Csak meccs közben?
(Ez egy válasz CasuAll üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 22:06

Meccsnézés közben szopnék kanos, egyedül élő pasit. Esetleg 2-3 fős haveri társaságot.

Soproniak?

SUB hölgyet, párt keresek.
Használat, alázás, fájdalom. A legjobb ha mind a három mehet.
Feszegessük a határokat!
Használat, alázás, fájdalom. A legjobb ha mind a három mehet.
Feszegessük a határokat!
Sziasztok!
Szombati napra keresnenk valoban Dom besllitottsagu ferfi partnert. Sub hölgyhöz. 30 éves korig, afelett ne is irjatok, mert nem fogunk valaszolni!
Szombati napra keresnenk valoban Dom besllitottsagu ferfi partnert. Sub hölgyhöz. 30 éves korig, afelett ne is irjatok, mert nem fogunk valaszolni!
Van itt olyan Borsodi nő, aki használna engem a vibrátorával?
Dorogon keresek valakit,aki kézzel vagy valamilyen eszközzel elverné a seggem.Elsősorban idősebb úr személyében.
Alázatos szolgat keresek kor alkat nem szamit
Keresek kiközhető elfenekelhető szubot.
Békéscsaban keresek domináns pasit, aktív pasikat (borotvált nagyobb méret előny) szexre. Izgat a női ruha, kirúzsozott száj, orális szex,arcra élvezés, csúnya beszéd, megalázás, köcsög szerep, kurva szerep, anális tágítás, szét kúrás (síkosítóval, gumival)
Domina nőt, part is keresek.
Kurd szét a számat és a picsámat!
Domina nőt, part is keresek.
Kurd szét a számat és a picsámat!
Uramat, gazdámat keresem, sub passzív vagyok.
Barkit alaznek.noi fociban lesgy fehernemube.ffit nőt part
Győrből elrablói keresem autóval vegyél fel ha létezel és a tied vagyok minden terén
Vegyen fel
Egy úr srác aki elrabol és szex munkára betanit és meghirdet ,fotót és betanit mindenbe bele visz hmmm
Egy úr srác aki elrabol és szex munkára betanit és meghirdet ,fotót és betanit mindenbe bele visz hmmm
Meccsnézés közben szopnék kanos, egyedül élő pasit. Esetleg 2-3 fős haveri társaságot.

Tényleg nincs egész Kecskeméten,egyik oldalon se egy fiatal sub csaj???? Kezdem unni ezeket az oldalakt mert konkréttan bármit kitehetsz magadról , bármilyen perverziód lehet, alig lehet ismerkedni. Remélem azért más városok nyitottabbak
Ha létezel írj

Szép napot !
Lenne itt érett pár akiknek szükségük lenne egy alázatos alázható 62 éves ápolt barátságos független nyaló szopó szolgára akit fenyíthetnének kényük kedvük szerint ,mindkét fél fenekét nyalnám ,szeretkezés után mindent tisztára nyalok szopok ,számba arcomra pisilnének ,büntethető szadizható vagyok pálcával más eszközzel is !Meztelenül térden állva kezeimet hátra bilincselve várnám a parancsokat !Szükséges eszközöket beszerezném ,bármi is legyen !
Helyem sajnos nincs de utazni tudok akár távolabbra is!
Várom megtisztelő üzenetet !
Üdv Karcsi
Lenne itt érett pár akiknek szükségük lenne egy alázatos alázható 62 éves ápolt barátságos független nyaló szopó szolgára akit fenyíthetnének kényük kedvük szerint ,mindkét fél fenekét nyalnám ,szeretkezés után mindent tisztára nyalok szopok ,számba arcomra pisilnének ,büntethető szadizható vagyok pálcával más eszközzel is !Meztelenül térden állva kezeimet hátra bilincselve várnám a parancsokat !Szükséges eszközöket beszerezném ,bármi is legyen !
Helyem sajnos nincs de utazni tudok akár távolabbra is!
Várom megtisztelő üzenetet !
Üdv Karcsi
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Domináns nő subja lennék, toilett játékok, Smoking fetish, csúnya beszed, pofozas és hasonló dolgokra
Uramat kersem.
Ha kell egy engedelmes sub passzív, akkor keress (Vas, Zala)
Ha kell egy engedelmes sub passzív, akkor keress (Vas, Zala)
Nem tudja valaki, hol lehet domináns nőkkel ismerkedni?