Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Lány talpát nyalnám
Talán úgy szeretnének szolgálni, ahogy fantáziáikban elképzelik a szitut ami persze arról szól ami őket izgatja ebben a szerepben. Talán ha előre megbeszélik a partnerek a kötelességeket-lehetőségeket a játékon belül, akkor nem lesz félreértés
(Ez egy válasz kerjszepen üzenetére (2024. 09. 25. szerda 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 25. szerda 12:38

Mint domináns nő sok levelet kapok, de nagyon érdekelne egy valami.
Szerintetek miért gondolja azt sok férfi, hogy a domina arra van, hogy az Ő vágyait teljesítse? Miért nem értik azt, hogy a domina pont, hogy a saját vágyait éli meg nem pedig a szolga vágyait teljesíti. Hiszen ha így tesz akkor máris nem ő a domina és nem a szolga a szolga. Akkor szolga lesz a dominából csak épp domináns szerepbe.
Szóval szerintetek mi a titka ennek? Ennyire tájékozatlanok az emberek vagy csak nem fogják fel?
Szerintetek miért gondolja azt sok férfi, hogy a domina arra van, hogy az Ő vágyait teljesítse? Miért nem értik azt, hogy a domina pont, hogy a saját vágyait éli meg nem pedig a szolga vágyait teljesíti. Hiszen ha így tesz akkor máris nem ő a domina és nem a szolga a szolga. Akkor szolga lesz a dominából csak épp domináns szerepbe.
Szóval szerintetek mi a titka ennek? Ennyire tájékozatlanok az emberek vagy csak nem fogják fel?
Mint domináns nő sok levelet kapok, de nagyon érdekelne egy valami.
Hölgyek, párok, baráti társaságok részére, extrém helyet biztosítanék. Részletek privátban.
Sziasztok
Párom simogatására ,masszírozására,egy kis puncinyalásra keresünk pasit.......38 év felett.
Veszprém megye,Tapolca
Párom simogatására ,masszírozására,egy kis puncinyalásra keresünk pasit.......38 év felett.
Veszprém megye,Tapolca
Sziasztok! Keresek olyan lányt, fiút vagy párt, aki szívesen szopatna, nyalatna, alázna egy kis pöcsű csicska pasit. Sokmindenre nyitott vagyok, szívesen segítek hogy ha van perverz vágyad, azt kiélhesd rajtam
Sziasztok, összeszokott hármas keres egy negyedik hölgy tagot.
Hármasunk dekoratív hölggyel , és két kitartó férfival rendelkezik.
Hatvan és vonzáskörzete.
Helyet biztosítani tudunk.
Fontos a közös szimpátia.
Egyedülálló férfiakat nem keresünk.
Hármasunk dekoratív hölggyel , és két kitartó férfival rendelkezik.
Hatvan és vonzáskörzete.
Helyet biztosítani tudunk.
Fontos a közös szimpátia.
Egyedülálló férfiakat nem keresünk.
Sziasztok, használható passzív férfi vagyok nem szép de viszont használhatsz kedved szerint , heti egy alkalommal diszkréten
Esztergom és környékén, lenne valaki aki elverné a seggem. Helyem van.
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki szereti vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellpaskolás, mellkínzás stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Sziasztok!Keresem azt a Lányt,Hölgyet vagy Hölgytagú párt aki felcsatolható dildóval hajlandó lenne meg dugni egy szűz fenekű pasit!Avasd fel és dugd meg keményen a fekemet.Csakis Lány vagy Hölgy aktivitás jöhet szóba.Urak kizárva!!!
Mai nap vagy holnap szopnék viszonzas nélkül Budapest és környékén hellyel rendelkező érett férfit!
Borsod, illetve a környező megyékből keresek egy SUB beállítottságú nőt!
Diszkrét domináns Mentort keresek aki megtanítana mélytorkozni

Továbbra is keresek!
A Freedom Fetish Autumn 2024 (09.27-ei) bulijára már hetekkel korábban elkelt minden jegy. Sajnos későn eszméltem és lemaradtam. Esetleg, ha valakinek lenne fölöslegben belépője ( kettő még jobb lenne), akkor érdekelne!
A Freedom Fetish Autumn 2024 (09.27-ei) bulijára már hetekkel korábban elkelt minden jegy. Sajnos későn eszméltem és lemaradtam. Esetleg, ha valakinek lenne fölöslegben belépője ( kettő még jobb lenne), akkor érdekelne!

Domina Hölgynek lennék a subja, akit bisexre használna.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok, Pécsen vagy környékén keresek olyan hölgyet vagy párt akik fogadnának sub-ként, és kegyelmet nem türően alázna, büntetne.
Olyan hölgyet keresek a alázna egy impotens, mulya hapsit. Rákospalotai vagyok.