Domináns bi párt keresek akiknek a szolgájuk lehetek.
Sziasztok.Hölgyet keresek, aki kedveli vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellpaskolás, mellkínzás stb.Írj. Tapasztalat és fantázia van. Párok is.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Nyiregyhazi aktiv / bisex pasit keresem.
Nagyméret előny.
Igényes teljesen szortelen pasi vagyok
Barati ill hosszutavra
Nyiregyhaza
Nagyméret előny.
Igényes teljesen szortelen pasi vagyok
Barati ill hosszutavra
Nyiregyhaza
Alázni szerető férfit, vagy nőt keresek akik szopatnak, nyalatnak stb. A testi fenyítéstől sem riadnak vissza. Pl. elfenekelés, pofozás stb.70-es impotens buzi vagyok Rákospalotáról. Helyem most nincs..
Alázás, hereszadi, fenekelés, csiki témákban ismerkednék.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Domináns párokat,domot,dominát szolgálnék!
Dominát, domináns hölgyet vagy ilyen tagú párt szolgálnék Budapesten vagy a környéken.
Alázatos szopott keresek
Tata környékén szopatna valaki?
Nekem mindég van valami új vágyam, fantáziám! A mostani egy 55 év feletti vérmes nőszemély! Szívesen ismerkednék vele, a többi úgyis kidetül! Szub hajlam, vagy ilyen vágy csak koronázza a vágyaim.
Sziasztok,
Sub hölgyet/párt keresek. Domináns, extra vastag méretű férfi vagyok. Ha érdekel privát üzenetben jelezd.
Tamás
Sub hölgyet/párt keresek. Domináns, extra vastag méretű férfi vagyok. Ha érdekel privát üzenetben jelezd.
Tamás
Puncit vákumoznék,kezelném!
Sziasztok
A BDSM nagy híveként keresek szub partnert, nő, pár személyében. Nem baj ha kezdő vagy ( szeretem a beavatást)! Szívesen beszélgetek, de a találkozás, a fizikai kontakt a lényeg. A jövőhét ideális lenne.
A BDSM nagy híveként keresek szub partnert, nő, pár személyében. Nem baj ha kezdő vagy ( szeretem a beavatást)! Szívesen beszélgetek, de a találkozás, a fizikai kontakt a lényeg. A jövőhét ideális lenne.
Sziasztok ! Teljesen kezdők vagyunk a témában és igazából sosem próbáltunk ilyesmit . Ma éjszakára keresnénk egy sportos srácot aki a “szexrabszolgánk “ lenne ma ( hetero alapon 30 - 40 éves korig ) . Elképzelésünk privátban … Pest megyében leszünk . Nagyon - nagyon fontos a diszkréció és a higiénia . Adott és elvárt. Kérlek adatlapod legyen és legalább testes képed az alkatodról
sziasztok nyiregyen keresek hölgyet sub vagy dom mindegy ill dugatnám is magam hölggyel
Zala megyei erett milfet keresek extra nagy puncival imadom ha jó husos oklozheto ha meg szoros is az csak plusz lehetőleg 45 tol de ha ha nagy barlang kor mindegy inteligencia apoltsag fontos
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Budapesten lennék valaki alkalmi szolgája ,próbálj ki és dönts