Sziasztok! Sopronban ismerkednék. Elsősorban párok válaszát várom (lehetőség szerint ne ide, hanem privátban)
Sziasztok!Ma a Tisza tónál,Porosz,Sarud.Olyan párt keresek ahol a hölgytagot a párja előtt,dugom,szopatom egy méretes szerszámmal.kikötözve,pórázon,anál,mély torok..autóban,természetben,erdőben.
Sub hajlamaimat kiélése céljából jóképű, sportos 50-es férfiként olyan fiatal lányt keresek, akinek nyalhatnám a fenekét. Az igazán jó az lenne, ha ő közben maszturbálva elélvezne, itt fontos lenne a valódi elélvezés (ezt az ánuszon érezni lehet), továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül, akár ruhában is. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani..
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
50 / 178 /80, jó méretű férfiként Sopronban ismerkednék intelligens hölggyel vagy párral, sok mindenre nyitottan.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
virtuális szolgát keresek, szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
virtuális szolgát keresek, szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Sziasztok. Sub nőt keresek,aki szereti az extrémebb játékokat is.Fenekelés,tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, mellpaskolás, mellkínzás stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Sopronban ismerkednék párral...akár hosszabb távra is. 50 /178/80 férfiként keresek intelligens partnereket.
S/M témában keresek partnert. Független középkorú pasi.
Kérésem elsőre talán furcsal lehet, de nem adom fel......Jóképű, sportos 50-es férfi keres olyan fiatal lányt, akinek hosszasan nyalhatná a fenekét. Az igazán nagyszerű az lenne, ha közben maszturbálva elélvezne, itt fontos lenne a valódi elélvezés (ezt az ánuszon érezni lehet), továbbá extra jó lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül, akár ruhában is. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban pl. egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani.
megaláztatásban részesítenél egy sub pasit , akkor ismerkedjünk írj bátran NO TABU
Május 25.Budapesten keresek bdsm partnert partnereket,aktiv bi szado beállítottsággal, egy napos használatra,erre alkalmas hellyel. Cd-ként minden elképzelés fontos lehet számomra.
Május 25-re Budapesten keresek egynapos bdsm elfoglaltságot,éjszakai programmal is.
Vác , sződliget környékén keresek mazo , sub lányt m vagy ilyen hölgytagú párt.Helyem van
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok. Hölgyet keresek,aki kedveli vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is.Tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellpaskolás, mellkínzás, dildók stb.Tapasztalat és fantázia van.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párokat keresek Vékony aranyos fiú vagyok.