Kaposváron diszkréten nyalható hölgyeket keresek. Minden megoldas érdekel!
40-60 év közötti, hellyel rendelkező, férfias partnert kielégítenék a következő napokban.

Bi aktiv domot keresek idösebbet
Szép napot mindenkinek. Elég érdekes ez a téma itt, és hogy, kinek mit is jelent a dominancia-alávetettség és S/M dolog !
Bárkinek bármit is jelent, a lényeg, hogy élvezzétek és élvezettel csináljátok
Bárkinek bármit is jelent, a lényeg, hogy élvezzétek és élvezettel csináljátok

Sziasztok! Ma reggel 7 és d.e 11 között keresek cuckold szolgákat. A férj mosogat, miközben a feleségét keményen baszom. Ha léteztek írjatok üzenetet! Csak a mai napon!
Nem gond ha a férj bi, de én nem vagyok az. Nem zavar pl ha nyalod a spermás puncit. Anonym videózástól, fotózástól sem vagyok elzárkózva. Alkalmi vagy hosszú távú kapcsolat is érdekel.
Helyileg Kecskemét, vagy tudj utazni.
Nem gond ha a férj bi, de én nem vagyok az. Nem zavar pl ha nyalod a spermás puncit. Anonym videózástól, fotózástól sem vagyok elzárkózva. Alkalmi vagy hosszú távú kapcsolat is érdekel.
Helyileg Kecskemét, vagy tudj utazni.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Párt fffit nőt keresek játékokra kor alkat nem szamit
Sziasztok. Facesitting es/vagy strapon kedvelo holgyet keresnek
20-45 közötti nőt keresnék aki szereti a fétis játékokat, illetve átvenni az irányítást (persze nem muszáj mindig
). Kötözések, orgazmus kontroll, lábra, csizmára élvezés és hasonló soft dolgok érdekelnek. Hosszú távra keresek, így nem csak alkalmi dolgok érdekelnek feltétlenül, de kezdetnek persze az online játékok is megfelenek

Fiatal sub lányt keresek Kecskeméten vagy tudj utazni. Vékony, sportos alkat feltétel!
Sub, alázás, kiszolgáltatottság. Üzenetben keress!
Diszkréció, higiénia, Intelligencia adott és elvárt!!!
Sub, alázás, kiszolgáltatottság. Üzenetben keress!
Diszkréció, higiénia, Intelligencia adott és elvárt!!!
Sziasztok. 40 es párként ma estére keresünk egy olyan nagycicis hölgyet aki élvezné ha egy pár mindkét tagja kényeztetné. Hölgytagunk imád hosszasan nyalni.
Helyünk 22 órától érden van.
Helyünk 22 órától érden van.
23 éves, budapesti srác keresne idősebb nőket, akik szeretik ha dominálják őket. Ha házas vagy annál jobb. Kép a profilomon
Pasziv vagyok használható minden jóra
Miskolcon várom engedelmes szolgák jelentkezését. Helyem van. Légy szófogadó kislány
Fiatal lány fenekét nyalnám sokáig. Olyat keresek, aki képes így maszturbálva több orgazmust is elérni. Idősebb kor sem kizáró és persze igény szerint nem csak a fenekét nyalnám.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, elélvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt. Szőrzet előny!! Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, elélvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt. Szőrzet előny!! Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Fiúpartnert keresek, akár oda-vissza játékokra is talpnyalás, pisi, szopás, seggnyalás, bevállalósabbal szadomazo és alázás témákban is. Extrémebb fétisekből kipróbálnám a pelenka, erényöv, pofonok, talpverés dolgokat is. Kezdő, hetero vagy biszex fiút viszonzás nélkül leszopnék, nyalnék. Távolabb lakókkal online is mehetne. Ha ebből bármi érdekel valakit, már akkor is elkezdhetjük az ismerkedést.
Domináns partnereim keresem elsősorban párokat de férfi-nő egyedül is érdekel.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető érzéki párt keresek.Vékony fiú vagyok.
23 éves, sportos, izmos srác keresne egy idősebb nőt, akit dominálhat.
Szivesen lennék egy vad vagy domináns párnak a házibarátja játszótársa akár sub ként is.megtenék szinte bármit nektek.én egy 36 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Köszönöm
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Köszönöm