Zala vas megyei fehermaju nő??? Szívesen ki kötözlek alva és ajulasig oklozom a puncid szeresd ha baszlak a popsidat erősen miközben okloznem a pinad
Szopnék, nyelnék, nyalok, kúrhatsz!! Valaki? Hely van, Érd-Bp???? CSAK AKTÍVAK!!!
Szombathelyi Domináns Nőt keresek aki a felcsatis műfarkára felhúzna egy szűz fenekű pasit? Csak kefélj meg kímélet nélkül a műfarkaddal.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
talpnyalást vállalok
Budapesten keresek egy domináns férfit aki talpát nyalatna
Sub alázható Nőt, travit keresek, a adatlapom alapján.
Valaki dominán aktív mai napon Miskolcon vagy Egerben?
Helyed legyen 28as mackós tetovált srác.
Szopass meg
Helyed legyen 28as mackós tetovált srác.
Szopass meg
Szigetszentmiklos és környékén keresek olyan pasit aki ürítésre használná a számat
Most a hosszú hétvégén, 40-60 év közötti, hellyel rendelkező, férfias partnert kedvére lennék. wave
Írj és érezzük jól egymást.

Miskolci alázható engedelmes szolgálóim keresem
Alázható, SUB ribancomat keresem! Írj!
Mazochista hölggyel játszanék ma este a lakásomon. Diszkréten.
Szopo szolgat keresek Ózd kornyekenn
Sziasztok!
82 éves potens barátommal igényes, kultúrált, vékony, átlagos testalkatú hölgyeket, vagy ilyen hölgytagú párokat keresünk közös gyönyörszerzésre hosszú távra, szexbaráti kapcsolatra, közös programokra!
Helyünk Törökszentmiklóson és Tiszafüreden van, kis távolságon belül utazni is tudunk.
Amennyiben minőségi, nem mindennapi érzéki kalandra vágytok,
keressetek bizalommal!
Nem levelezgetni szeretnénk, ezen már túlnőttünk, a telefonos kapcsolattartást tartjuk elsődlegesnek.
Imi
82 éves potens barátommal igényes, kultúrált, vékony, átlagos testalkatú hölgyeket, vagy ilyen hölgytagú párokat keresünk közös gyönyörszerzésre hosszú távra, szexbaráti kapcsolatra, közös programokra!
Helyünk Törökszentmiklóson és Tiszafüreden van, kis távolságon belül utazni is tudunk.
Amennyiben minőségi, nem mindennapi érzéki kalandra vágytok,
keressetek bizalommal!
Nem levelezgetni szeretnénk, ezen már túlnőttünk, a telefonos kapcsolattartást tartjuk elsődlegesnek.
Imi
Most a hosszú hétvégén, 40-60 év közötti, hellyel rendelkező, férfias partnert kedvére lennék.

Még mindig....hátha egyszer sikerül...
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet..
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet..
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Alázható, SUB ribancomat keresem! Írj!
Volna hölgy aki fojtogatna, lefogna, leuralna miközben meglovagol? Valahol a természetben vagy autóban.
Dióskál, Keszthely, Zalaegerszeg és környékén mobilis vagyok.
08.13-08.14
Dióskál, Keszthely, Zalaegerszeg és környékén mobilis vagyok.
08.13-08.14
Dorogon keresek valakit,aki kézzel vagy valamilyen eszközzel elverné a seggem.Elsősorban idősebb úr személyében.