Sziasztok!Keresem azt a Nőt aki beleültetne a felcsatolt műfarkába és jól meg dolgozná vele a szűz fenekem.Húzzon rá a műfarokra és baszon meg jó alaposan!A fenekemben szeretném érezni és tudni azt amikor egy Nő kefél meg kíméletlenül akár heti rendszerességgel.
Sziasztok!! Melytorkozni tudo, nagymeretet es sok spermat kedvelo holgyet, illetve ilyen holgytaggal rendelkezo part keresek 28 eves, nagy intimmel rendelkezo fiatal dominans pasikent leginkabb Dunantulon de utazni is tudok. Jelentkezeseket privat uzenetben varom koszonom.

Van itt olyan Borsodi nő aki szereti vagy kipróbálná a CBT-t?

Bdsm partnert keresek, alföldi régió előny.

Nem jár valaki Ózd környékén aki megszopatna ma este 23 órától vagy reggel 8-10 óráig ?
Részletekért írj bátran .
Részletekért írj bátran .
Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Keresek Ózdon vagy a környékről(tudj utazni) valakit aki ma este egy kezdőt irányítva megszopatna/nyalatni.
Helyem van, diszkréció adott és elvárt.
Helyem van, diszkréció adott és elvárt.
Ma Ózdon nem szopatna senki ?
Iranyíts szopass nyalass helyem van.
Iranyíts szopass nyalass helyem van.
Sziasztok!45é. Szombathelyi pasi keresi azt a bevállalós Nőt aki a fordított felállást szereti és kedveli (Strap-on).Csakis kizárólag Te dugnál engemet akár többször is vagy hosszabb távon.Nem akarom elhinni,hogy nincs egy olyan Nő aki imádja a férfiak fenekét jól szét dugni??Az sem jelentene akadályt ha párban élsz kizárólagos alapon csakis Te mint Nő dugnál engem.Nagyon szeretném már ha műfarokra lennék húzva.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Hajnalban Ózdon nem szopatna senki?
Most hétvégén, 30-60 év körüli, hellyel rendelkező, férfias partner kedvére lennék.

Hajnalban Ózdon nem szopatna senki?
Hali
Mai napra keresek egy aktív játszó társat Ózdon.
Kezdő 29 éves vagyok , mackós alkatú.
Helyel rendelkezem, diszkréció adott és elvárt.
Írjatok bátran .
Mai napra keresek egy aktív játszó társat Ózdon.
Kezdő 29 éves vagyok , mackós alkatú.
Helyel rendelkezem, diszkréció adott és elvárt.
Írjatok bátran .
Sziasztok!
Ma este a párom nélkül fogadnék párt vagy lányt kemény szexre!
Ma este a párom nélkül fogadnék párt vagy lányt kemény szexre!
Miskolcon alázatos szolgáim keresem
Szombat estére keresem azt az extrém perverz Lányt vagy Nőt aki análisan nagyon megkefélné a fenekemet felcsatolhatóval.45 é. Pasi vagyok.Lakás,hely van.
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy akit izgatna +2 pasival lenni akár bdsm elemek bevonásával ?
Mi 25 és 44 éves barátok vagyunk, többesben közösen is tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Mi 25 és 44 éves barátok vagyunk, többesben közösen is tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.