Hölgyet vagy párt keresek harisnyás lábszexre miskolcrol
Alázatos szolgat keresek
Sub beállítottságú, vagy ilyen érdeklődésű LÁNY/NŐ partnerem keresem Luxuria Party és hasonló rendezvények látogatásához! Extrém külső és megjelenés nem hátrány!
Az adatlapomon megadott paraméterek figyelembevételével keresek!

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Fiatal lány fenekét nyalnám sokáig. Olyat keresek, aki képes így maszturbálva több orgazmust is elérni. Idősebb kor sem kizáró és persze igénye szerint nem csak a fenekét nyalnám. ..
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, elélvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt. Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további és egyeztetés levélben
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, elélvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt. Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további és egyeztetés levélben
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Extrém kövér, 200 kg feletti nő szolgája lennék. Mindent megtennék egy ekkora nőért!
Budapesten keresek Aktív domináns úrat akinek tetszene a SUB hajlamom
)

sub pasit keres valaki? imádom az alárendelt szerepet !!
Tágítós fistingelös játékrakeresek aktívpartnert.
Sub nőt keresek szopatásra. Pesten. Hely van
Még mindig keresünk napközbenre, helyet felénk megoldó, kisebb pasi társaságot2-3-4 esetleg 5 fő,pár órás gang bangre. hármasban tapasztalt par vagyunk, használható, logó cicis, formás, szopós feleséggel. MI nem szerevezünk!
messze nem utazunk, nem keresünk mindenáron és csak üzenetre reagálunk.
messze nem utazunk, nem keresünk mindenáron és csak üzenetre reagálunk.
Nagykanizsán valakit bi mazo női szerepben kényeztetnék,akinek helye lenne hétköznap délelőtt hozzá.
Sub nőt keresek. Budapest
Szolgáimat várom miskolci lakásomban
Érett Budapest környéki hellyel rendelkező 50 körüli szado férfival ismerkednék akinek a szopó fenéknyaló szolgája lehetnék alkalmanként ,számba élvezne pisilne !
E téren teljesen kezdő ,ápolt ,barátságos ,alázatos diszkrét ,hálás férfi vagyok !
Vadonatúj bőrpálca ,csipeszek,boka csukló bilincs ,análkampó, szájpecek nyakörv, póráz , intimgyertya stb van amit szeretném ha használna alázásom közben !
Végig magáznám és Úramnak szólitanám a partnerem !
Üdv Karcsi
E téren teljesen kezdő ,ápolt ,barátságos ,alázatos diszkrét ,hálás férfi vagyok !
Vadonatúj bőrpálca ,csipeszek,boka csukló bilincs ,análkampó, szájpecek nyakörv, póráz , intimgyertya stb van amit szeretném ha használna alázásom közben !
Végig magáznám és Úramnak szólitanám a partnerem !
Üdv Karcsi
Szegeden keresek bi párt vagy férfit hellyel a többit privátba
Sziasztok.
Olyan part keresek ahol aholgyelegyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatna?
Olyan part keresek ahol aholgyelegyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatna?
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Az új évre ------ > 40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger környéke... Valaki?