Szolgája lennék extrém kövér, 200 kg körüli nőnek. Mindent megtennék egy ekkora nőért!
Perverz lanyt keresunk
Alázatos szolgál keresek holnap delelotre vágy mára Ózd
Fiatal csinos Holgyeket keresek akiket vonz ha megdughatnak egy sracot straponnal. Tapasztalatom van. Irjatok batran!
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Csinos Holgyeket keresek peggingre. Nem gond ha nem vagy tapasztalt, irj batran!
NYIREGYHAZAN izmos bisex aktiv pasit keresek aki használna bdsm extrem vagyaid is
Igényes passziv vagyok
Igényes passziv vagyok
Sziasztok.olyat keresek aki Zt teszi amit én mondoktakarit szop.nyal
Keszthely, Győr, Szombathely, Pápa, Ajka, Veszprém környékén keresnék hölgyet vágyaink őszinte megéléséhez
Igényes sub pasi dominat vagy domot keres
NYIREGYHAZAN
NYIREGYHAZAN
Takaritot keresek ffit niu ruciba van helyem a hetenn delelotre
Takaritot keresek ffit niu ruciba van helyem a hetenn delelotre
sziasztok! mara keresek partnert aki hosszasan tagitgatna a popsimat, esetleg akar meg is oklozne gyengeden… a beonteseken tul vagyok… Budapesten v Gardony kornyeken.
Kerek nagyfenekű hölgynek rendszeresen segget nyalnék....Pápa-és k.ke......
Nagykanizsán keresek,olyat aki tudna helyet biztosítani szextalálkozóhoz.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok , SUB passzív biszex vagyok aki kedveli azt ha használják . Extrémebb dolgok iránt is érdeklődőm ha lenne partner aki szeretné kiélni rajtam a vágyait . Többesben is benne vagyok ! Búvóhely szükséges
Nqgyfarku Aktiv perverz pasit keresek
Aki szivesen hasznalna egy sub bisex pasit
60+ sugar daddy is irhatnak
Aki szivesen hasznalna egy sub bisex pasit
60+ sugar daddy is irhatnak
Bdsm partnert keresek az alföldi régióból, én S és M oldalon is tudok lenni.
Straponnal rendelkezo Holgyet nagyon nagyon keresek!
tapasztalatom van!