Holnap napközben kemény vad szexre keresek partnert!
Játékszerem 20/5cm! Hatvanban!
Játékszerem 20/5cm! Hatvanban!
Sziasztok. Péter vagyok, szívesen teljesíteném ezt a szerepet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 05. kedd 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 05. kedd 06:22
Törölt felhasználó (4706593)

Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes domináns pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Sziasztok ! Sub hölgyet keresünk hosszútávra !
Szoplgat keresek ozd plusz
Domináns hölgyet szolgálnék Budapesten.
Sziasztok.Hölgyet keresek, aki szereti vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is.Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellpaskolás, mellkínzás stb. Tapasztalat és fantázia van. Párok is.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Szado csajt, pasit keres Békési bi passzív. Lehetőleg 40+ korosztályból
Sziasztok, szőrös intimmel rendelkező hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék, lehetőleg sub beállítottsággal. Privát üzenetben jelezd, ha szeretnél ismerkedni.
Tamás
Tamás
Csinos sub hölgy ( esetleg ilyen hölgytagú pár ) akit érdekelne esetleg csak masszázs ( okleveles masszőrivel ) is kizárólag kölcsönös személyes szimpátia alapon?
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Aktív fistert keresek nö vagyférfi személyében,jászberényböl és környékéröl.
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok valaki zalából?
Sziasztok.
Itt Gönyü környékén akad pár sziget a Dunán. Igazi kis eldugott, rejtett paradicsom. Ha szeretnél ilyen helyen Bdsm élményeket szerezni írj nyugodtan, akár többesben is.... Sub is lehetsz még mellé
Itt Gönyü környékén akad pár sziget a Dunán. Igazi kis eldugott, rejtett paradicsom. Ha szeretnél ilyen helyen Bdsm élményeket szerezni írj nyugodtan, akár többesben is.... Sub is lehetsz még mellé

Van pár új játékszerem, amit kipróbálnék rajtad. Ha szereted hogy más mondja meg mit és hogyan csinálj és még helyed is van, ahol senki nem zavar bennünket, keress mindenképp!
BDSM partnert keresek az alföldi régióban. Mind a két oldalról keresek.
Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes domináns pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Sub hajlamú ötvenes, jóképű, sportos pasiként olyan fiatal lányt keresek, aki elélvez a durva face-sittingtől. Viszonzás nélkül is, szerepjátékban is, más igényem nincs, csak ha Neked is van. Fontos: intelligencia, diszkréció, vágy.
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.