Nagyon engedelmes párt, nőt, férfit!
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki szereti az extrémebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, kötözés, mellpaskolás,mellkínzás, puncipaskolás gyertya stb.Párok is.
Sziasztok Párokat,Lányokat keresek akik extrém/bizarr dolgokat szeretnek! Szeretném vágyaim, fantáziámat átélni veled/veletek ès egy Dominával közösen
Ha èrdekel csak írj nyugodtan
Ha èrdekel csak írj nyugodtan
Sziasztok,
BDSM vágyakkal rendelkező nőket, párokat keresek. Feszegethetjük a határokat, de az se baj, ha még kezdő vagy és ki akarod próbálni.
BDSM vágyakkal rendelkező nőket, párokat keresek. Feszegethetjük a határokat, de az se baj, ha még kezdő vagy és ki akarod próbálni.
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Bekescsaban keresek domina nőt!
Extrém túlsúlyos,200 kg körüli hölgy szolgája lennék!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Bekescsaban keresek domina nőt, pàrt vagy aktív dominans perverz méretes pasit vagy pasikat.
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt. Alazz, szopass keményen.
Holnap holnaputann delelotre keresek nyaloszolgat
Szegeden keresek nőt vagy bi párt ,férfit minden ami nem megszokott
Nyíregyházán idősebb domináns párt párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Fenekelés témában ismerkedem, minden megoldás érdekel.
Sziasztok!Holnap valószínű Normafán illetve környékén leszek.Ismerkedni vágyó sub hölgy?
Szegeden keresek domináns nőt
Szívesen betöröm a párosotok hölgy tagját! Írtam privátban.
(Ez egy válasz Duckling üzenetére (2022. 11. 07. hétfő 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 07. hétfő 21:50

Megkötözésben valóban tapasztalt, 35-45 év közötti Mestert keresünk, aki párunk hölgy tagját bevezetné ebbe a játékba a férfi tag jelenlétében. Olyat keresünk, akinek megvan a határozott, domináns hozzáállása, rutinja, eszközei, esetleg helye is erre. Más BDSM téma jelenleg nem érdekel, köszönjük! Privátban várjunk a megkereséseket.
Megkötözésben valóban tapasztalt, 35-45 év közötti Mestert keresünk, aki párunk hölgy tagját bevezetné ebbe a játékba a férfi tag jelenlétében. Olyat keresünk, akinek megvan a határozott, domináns hozzáállása, rutinja, eszközei, esetleg helye is erre. Más BDSM téma jelenleg nem érdekel, köszönjük! Privátban várjunk a megkereséseket.
Most láttam egy nagyon jó dokumentum filmet a t.....hu oldalon