Sziasztok!
Pasit keresek, aki szeretne hasonló videóban szerepelni mint amik az oldalunkon vannak! 20 + előnyben minden vonatkozásban! A helyszín Baranya megye, de ha tudsz utazni, akkor felőlem a világvégéről is jöhetsz!
Pasit keresek, aki szeretne hasonló videóban szerepelni mint amik az oldalunkon vannak! 20 + előnyben minden vonatkozásban! A helyszín Baranya megye, de ha tudsz utazni, akkor felőlem a világvégéről is jöhetsz!
Sziasztok. Érd környékén ismerkednék!?
Finom izgalmas eggyütlétre... Csak olyan irjon aki tenyleg találkozna is!

virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Sziasztok, ha esetleg sub pasi érdekel valaki , alázható irányítható vagyok az kérem írjon
Köszönöm

Köszönöm
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Valós, találkozóra is nyitott partnereket keresek. 40-es budapesti férfi vagyok, intim 21/6.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Exhibicionistának, exhibicionistáknak szabadban testnevelésórát, alaki kiképzést tartanék délpesten valahol dabas - alsónémedinél.
Sziasztok.
50 es tetovált,aktívan sportoló pasi vagyok.
Keresek hölgyet aki spermát etetne,nyalatna velem..stb..
50 es tetovált,aktívan sportoló pasi vagyok.
Keresek hölgyet aki spermát etetne,nyalatna velem..stb..
Sziasztok. Valós, találkozóra is nyitott partnereket keresek. 40-es budapesti férfi vagyok, intim 21/6.
Sziasztok!
Nőt keresek aki bevezetne a BDSM világába
Nőt keresek aki bevezetne a BDSM világába
Sziasztok szívesen csatlakoznék hozzátok. Írjatok privin
(Ez egy válasz Passiongroup üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 17:17

Sziasztok. Férfias dom aktív vagyok sok tapasztalattal feminizálásban. Sok (5-6) fix femboy / sissy partnerem van akikkel szeretünk többesezni. A legtöbbjük chastity-t hord és csak análtól élvezhet el. Az eddigi legnagyobb bulink 4 femboy+ én volt.
További sub femboyokat illetve sub vagy akár dom nőt is keresünk aki szívesen beszáll a további feminizációjukba és nevelésükbe.
Aktív férfit vagy férfias férfit NEM keresünk.
További sub femboyokat illetve sub vagy akár dom nőt is keresünk aki szívesen beszáll a további feminizációjukba és nevelésükbe.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
Ma estére keresek igényes párt vagy egyedül lévő hölgyet hetero alapon! Helyem van és menni is tudok!
Sziasztok!45é. Szombathelyi helyel rendelkező pasi vagyok!Keresem azt a Domináns hajlamú Nőt aki felcsatolhatóval alaposan ellátna a hátsómat.Nagyon szeretném átélni a Strap-on álltali gyönyört amikor egy Domináns Nő így fel tűzne a műfarkára.Rendszeres talállkozó is lehet ahol kiélhetnéd magad rajtam fordított felállásban amikor Én lennék a NŐ akit alaposan megdugsz.
PASIK NEM ÉRDEKELLNEK!!!
PASIK NEM ÉRDEKELLNEK!!!
Sziasztok. Férfias dom aktív vagyok sok tapasztalattal feminizálásban. Sok (5-6) fix femboy / sissy partnerem van akikkel szeretünk többesezni. A legtöbbjük chastity-t hord és csak análtól élvezhet el. Az eddigi legnagyobb bulink 4 femboy+ én volt.