Még mindig keresünk napközbenre, helyet felénk megoldó, kisebb pasi társaságot2-3-4 esetleg 5 fő,pár órás gang bangre. hármasban tapasztalt par vagyunk, használható, logó cicis, formás, szopós feleséggel. MI nem szerevezünk!
messze nem utazunk, nem keresünk mindenáron és csak üzenetre reagálunk.
messze nem utazunk, nem keresünk mindenáron és csak üzenetre reagálunk.
Nagykanizsán valakit bi mazo női szerepben kényeztetnék,akinek helye lenne hétköznap délelőtt hozzá.
Sub nőt keresek. Budapest
Szolgáimat várom miskolci lakásomban
Érett Budapest környéki hellyel rendelkező 50 körüli szado férfival ismerkednék akinek a szopó fenéknyaló szolgája lehetnék alkalmanként ,számba élvezne pisilne !
E téren teljesen kezdő ,ápolt ,barátságos ,alázatos diszkrét ,hálás férfi vagyok !
Vadonatúj bőrpálca ,csipeszek,boka csukló bilincs ,análkampó, szájpecek nyakörv, póráz , intimgyertya stb van amit szeretném ha használna alázásom közben !
Végig magáznám és Úramnak szólitanám a partnerem !
Üdv Karcsi
E téren teljesen kezdő ,ápolt ,barátságos ,alázatos diszkrét ,hálás férfi vagyok !
Vadonatúj bőrpálca ,csipeszek,boka csukló bilincs ,análkampó, szájpecek nyakörv, póráz , intimgyertya stb van amit szeretném ha használna alázásom közben !
Végig magáznám és Úramnak szólitanám a partnerem !
Üdv Karcsi
Szegeden keresek bi párt vagy férfit hellyel a többit privátba
Sziasztok.
Olyan part keresek ahol aholgyelegyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatna?
Olyan part keresek ahol aholgyelegyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatna?
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Az új évre ------ > 40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger környéke... Valaki?
35-60 év közötti, férfias partnerrel tölteném a szilvesztert.

Kaposváron diszkréten nyalható hölgyeket keresek. Minden megoldas érdekel!
40-60 év közötti, hellyel rendelkező, férfias partnert kielégítenék a következő napokban.

Bi aktiv domot keresek idösebbet
Szép napot mindenkinek. Elég érdekes ez a téma itt, és hogy, kinek mit is jelent a dominancia-alávetettség és S/M dolog !
Bárkinek bármit is jelent, a lényeg, hogy élvezzétek és élvezettel csináljátok
Bárkinek bármit is jelent, a lényeg, hogy élvezzétek és élvezettel csináljátok

Sziasztok! Ma reggel 7 és d.e 11 között keresek cuckold szolgákat. A férj mosogat, miközben a feleségét keményen baszom. Ha léteztek írjatok üzenetet! Csak a mai napon!
Nem gond ha a férj bi, de én nem vagyok az. Nem zavar pl ha nyalod a spermás puncit. Anonym videózástól, fotózástól sem vagyok elzárkózva. Alkalmi vagy hosszú távú kapcsolat is érdekel.
Helyileg Kecskemét, vagy tudj utazni.
Nem gond ha a férj bi, de én nem vagyok az. Nem zavar pl ha nyalod a spermás puncit. Anonym videózástól, fotózástól sem vagyok elzárkózva. Alkalmi vagy hosszú távú kapcsolat is érdekel.
Helyileg Kecskemét, vagy tudj utazni.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Párt fffit nőt keresek játékokra kor alkat nem szamit
Sziasztok. Facesitting es/vagy strapon kedvelo holgyet keresnek
20-45 közötti nőt keresnék aki szereti a fétis játékokat, illetve átvenni az irányítást (persze nem muszáj mindig
). Kötözések, orgazmus kontroll, lábra, csizmára élvezés és hasonló soft dolgok érdekelnek. Hosszú távra keresek, így nem csak alkalmi dolgok érdekelnek feltétlenül, de kezdetnek persze az online játékok is megfelenek

Fiatal sub lányt keresek Kecskeméten vagy tudj utazni. Vékony, sportos alkat feltétel!
Sub, alázás, kiszolgáltatottság. Üzenetben keress!
Diszkréció, higiénia, Intelligencia adott és elvárt!!!
Sub, alázás, kiszolgáltatottság. Üzenetben keress!
Diszkréció, higiénia, Intelligencia adott és elvárt!!!