Holnap hölggyel bármiben benne vagyok. Nincs tabu
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Aktivat keresek minden jóra , beválalós vagyok
Hölgyek társaságát keresem!
Sziasztok!
Ismerkedés nélküli-csak szex kapcsolatot keresek!
Férfiakkal vagy párral. Fontos, hogy elélveztess, de alázzuk meg egymást (mindkét felállás oké)!
Női bi oké!
Amit szeretek: kényszerszopatás/nyalatás hajhúzással;
punci tágítás (bármit belémdughatsz); public (a barátaid előtt); sperma-női spricc (utóbbi adni és kapni) bárhová; szívesen kipróbálnám a kettős behatolást (punciba).
Utazom! Heves megye!
Ismerkedés nélküli-csak szex kapcsolatot keresek!
Férfiakkal vagy párral. Fontos, hogy elélveztess, de alázzuk meg egymást (mindkét felállás oké)!
Női bi oké!
Amit szeretek: kényszerszopatás/nyalatás hajhúzással;
punci tágítás (bármit belémdughatsz); public (a barátaid előtt); sperma-női spricc (utóbbi adni és kapni) bárhová; szívesen kipróbálnám a kettős behatolást (punciba).
Utazom! Heves megye!
BDSM -be szerintem bele illik. Felcsatolható dildóval rendelkező nőt keresek!
Sziasztok!
Kiszolgáltatott izgatás játékokhoz keresek partnert. Harisnya és magassarkú alap valamint herekötözés.
Elnyújtott és őrjítő izgatás, finom kézimunka illetve fejés lenne a vágyam. Ha akad valaki aki ebben partnerem lenne akkor örömmel veszem megkeresését. Illetve csak fejésre is nyitott vagyok különböző módokon.
Kiszolgáltatott izgatás játékokhoz keresek partnert. Harisnya és magassarkú alap valamint herekötözés.
Elnyújtott és őrjítő izgatás, finom kézimunka illetve fejés lenne a vágyam. Ha akad valaki aki ebben partnerem lenne akkor örömmel veszem megkeresését. Illetve csak fejésre is nyitott vagyok különböző módokon.
Sziasztok ! Keresek ma estére egy személyt ( férfi vagy nő ) , akit 1.5-2 órára “elrabolhatnék” . Kikötözhetném, bezárhatnám, használhatnám, alázhatnám, kinevethetném . Természetesen előre megbeszélve- átbeszélve őt mi izgatja , mi fér bele neki és mi nem egy ilyen szituációban és azt betartva. A végén pár percben párom is megnézné az új “szerzeményem” de ő csak megtekintené a helyzetet. Szimpátia, higiénia , diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok Ózdon aktív ma este?
sajnos nem tudom hova lehet ilyet írni de kit izgat orvosi szerepjáték?
Olyan nőt keresek aki kikötözne és azt tenne velem amit akar
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, plug,segédeszközök stb.Tapasztalat és fantázia van.
Maszkos anonim együttlétre keresek partnert,partnereket.
Maszkban , ridegen, használva.
Előre letisztázott helyen (szabadban is) időben. Szerepek , igények ugyanúgy. Helyszinen már semmi vagy minimális beszéd.
Parner vagy partnerek neme , kora, külseje a dolog jellegéből adódóan másodlagos.
Akár többször , hosszabbtávon is. Anélkül hogy megismernénk egymást.
Maszkban , ridegen, használva.
Előre letisztázott helyen (szabadban is) időben. Szerepek , igények ugyanúgy. Helyszinen már semmi vagy minimális beszéd.
Parner vagy partnerek neme , kora, külseje a dolog jellegéből adódóan másodlagos.
Akár többször , hosszabbtávon is. Anélkül hogy megismernénk egymást.
Sziasztok hölgyek szivesen nyalók puncit ha csak azt kivanod
Üdvözlök mindenkit! Kezdősrácként keresnék idősebb Párrt is!!!Hosszú távra!!!
Fenyítenék!
Engedelmes szolgát keresek Miskolcon
Sziasztok!
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
Mai napra keresem partnerem, partnereim Budapesten. Olvass adatlapot. Olyan jelentkezzen, aki valóban erre vágyik, nyafogas mentesen. Squirt élvezet garantálva, ha jössz!
Budapesten pénteken napközben találkozni tudó/merő csinos lány vagy párt keresek. Tapasztalt srác vagyok. Sttapont imádom, és van elektro sokkolóm amit szívesen kipróbálnék puncin/cicin is!Írj/írjatok bátran.