Odaadó nyalószolgát keresek MA (aug.06) estére, Egerbe! Privátban üzenj, ha érdekel!
sziasztok! Csatlakoznék párokhoz illetve érett hölgyet keresek!29 éves budapesti fiú vagyok! Extrém külsövel!!!!
Sziasztok!
Szabolcsi fiatal srác vagyok!
Valakihez csatlakozhatnék?
Szabolcsi fiatal srác vagyok!
Valakihez csatlakozhatnék?
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki szeret foglalkozni egy férfi fenekével, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki szeret foglalkozni egy férfi fenekével, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
12.-e szombat estére keresnénk kecskeméten párommal (fiatal nagy cici popsi ) fiatal sportos mindenre nyitott szőrtelen bi uni lehetőleg kicsit sub férfit kis afterpartyra
Sziasztok! Jövő héten bár melyik nap találkoznék hölgyekkel v házaspárral, Debrecen és környékén. 18 töl 60 éves korig.
Az üzeneteket privátba kérném, elérhetőséget is adjatok hogy fel tudjam venni a kapcsolatot! Szeresd a BDSM dolgokat!
Az üzeneteket privátba kérném, elérhetőséget is adjatok hogy fel tudjam venni a kapcsolatot! Szeresd a BDSM dolgokat!
Sziasztok.
Esetleg mostanába aki kikapcsolódna, Érd és környéke...?

Sziasztok! Jövő héten bár melyik nap találkoznék hölgyekkel v házaspárral, Debrecen és környékén. 18 töl 60 éves korig.
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
érdekel valakit SUB pasi ? kedvelem ha aláznak Privát írj köszönöm
Pesten hölgyek lábát kényeztetném.
Szegeden keresek párommal hellyel rendelkező férfit ! Csak a nő alázná a jelenlétembe
Bdsm partnert keresek, alföldi régió.
Kaposváron van olyan hölgy aki erőszakkal kinyalatná velem a punciját? Barátnődét is kinyalnám így!
Nyíregyházán idősebb kedves enyhén domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok! Sopronban ismerkednék.
sub hölgyet keresek nyiregy demecser vonalon
Sziasztok!Gyöngyös vagy környéki szub beállítotságú párt keresnék!Domináns,ápolt,magára és környezetére igényes,magyar pasi vok!
Sziasztok.
Szub beállítottságú párt keresnék egy kis perverzkedéshez.
Szub beállítottságú párt keresnék egy kis perverzkedéshez.