Sziasztok,
vki jár f.fétis partira?
vki jár f.fétis partira?
Szia. Szívesen találkoznék veletek. Bi passzív vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 30. szerda 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 30. szerda 11:57
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Nagyméretű aktiv pasit keresem hosszútávra
Igényes sub bisex passziv vagyok
Igényes sub bisex passziv vagyok
Dominans Holgyet keresek Budapesten alkalmi talikra. Tagitas, dildok, straponokra nyitottan! Tapasztalatom van boven!
Tágításhoz öklözéshez keresek aktívpartnert férfi vagy nöszeméjében. Jászberény és környéke elöny.
domináns szexpartneremet keresem SUB pasi vagyok !
Szub és vagy mazochista nőt keresek alkalmi/rendszeres játékokra! 32 éves domináns/szadista férfi!
Újabb próbálkozás a lehetetlennel...
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet, (főleg a fenék érdekel.)
De olyat aki tudja, mit jelent ez és ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, de minden megoldható.
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható.
Anyagiak természetesen kizárva!
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet, (főleg a fenék érdekel.)
De olyat aki tudja, mit jelent ez és ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, de minden megoldható.
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható.
Anyagiak természetesen kizárva!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sub hölgyet keresnék Fejérböl..
Ha lenne..
Ha lenne..
Kaposváron puncit nyalnék Nálad. Illetve kíváncsi lennék hogy egy nő meg tud e erőszakolni egy pasit? Hölgyek valaszát várnám!
Sziasztok!
Én a 30-60 közötti Nők leveleit várom!
Én a 30-60 közötti Nők leveleit várom!
Sziasztok ! Nevelést igénylő hölgyet , vagy ilyen hölgytagú párt keresek elsősorban Vác-Budapest vonalon.
A hetenn délelőtt szolgat es szex szolgat keresek kor alkat
nem szamit nem
nem szamit nem
Popsit nyalnék hölgynek. Kor alkat mindegy. Ha izgat az ilyesmi akkor kérlek írj.
Holnap delelotre takarítot keresek kor alkat nem szamit szolga leszel Ózdra
Szép napot kívánok !
Budapesti, Pest Megyei hellyel esetleg eszközökkel is rendelkező érett férfi alázatos szolgája lennek aki meztelenül megkötözve tabuk nélkül használná a számat nyelvemet ,fenyítene arcomra számba pisilne szopatná nyalatná magát velem alkalmanként !Van pár még nem használt eszközöm ,pálca,bilincs,szemmaszk,szájpecek és csípeszek !
E téren teljesen kezdő ápolt,alázatos ,barátságos,korrekt 61 éves férfi vagyok !
Hely nekem bármilyen megfelel,melléképület,pince,garázs,mellékhelység !
Két férfit is szívesen szolgálnék !
Üdv Karcsi
Budapesti, Pest Megyei hellyel esetleg eszközökkel is rendelkező érett férfi alázatos szolgája lennek aki meztelenül megkötözve tabuk nélkül használná a számat nyelvemet ,fenyítene arcomra számba pisilne szopatná nyalatná magát velem alkalmanként !Van pár még nem használt eszközöm ,pálca,bilincs,szemmaszk,szájpecek és csípeszek !
E téren teljesen kezdő ápolt,alázatos ,barátságos,korrekt 61 éves férfi vagyok !
Hely nekem bármilyen megfelel,melléképület,pince,garázs,mellékhelység !
Két férfit is szívesen szolgálnék !
Üdv Karcsi
Bi pasiként hölgyet-urat szolgálnék parancsaik szerint!
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Házi szolgt keresek takaritas szopasra noi ruciba legy hetfo délelőtt