2-3 napra keresek rabszolga nőt, vagy párt!! Találkozunk, elviszlek magamhoz beteszlek a ketrecbe, és engem szolgálsz ezen idő alatt. A kölcsönös élmény a fontos! Légy szub, enyhén mazó, élvezd a kiszolgáltatottságot. (kezdő is lehetsz)
Nagyobb távolság is szóba jöhet, az észszerűség határain belül.
Nagyobb távolság is szóba jöhet, az észszerűség határain belül.
18-19-20. kerületben keresek elhanyagolt domináns hölgyet holnapi napközbeni talira. Hely szükséges!
miskolc mellől, keresem úrnőmet, vagy akár úrnőimet...mindenféle szolgálatra...
Szub szolga Dom /Dominat keres
Nyiregyhaza
Nyiregyhaza
Alázatos szolgat keresek
Tapasztalt BDSM pár bondage bábuja szeretnék lenni. Kérem, csak olyan írjon, akinek van ilyenben tapasztalata, tudja mit csinál. Bp+Pest megye.
Sokmindenre keresek de az lessz amit megbeszelunk
Szopatnek
Facesitting es/vagy strapon kedvelo holgyet keresnek
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
2-3 napra keresek rabszolga nőt, vagy párt!! Találkozunk, elviszlek magamhoz beteszlek a ketrecbe, és engem szolgálsz ezen idő alatt. A kölcsönös élmény a fontos! Légy szub, enyhén mazó, élvezd a kiszolgáltatottságot. (kezdő is lehetsz) A megbeszélt idő után hazamégy!
Szolgat keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok! Sub Hölgyet vagy Párt keresek!
Alázatos szolgat keresek kor alkat nem szamit Ózd plusz 40 km
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Domina hölgyet kereek aki forced bi re használna.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Bevállalós megbízható fiatal mazo lányt keresek fistingre békés megye és környéke
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiúka vagyok.

Sziasztok keresnék olyam lehetöleg IDÖS !!! URIEMBERT aki a jelenletemben bevezetné a páromat a BDSM-be kikötözes -vetköztetés stb sex- kölcsönös francia kizárt