Most lenne valakinek kedve Budapest belvárosában a következőhöz:? Hátra bilincset kézzel bekötött szemmel prosztata izgató val a popsiban műpuncival a farkán kielégülni a kezeim álltal? 7 ker
Engem is izgat, de még nem elég tág és csak a 7mm ment be. ha tapasztalt vagy, segíthetnél
(Ez egy válasz André77 üzenetére (2025. 09. 17. szerda 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)

pinát nyalnék, de nincs kinek, megpróbálnám akárkinek nyalni a széttett lába között, a seggit is, csak már nyaljak valakinek.
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Keresek aktív partnert,lehetőleg 60-on túlit,akivel közösen szobát bérelnénk Budapesten,egy szoba két ággyal,két főre,nem frekventált,kulcsos helyen. Program lenne,közösen sörözés,pikáns szex,eszközökkel,ha kell szerepekkel,igény szerint Magnum szauna látogatással. Időpont,október 1-2 Budapesten,találkozó,megbeszélt egyeztetett helyen. Lehetsz helybeni,vidéki is,utazás külön külön. Ha tudsz,akarsz jönni, keress itt.
Sziasztok!Szombathelyi pasi keres hétvégére egy olyan Hölgyet aki felcsatolhatójával taknyosra szopatna majd ezek után a még análisan szűz hátsómat kezelésbe venné és megújjazna,kitágítana,hogy ezek után a felcsatolt farkát be tolja és nagyon de nagyon megdugjon.Egy igazi kis ribit faragnál belőlem akit alaposan többször is a műfarkadra húznál és szét dugnád.
Passzív Bi mazo pasi vagyok. Hölgy(ek), Úr(ak), Pár(ok) ismeretségét keresem olyan perverz játékokhoz, mint anál, orál, BDSM, CBT, Medical Tolna megyében.
Helyem van.
Érdeklődés esetén üzenetet privát levélben kérek.
További sikeres napot Mindenkinek!
Helyem van.
Érdeklődés esetén üzenetet privát levélben kérek.
További sikeres napot Mindenkinek!
Van.
(Ez egy válasz eredita1234 üzenetére (2025. 09. 16. kedd 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Keményebb dolgokra keresünk Budapesten (barátnőm és pasija), srácokat. Barátnőm élvezi ha ki van kötve és használják. Olyat keresünk, akivel egyszerű az egyeztetés, jön megcsinálja a barátnőm használja és megy. Érdeklődni privátban lehet.
Zala megyében erett milfet keresek oklozheto taguthato játékokra és a csöpögő spriccelos puncit nyalni a végén nagy puncit szeretem pláne ha meg fazon vagy szoros apoltsag fontos, vekony telt magas alacsony csak akard meg elni elvezni ennyi a fontos
Sounding kedvelő van itt?
Győrben és környékén keresek. 40 éves pasi vagyok minden megoldás érdekel.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Sziasztok! Lennének itt olyan pasik akiket izgatna, ha gumiba gecit adhatnának…a sorsa kényszerspermaetetés lenne..?! Aki “adományozna” írjon! Egészséges életvitelt élő pasik írjanak!
Sziasztok! Mazó, sub beáítottságú fiatal helyes srácot keresünk Pápa és környéke. Képed legyen!
Nyalószolgának jelentkezem.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok.
Fullasztásos mélytorkos szopatásra keresek nőt,párt.
Fullasztásos mélytorkos szopatásra keresek nőt,párt.
Két férfi csinos sub nőt keres hármasban.