Dominát keresek aki sperma etetésre használna.
Szép napot! Hajdú Biharban esetleg van domina?

50-es, kellemes külsejű pasi nyalna fiatal lányt (LÁNYT!!!), elsősorban a fenekét, a durvább face-sitting stílusban.
Középkorú, esetleg idősebb (témában nem gyakorlott) házaspár egymást szerető tagjait szeretném kiszolgálni egy biszex együttlétben.
50+, sportos, kellemes külsejű, kedves férfi vagyok, az ország keleti részében, max. Budapesten.
50+, sportos, kellemes külsejű, kedves férfi vagyok, az ország keleti részében, max. Budapesten.
Keresem azt a pervez Nőt vagy Hölgy tagú párt aki alaposan meg gyötörné a szűz fenekemet majd legvégül felcsatolható műfarkával megkefélne.Pároknál csakis Hölgy aktivitás jöhet szóba!Egy valami ami fontos felcsatolható műfarkaddal nagyon kefélj meg!Szombathelyi 45 é. pasi vagyok Búvóhelyem van.
Sziasztok!
Sub beállítottságú,25 éves mások álltál helyesnek mondott fiú vagyok.
Keresem az a Domináns párt,hölgyet akivel szívesen eltoltenek egy éjszakát, elég sok mindenre nyitott vagyok és alazható.
Első sorban Szabolcs és Hajdú-Bihar megyében.
Várom az üzeneteket.
Sub beállítottságú,25 éves mások álltál helyesnek mondott fiú vagyok.
Keresem az a Domináns párt,hölgyet akivel szívesen eltoltenek egy éjszakát, elég sok mindenre nyitott vagyok és alazható.
Első sorban Szabolcs és Hajdú-Bihar megyében.
Várom az üzeneteket.
Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Fenekelés, testi fenyítés témákban ismerkednék.
Ma este szopnék férfias, kanos pasit, nálad vagy kocsiban.

Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres BI párt vagy hölgyet. Minden kívánságot teljesítek ...
Kellemes kikapcsolódás, szimpátia esetén rendszeres találkozók.
Ma / holnap, délután vagy este, de hétközben is estefelé. Kor és alkat nem számít...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Kellemes kikapcsolódás, szimpátia esetén rendszeres találkozók.
Ma / holnap, délután vagy este, de hétközben is estefelé. Kor és alkat nem számít...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!
lányt keresek, akinek nyalogathatnám a talpait, a lábát, mást és máhol semmi, keresek párt is, ahol mindkét tag porig aláz.
Dorogon keresek valakit,aki kézzel vagy valamilyen eszközzel elverné a seggem.Elsősorban idősebb úr személyében.
lányt keresek, akinek nyalogathatnám a talpait, a lábát, mást és máhol semmi, keresek párt is, ahol mindkét tag porig aláz.
Komoly szubmisziv not keresek aki tobbre vagy egy dominans nagy farku pasi szemelyeben....

Esztergom és környékén, lenne valaki aki elverné a seggem. Helyem van, de akár a szabadban is lehet.
Ma hellyel rendelkező, férfias, aktív pasit keresek.

Zala vas megyei fehermaju nő??? Szívesen ki kötözlek alva és ajulasig oklozom a puncid szeresd ha baszlak a popsidat erősen miközben okloznem a pinad
Szopnék, nyelnék, nyalok, kúrhatsz!! Valaki? Hely van, Érd-Bp???? CSAK AKTÍVAK!!!
Szombathelyi Domináns Nőt keresek aki a felcsatis műfarkára felhúzna egy szűz fenekű pasit? Csak kefélj meg kímélet nélkül a műfarkaddal.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.