Budai pár 50-es (F domináns, N enyhén sub, bisex) keres egy különleges nőt hosszú távú, bizalomra és törődésre épülő hármas kapcsolatra.
Nem csak alkalmi találkozásra gondolunk, hanem akár részleges vagy teljes együttélésre, ahol az érzelmek, a gondoskodás és a közös élmények legalább olyan fontosak, mint az izgalom.
Ha benned is ott van a kíváncsiság, írj bátran, és mesélünk.
M&F
Nem csak alkalmi találkozásra gondolunk, hanem akár részleges vagy teljes együttélésre, ahol az érzelmek, a gondoskodás és a közös élmények legalább olyan fontosak, mint az izgalom.
Ha benned is ott van a kíváncsiság, írj bátran, és mesélünk.
M&F
Sziasztok! Olyan partnert keresek, aki valóban tudja mit jelent a bdsm! Aki tisztában van a vágyaival és van bátorsága azokat megélni. Tapasztalt, domináns 40-es férfi vagyok. Csak a fantáziánk szab határt! Kizárólag nőt keresek!
Webcamon közös maszturbáláshoz vagy Egerben és környékén akár élőben is keresek extra, perverz beállítottságú, nyitott partnereket főleg hölgyek, párok vagy travik személyében. Ha szereted a harisnyát, leggings-t az csak plusz!
Privátban várom a konkrét jelentkezőket!
Helyem van Egerben
Privátban várom a konkrét jelentkezőket!
Helyem van Egerben
1. – Kíváncsiságra építő, finom felvetés
Szia [név],
Van egy gondolat, ami csak ritkán kerül szóba, pedig sok nő titokban játszik vele…
Te valaha elképzelted, hogy két emberrel egyszerre kapcsolódsz – nem csak testileg, hanem lelkileg is?
Mi ketten (férfi és nő) épp egy olyan harmadik társra vágyunk, akivel nem csak a vágyakat, hanem a mindennapi apró örömöket, beszélgetéseket és közös élményeket is megoszthatjuk.
Ha kicsit is érdekel, mesélek róla szívesen.
2. – Érzelmi biztonság és különlegesség hangsúlya
Szia [név],
A legtöbb kapcsolatban két ember van – mi viszont már megtapasztaltuk, milyen, amikor hárman alkotunk egy egészet.
Ez nem pusztán a szexről szól, hanem arról a figyelemről, biztonságról és törődésről, amit hárman egymásnak tudunk adni.
Kíváncsi lennék, hogy te hogyan élnéd meg, ha lenne melletted nem csak egy, hanem két ember, akikhez lelkileg is kötődhetsz.
Ha szívesen beszélgetnél erről, írj vissza.
3. – Játékos, meghívó jellegű
Szia [név],
Van egy hely nálunk, ami még üres… egy hely, amit csak egy különleges nő tölthet be.
Nem egy estéről vagy alkalmi élményről van szó, hanem egy mélyebb kapcsolódásról, ahol a közelség, a törődés és az érzelmi biztonság épp olyan fontos, mint a vágy.
Lehet, hogy még nem gondoltál ilyesmire – de talán benned is ott a kíváncsiság.
Mit szólnál, ha felfedeznénk együtt, milyen érzés lehet ez?
Szia [név],
Van egy gondolat, ami csak ritkán kerül szóba, pedig sok nő titokban játszik vele…
Te valaha elképzelted, hogy két emberrel egyszerre kapcsolódsz – nem csak testileg, hanem lelkileg is?
Mi ketten (férfi és nő) épp egy olyan harmadik társra vágyunk, akivel nem csak a vágyakat, hanem a mindennapi apró örömöket, beszélgetéseket és közös élményeket is megoszthatjuk.
Ha kicsit is érdekel, mesélek róla szívesen.
2. – Érzelmi biztonság és különlegesség hangsúlya
Szia [név],
A legtöbb kapcsolatban két ember van – mi viszont már megtapasztaltuk, milyen, amikor hárman alkotunk egy egészet.
Ez nem pusztán a szexről szól, hanem arról a figyelemről, biztonságról és törődésről, amit hárman egymásnak tudunk adni.
Kíváncsi lennék, hogy te hogyan élnéd meg, ha lenne melletted nem csak egy, hanem két ember, akikhez lelkileg is kötődhetsz.
Ha szívesen beszélgetnél erről, írj vissza.
3. – Játékos, meghívó jellegű
Szia [név],
Van egy hely nálunk, ami még üres… egy hely, amit csak egy különleges nő tölthet be.
Nem egy estéről vagy alkalmi élményről van szó, hanem egy mélyebb kapcsolódásról, ahol a közelség, a törődés és az érzelmi biztonság épp olyan fontos, mint a vágy.
Lehet, hogy még nem gondoltál ilyesmire – de talán benned is ott a kíváncsiság.
Mit szólnál, ha felfedeznénk együtt, milyen érzés lehet ez?
Budai irodai munka – diszkrét izgalom kizárólag hölgyeknek
Budán, a Feneketlen-tó környékén keresek vállalkozó szellemű, alárendelő típusú hölgy partnert diszkrét irodai találkozóra.
50 éves, 190 cm-es, domináns, határozott férfi vagyok.
Ez nem az első alkalom, több hölgy is élt már ezzel a lehetőséggel, minden esetben teljes diszkréció mellett és gördülékenyen.
A higiénia és ápoltság kiemelten fontos, mindkettőnk kényelme és biztonsága érdekében.
