Két férfi csinos sub nőt keres.
Olyan hölgy kell aki szereti és élvezi ha használják, irányítják, bi hajlammal, élvezi a kéjes fájdalmat, szeretné érezni a hideg fémbilincset, a kötél szorítását, plugot, golyót, (több formában és méretben) a popsiba, punciba, ......... a többi az adatlapun (a teljesség igénye nélkül)! Nem kell mindennek megfelelni (mert az utópia), de ne legyen sok tabud!!!!
Nem a kefélés a lényeg , csak ha meg és kiérdemled!!!!
Férfiú is kell a Sub-om mellé,. Aki Bi bírja ha használva van ami rajta van, ami akár fájni is fog (nem árt ha van mazó hajam), és ezek után még tudja használni a farkát (amit szintén ki kell érdemelni), szeret lábat kényeztetni (a lányét), bírja a pisit........! Mint fent írtam ez nem a baszásról szó, aki csak azt akar az nem kell!!!
Az adatlapot ajánlom figyelmedbe!!
Lányok, fiúk! Röviden most ennyit, amennyiben érdekes számodra ez a világ, ne itt bohóckodj, írj privit!!
Ui. A foglalkozások Pécs és környéke, ill. a Balcsi déli partján történik.
Bohócok, "hobbisták" csak elméleti síkon vágyakozók, komolytalanok kíméljenek meg a fölösleges köröktől!!!!
Nem a kefélés a lényeg , csak ha meg és kiérdemled!!!!
Férfiú is kell a Sub-om mellé,. Aki Bi bírja ha használva van ami rajta van, ami akár fájni is fog (nem árt ha van mazó hajam), és ezek után még tudja használni a farkát (amit szintén ki kell érdemelni), szeret lábat kényeztetni (a lányét), bírja a pisit........! Mint fent írtam ez nem a baszásról szó, aki csak azt akar az nem kell!!!
Az adatlapot ajánlom figyelmedbe!!
Lányok, fiúk! Röviden most ennyit, amennyiben érdekes számodra ez a világ, ne itt bohóckodj, írj privit!!
Ui. A foglalkozások Pécs és környéke, ill. a Balcsi déli partján történik.
Bohócok, "hobbisták" csak elméleti síkon vágyakozók, komolytalanok kíméljenek meg a fölösleges köröktől!!!!
Ha olyan, kb. egyetemista korú lány vagy,
- akinek extrém vágya, hogy alaposan kinyalják, nem csak szokványosan, hanem a fenekét is
- aki ezt a vágyát titkolja, de a vágya nem hagyja nyugton
- akinek a partnere ezt nem hajlandó megtenni
- aki szívesen venne részt szerepjátékban ezen a téren
- aki ezt egy kb. apja korúval szeretné átélni
Mindezt megteheted egy sportós, kellemes kinézetű ötvenes férfival, aki teljesen önzetlenül, viszonzás nélkül is megteszi neked.
- akinek extrém vágya, hogy alaposan kinyalják, nem csak szokványosan, hanem a fenekét is
- aki ezt a vágyát titkolja, de a vágya nem hagyja nyugton
- akinek a partnere ezt nem hajlandó megtenni
- aki szívesen venne részt szerepjátékban ezen a téren
- aki ezt egy kb. apja korúval szeretné átélni
Mindezt megteheted egy sportós, kellemes kinézetű ötvenes férfival, aki teljesen önzetlenül, viszonzás nélkül is megteszi neked.
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Sziasztok!
Ha szereted, ha megkotoznek, taposnak, dominalnak, uralkodnak feletted akkor jo helyen jarsz: kitoltott adatlappal irj ram, a tobbit megbeszeljuk!!
Ha szereted, ha megkotoznek, taposnak, dominalnak, uralkodnak feletted akkor jo helyen jarsz: kitoltott adatlappal irj ram, a tobbit megbeszeljuk!!
Keményebb szexre keresek nöt vagy ilyen pár-t ahol a nö azt szereti ha be van kötve a szeme vagy kikötve és ugy várja a férfiakat! Csak szex semmi beszélgetés! Privátban folytassuk! )))
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
TOVÁBBÁ teljes odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, elsődlegesen a sub oldalon, és eleinte
lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Bár vannak korlátaim, vallom, az ember sohase mondja, hogy soha. Amúgy meg mi az, hogy "perverz"?!?
Jut eszembe, az se lenne ellenemre (sőőőt!), ha többedmagammal lennék tanuló, akár mindkét oldalt tanulgatva..
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
TOVÁBBÁ teljes odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, elsődlegesen a sub oldalon, és eleinte
lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Bár vannak korlátaim, vallom, az ember sohase mondja, hogy soha. Amúgy meg mi az, hogy "perverz"?!?
Jut eszembe, az se lenne ellenemre (sőőőt!), ha többedmagammal lennék tanuló, akár mindkét oldalt tanulgatva..
Sziasztok!
BDSM, CBT, Medical játékokra várom pertnerem Tolna megyében.
Helyem van.
Én passzív Bi mazo pasi vagyok.
BDSM, CBT, Medical játékokra várom pertnerem Tolna megyében.
Helyem van.
Én passzív Bi mazo pasi vagyok.
Sziasztok. Kecskemétről van itt Sub, Dom hölgy pár? Switch vagyok. Tiszteljük egymást Csak belső üzenetben.
Sziasztok!
Ha szereted, ha megkotoznek, taposnak, dominalnak, uralkodnak feletted akkor jo helyen jarsz: kitoltott adatlappal irj ram, a tobbit megbeszeljuk!
Ha szereted, ha megkotoznek, taposnak, dominalnak, uralkodnak feletted akkor jo helyen jarsz: kitoltott adatlappal irj ram, a tobbit megbeszeljuk!
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Sziasztok, domináns hölgy, pár, esetleg férfi, aki kamerázás közben irányítana később este? Anális játék, maszturbáció, herekötözés, spermaevés + beszélgetés
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Ez így egész jól hanzgik
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2025. 09. 17. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 10:29

Keményebb dolgokra keresünk Budapesten (barátnőm és pasija), srácokat. Barátnőm élvezi ha ki van kötve és használják. Olyat keresünk, akivel egyszerű az egyeztetés, jön megcsinálja a barátnőm használja és megy. Érdeklődni privátban lehet.
Szia!
Lenne!!! (Ez egy válasz Bipassziv35 üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 16:29
Lenne!!! (Ez egy válasz Bipassziv35 üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Most lenne valakinek kedve Budapest belvárosában a következőhöz:? Hátra bilincset kézzel bekötött szemmel prosztata izgató val a popsiban műpuncival a farkán kielégülni a kezeim álltal? 7 ker
Szia!
Igen van.
Én is.
Bár a 10-est nem merte senki beerőszakolni. (Ez egy válasz eredita1234 üzenetére (2025. 09. 16. kedd 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen van.
Én is.
Bár a 10-est nem merte senki beerőszakolni. (Ez egy válasz eredita1234 üzenetére (2025. 09. 16. kedd 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Két férfi csinos sub nőt keres
Üdv! Olyan párral ismerkednék HETERO alapon, ahol a férfi az aktus közben erényövet visel a Nő kérésére / utasítására.