Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Akár most is helyem van.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Valaki esetleg, aki szereti a kotozest, alazast? Szivesen tennem

Most hétvégére keresek egy Hölgyet Vas megyében aki bevezetne egy análisan szűz pasit a pegging rejtelmeibe.Aki megújjazna,kitágítana és meg is dugna felcsatolhatójával.Jó lenne már átélni a fordított szerep adta lehetőséget.Helyem van.
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki szeret foglalkozni egy férfi fenekével, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki szeret foglalkozni egy férfi fenekével, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal
Dominát keresek, nőt, aki kedvtelésből csinálná.
Keresek dominát, nőt, de nem pénzért, csak ha élveznéd.
Oklozheto spriccelos pinat nyalnek vagyom egy egy igazán nagy puncira egy nyitott gátlástalan nőre estleg biszex pár? Meretem 18/7
Két férfi csinos sub nőt keres
Szerda este Budapesten kb 18 órátol keresek bi partnert szauna látogatáshoz. Jelszó: bokalánc
kecskeméti domináns párt keresek
Dominát keresek online, vagy Borsod megyében
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte
lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Bár vannak korlátaim, vallom, az ember sohase mondja, hogy soha. Amúgy meg mi az, hogy "perverz"?!?
Jut eszembe, az se lenne ellenemre (sőőőt!), ha többedmagammal lennék tanuló, bármelyik oldalt tanulgatva..
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte
lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Bár vannak korlátaim, vallom, az ember sohase mondja, hogy soha. Amúgy meg mi az, hogy "perverz"?!?
Jut eszembe, az se lenne ellenemre (sőőőt!), ha többedmagammal lennék tanuló, bármelyik oldalt tanulgatva..
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Sziasztok. Kecskemétről Domináns hölgy, pár?
Bdsm, fenekelés ill. alázás témákban keresek partnert. Oda-vissza, vagy pedig te engem, vagy akár én téged.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok! Olyan partnert keresek, aki valóban tudja mit jelent a bdsm! Aki tisztában van a vágyaival és van bátorsága azokat megélni. Tapasztalt, domináns 40-es férfi vagyok. Csak a fantáziánk szab határt! Kizárólag nőt keresek!
BDSM, CBT, Medical játékokhoz keresem játszótársam Tolna megyében.
Én tényleg mazo vagyok. Te legyél szado.
Privát üzenetben írjatok.
Hely ok!
Én tényleg mazo vagyok. Te legyél szado.
Privát üzenetben írjatok.
Hely ok!
Sziasztok!