Elvárásom, hogy arcképes bemutatkozást küldj, mivel számomra fontos a bizalom, a szimpátia és az izgalom a találkozó előtt.
Minden jelentkezést bizalmasan kezelek.
Budán, a Feneketlen-tó környékén keresek vállalkozó szellemű, alárendelő típusú hölgy partnert diszkrét irodai találkozóra.
50 éves, 190 cm-es, domináns, határozott férfi vagyok.
Ez nem az első alkalom, több hölgy is élt már ezzel a lehetőséggel, minden esetben teljes diszkréció mellett és gördülékenyen.
A higiénia és ápoltság kiemelten fontos, mindkettőnk kényelme és biztonsága érdekében.
Elvárásom, hogy arcképes bemutatkozást küldj, mivel számomra fontos a bizalom, a szimpátia és az izgalom a találkozó előtt.
Minden jelentkezést bizalmasan kezelek.
Szia!
Tamás vagyok.
Keresem társam, amennyiben a felsoroltak téged is izgatnak, kérlek írj bátran!.
Kizárólag a hálószobában:
Dom-Sub felállás, enyhe kötözések, mélytorok, pisi játékok, torok tortúrák, száj peckek használata, sorozat orgazmus kölcsönösen..... ) én 4-6 körös vagyok Férfi létemre, persze ehhez kell fél-1 nap.
Szadista nem vagyok, de ha kell eléggé erős kezű.
Tapasztalat csupán jó pár év, de ezt nem lehet megunni, mindig van valamint új....
Várom leved, szia!
Tamás vagyok.

Keresem társam, amennyiben a felsoroltak téged is izgatnak, kérlek írj bátran!.
Kizárólag a hálószobában:
Dom-Sub felállás, enyhe kötözések, mélytorok, pisi játékok, torok tortúrák, száj peckek használata, sorozat orgazmus kölcsönösen..... ) én 4-6 körös vagyok Férfi létemre, persze ehhez kell fél-1 nap.
Szadista nem vagyok, de ha kell eléggé erős kezű.
Tapasztalat csupán jó pár év, de ezt nem lehet megunni, mindig van valamint új....
Várom leved, szia!
Hátha mégis van olyan fiatal lány, aki - pl. szerepjátékot játszva - szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni a fenekét.
Valamint ez a férfi - akár viszonzás nélkül - az általa választott módon, nagy tapasztalatból adódó szakértelemmel kielégítené...úgy, ahogy a fiatalabbak nem tudhatják..
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét....
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...
Teljes élvezet, teljes titokban...
Valamint ez a férfi - akár viszonzás nélkül - az általa választott módon, nagy tapasztalatból adódó szakértelemmel kielégítené...úgy, ahogy a fiatalabbak nem tudhatják..
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét....
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...

Teljes élvezet, teljes titokban...
Sub lány van itt esetleg?
Valószínű nincs de hátha
Valószínű nincs de hátha
Hello passzív szűz vagy 22 éves Karlsruhe környékéről irok aktiv pasit keresek aki az apukám lenne Szivesem szolgálnám kameran keresztül is csak idosebb legyen
Hali
Valaki ózdon akinek egy gyors szopatásra volna kedve ideje?
Helyem van.
Valaki ózdon akinek egy gyors szopatásra volna kedve ideje?
Helyem van.
Keresem azt a Nőt akár Bi Nőt aki felcsatolhatójával fel avatná a szűz fenekem.Lovagoltass meg vagy kedved szerint dugj meg rád bízom.Vas megyei pasi vagyok.Helyem van.
Sziasztok!
Budapest-Graz útvonalon a mai napon keresem keménykezű úrnőmet!
Budapest-Graz útvonalon a mai napon keresem keménykezű úrnőmet!
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony srác vagyok.
Sub lány van itt?
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Egy aktuális vágyamhoz keresek bevállalós, helyes párt: Felugrom hozzátok (vagy egy hotelben találkozunk), a pasi leszop a párja jelenlétében, akár a segítségével. A végén nyelés, vagy arcra élvezés. Ha megvan a kémia, akkor a szereposztás fordított is lehet, az alárendelt szerepet is kipróbálnám. Felnőtt embereket keresek, akik tudják mit akarnak. Ha jól alakulnak a dolgok, akkor rendszeres kapcsolatra is nyitott vagyok. Írjatok üzenetet és vágjunk bele, ha minden klappol!
⣿⣿⣿⣿⡟⠛⢻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⡟⠛⢻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Olyan 18+-os (kor és intim) FÉRFIT keresek, akit vonzana egy nagyon pucsitva kikötött formás nő alapos kefélése
Sziasztok
Van itt sub lány?
Aki akar is találkozni?
Van itt sub lány?
Aki akar is találkozni?
Egy aktuális vágyamhoz keresek bevállalós, helyes párt: Felugrom hozzátok (vagy egy hotelben találkozunk), a pasi leszop a párja jelenlétében, akár a segítségével. A végén nyelés, vagy arcra élvezés és mindenki megy a dolgára. Ha megvan a kémia, akkor a szereposztás fordított is lehet, az alárendelt szerepet is kipróbálnám. A drámatagozatot az általános iskolában letudtam
Felnőtt embereket keresek, akik tudják mit akarnak. Ha jól alakulnak a dolgok, akkor rendszeres kapcsolatra is nyitott vagyok. Írjatok üzenetet és vágjunk bele, ha minden klappol!