Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.

Van itt olyan ducibb/teltebb nő aki ismerkedne komoly kapcsolat reményében és szereti a domináns szubmassziv szexet? Illetve nyitott lenne az új dolgokra...

Sziasztok!Keresem azt a szigorú kemény kezű Nőt aki hajlandó megdugni felcsatolható műfarokkal egy szűz fenekű pasit.Ujjazás után határozottan betolná és megkefélne műfarkával.

A parom jelenletevel keresunk egy tapasztalt dom ferfit.

Aktivat keresek aki használna

Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.

Szegeden keresek domináns nőt vagy párt hellyel

Érett férfi nyaló szopó fenyíthető megbilincselhető szolgája lennék aki használná a számat nyelvemet kénye kedve szerint ,számba élvezne pisilne, seggét nyalatná velem  !
Új eszközeim vannak,pálva ,bilincs ,csipeszek ,szemmaszk stb stb !
Budapest és környéke!
Hely kéne !

Új eszközeim vannak,pálva ,bilincs ,csipeszek ,szemmaszk stb stb !
Budapest és környéke!
Hely kéne !
                	Annyi csalódás után még mindig keresem azt az intelligens fiatal lányt, aki szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni a fenekét, és akit - akár viszonzás nélkül - az általa választott módon kielégítene.
Meghagyott szőrzet előnyös.

Meghagyott szőrzet előnyös.
                	Fenekelés témában keresek partnert, vessző, pálca, szíj.

Domina hölgyet keresek akinek a szolgája lehetek

Hölgyet párt keresek hétfőn napközbeni találkára. Van egy tök jő elektro stimulálóm, nagyon kiprópálnám egy lány punciján, cicijén, illetve imádnám ha sokkolnák vele a heréimet. Perverzebb lányok? Írjatok, helyem is van! Szép hétvégét!

Kiprobalnam szivesen holgyel esetleg parral   mindket szerep izgalmas
  mindket szerep izgalmas

mindket szerep izgalmas
  mindket szerep izgalmas

Szia gyönyörű! Szexi, szubmisszív, mazochista, szenvedélyes nőt vagy ilyen hölgy tagú párt keresek. Mindenféle jóra.
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Tudom, a korhatárból kicsúszok, de ha kivételesen ettől eltekintetek és adunk egy esélyt egy beszélgetésnek, akkor bármi lehet. Ha nem akkor beszélgettünk egy jót. Tök oké. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor

Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Tudom, a korhatárból kicsúszok, de ha kivételesen ettől eltekintetek és adunk egy esélyt egy beszélgetésnek, akkor bármi lehet. Ha nem akkor beszélgettünk egy jót. Tök oké. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor
                	Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Olyan Borsodi nőt keresek aki imádja, ha szopatják. Aki nem riad vissza attól, ha egy 20 centist letolnak a torkán tövig és ott tartják.

#8415    ma 08:57   Válasz erre   Tetszik! Nem tetszik! (beta)torkoskocsogtorkoskocsog Kedd, szerda, csütörtökre keresem szopatómat, aki keményen torkoztatna, torkon kúrna fasszal és a hatalmas dildómmal. Előtte itasd meg velem a pisimet és rengeteg tejet aztán hánytasd ki velem az egészet egy tálba. Utána etesd meg velem megint és így újra és újra... Szeretek hányni a faszon.
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex, sportos, ápolt vagyok.
Budapest és környéke.
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!

Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex, sportos, ápolt vagyok.
Budapest és környéke.
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
                	Extrém kövér,200 kg körüli domina hölgyet keresek. Szub hajlamú, zsír és hájimádó férfi vagyok.

Holnap 11.-en delutan1 es 18 ora kozott megbaszhatsz obudai helyem lesz.

2024. 12. 01. vasárnap 15:37
                		2024. 12. 01. vasárnap 15:37

Silvia Saint
    	        	Silvia Saint Sex Clowns 2
 Sex Clowns 2
     Ass to mouth 9
 Ass to mouth 9
     Lesbian College Coeds 13
 Lesbian College Coeds 13
     A pesti spriccparty klub 14 - A doktornő is bedobja magát
 A pesti spriccparty klub 14 - A doktornő is bedobja magát
     Sex Village Idiot