Sziasztok!Szombathelyi Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt keresek Hölgy aktivítással aki eljátszana a szűz hátsómmal.Alaposan kitágítaná és megdugná egy felcsatolhatóval!45é.pasi vagyok aki a strap-on adta élményt szeretné megtapasztalni.Helyem van ha esetleg ez gondot jelentene.Csak a felcsatolt játékszert hozd magaddal.
Holnap megyek Berénybe, szivesen ismerkednék.
Pasit, vagy csajt keresek, akinek van eleg ver a pucajaban ahhoz, hogy fogadjon, egy szekhez kotozzon es tobbszor is lefejje a farkamat egymas utan

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Kecskeméten ma fogadok sub hölgyet, esetleg alárendelhető párokat hetero alapon. Privizz!
Alázható, Sub Nő, Travi???
Hali. Budapesti szopogepet keresek
Mi Szívesen válalnánk a cimbimmel, utazni tudunk, de fogadni is.
(Ez egy válasz felvercsodor üzenetére (2024. 08. 08. csütörtök 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 08. csütörtök 19:18

Sziasztok!
2 olyan srácot/férfit keresek akkikkel össze tudunk hozni egy 3 fős gangbang teamet! Szigorúan Hetero alapokon. Legyél igényes, és sportos. E
2 olyan srácot/férfit keresek akkikkel össze tudunk hozni egy 3 fős gangbang teamet! Szigorúan Hetero alapokon. Legyél igényes, és sportos. E
Valaki Ózdon nem szopatna egy jót jössz használsz és megetsz is
Sziasztok. Mai nap Budapesten hölggyel párral találkoznék. 40-éves pasi vagyok.
Sziasztok.Igényes és normalis Párral ismerkednék!!!
Miskolci engedelmes, alárendelt sub nőt keresek.
Sziasztok!Olyan lán,t keresek aki kiprobálná rajtam az öklözést.Fiatal vagyok,sportos,heteró és nem egy csúnya gyerek,de izgatja nagyon a fantáziám.Köszi,hogy elolvastátok.
Miskolci domináns hölgyet keresek harisnyás lábszexre
Alázatos szolgat keresek sok. Mindenre kor alkat nem szamit
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj kedveli mikor a előtte dugják feleséget.
Inteligens kedves domin8ns Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek.Spekulantok ne írjanak !!!!
Inteligens kedves domin8ns Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek.Spekulantok ne írjanak !!!!
Sziasztok!
Sziasztok!
Kedd este Budapesten lennék domináns pasi(k)nak vagy párnak a csicskása, kurvája.
Kedd este Budapesten lennék domináns pasi(k)nak vagy párnak a csicskása, kurvája.
Sziasztok - adatlapom alapjàn keresek kemèny dugàst kedvelő hölgyeket, pàrokat! Olvass mielőtt üzenetet írsz.
Dorogon keresek valakit,aki kézzel vagy valamilyen eszközzel elverné a seggem.Elsősorban idősebb úr személyében.