Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Hali!
Valaki aktív Ózd és környékén ?
Helyem van meg kedvem orális kalandhoz.
Valaki aktív Ózd és környékén ?
Helyem van meg kedvem orális kalandhoz.
Keresek egy Budapesti hellyel rendelkező férfit, aki 9.-én napközben szívesen szopatna dominánsan és akár alázva.
Domináns pasi sub csaj, társaságot keres.
Domináns pár vagyunk – szolgát keresünk. Használni fogunk.
Mi egy igényes, tapasztalt pár vagyunk, egy kifejezetten vonzó, csinos, domináns hölggyel. Nem keresünk kapcsolatot, nem keresünk barátot. Egy alázatos, engedelmes férfit keresünk, aki szolgálni akar. Használható akar lenni. Eszköz, játékszer, amit akkor és úgy veszünk elő, amikor nekünk jól esik.
Feladatod egyszerű: ha szomjasak vagyunk, te töltöd a poharat. Ha úgy döntünk, sarokba állítunk – és ott is maradsz. Ha azt mondjuk, vetkőzz, akkor vetkőzöl. Ha a nő lábait akarjuk kényeztettetni, akkor azt csókolgatod, nyalod, imádod. És ha épp négylábra állítunk, hogy lerakjuk rád a lábunkat vagy az italainkat, akkor te vagy az asztal – mozdulatlanul, engedelmesen.
Semmit nem kérdezel, nem gondolkodsz. Végrehajtod. Élvezed. Mert ez az, ami vagy: egy szolga. Egy alárendelt, akit mi formálunk, használunk, irányítunk.
Küldj teljes alakos és intim fotót. Higiénia, igényesség alap. Kor nem számít – de hogy fel tudsz-e izgulni attól, hogy egy domináns pár uralma alá kerülsz, az igen. Csak komoly jelentkezőket várunk. Ne írj, ha nem tudod, mi az az engedelmesség.
Email: discretserotic@gmail.com
Mi egy igényes, tapasztalt pár vagyunk, egy kifejezetten vonzó, csinos, domináns hölggyel. Nem keresünk kapcsolatot, nem keresünk barátot. Egy alázatos, engedelmes férfit keresünk, aki szolgálni akar. Használható akar lenni. Eszköz, játékszer, amit akkor és úgy veszünk elő, amikor nekünk jól esik.
Feladatod egyszerű: ha szomjasak vagyunk, te töltöd a poharat. Ha úgy döntünk, sarokba állítunk – és ott is maradsz. Ha azt mondjuk, vetkőzz, akkor vetkőzöl. Ha a nő lábait akarjuk kényeztettetni, akkor azt csókolgatod, nyalod, imádod. És ha épp négylábra állítunk, hogy lerakjuk rád a lábunkat vagy az italainkat, akkor te vagy az asztal – mozdulatlanul, engedelmesen.
Semmit nem kérdezel, nem gondolkodsz. Végrehajtod. Élvezed. Mert ez az, ami vagy: egy szolga. Egy alárendelt, akit mi formálunk, használunk, irányítunk.
Küldj teljes alakos és intim fotót. Higiénia, igényesség alap. Kor nem számít – de hogy fel tudsz-e izgulni attól, hogy egy domináns pár uralma alá kerülsz, az igen. Csak komoly jelentkezőket várunk. Ne írj, ha nem tudod, mi az az engedelmesség.
Email: discretserotic@gmail.com
Szia! Küldj kèpet kérlek: discretserotic@gmail.com
(Ez egy válasz tessarednails91 üzenetére (2025. 11. 01. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 01. szombat 11:25
Dominans felkent keresem alattvaloimat, legyen kitoltott adatlapod, ahogyan nekem is az van!
Hajraa irjatok, irjatok!
Hajraa irjatok, irjatok!
Keresnék , egy olyan fiatalabb fiút vagy hölgyet akit izgat és izgalmasnak találna egy kis alázós szerepjátékot,szexet.
Kb 1.5-2 órára “bezárnám” a helységembe ahol, aláznám,kihasználnám,kinevetném,utasítanám,parancsokkal stb… természetesen,előre lebeszélt,dolgokat csinálnék,amire
Ő ! Előzetesen azt monja ez és ez izgatja,szereti,legyen majd. Verés,kínzás stb… kizárt , az nem jön be nekem,nem izgalmas,nem szeretem. A lényeg ,hogy az alázott személy megélje izgalmasan a vágyait. Én tanulok tőle
Ő tanul közbe tőlem. Kezdő vagyok ezen a téren de izgalmas és fejlődni tanulni ,megélni szeretném ezeket a dolgokat.
Kis összegzés mik lehetségesek kb…
( kinevetés,alázás szavakkal,tettekkel,gesztusokkal,kikötözés, kis kényszerszopatás ~ nem az a lényege ,hogy végig és nem is maga a szopás a szex,hanem a kényszer,a mozdulat,az alárendelés. Kis hajhúzás max finoman,gyengébb arcpofozás ,seggrecsapás,korbács belefér. Láb,talp,fenék, nemiszerv nyalatás , esetleg ha valakinél izgalmas és izgatja ,pisi belefér. És még ami mind a kettőnknek izgató megbeszélés után. Bármikor abbahagyható a szerep!,,,! Erre majd egy mesterszót kitalálunk,ami kötelez azonnali abbahagyásra.
40- es,kulturált,igényes,tiszta magyar férfi vagyok, régóta kapcsolatban élek,van családom. ( párom tudtával történik minden).
A helyszínt előzetesen megmutatom,egyeztetünk,átbeszéljük stb…
Férfi partner 25-40 év max
Hölgy partnernél 25- 55 év max
Kb 1.5-2 órára “bezárnám” a helységembe ahol, aláznám,kihasználnám,kinevetném,utasítanám,parancsokkal stb… természetesen,előre lebeszélt,dolgokat csinálnék,amire
Ő ! Előzetesen azt monja ez és ez izgatja,szereti,legyen majd. Verés,kínzás stb… kizárt , az nem jön be nekem,nem izgalmas,nem szeretem. A lényeg ,hogy az alázott személy megélje izgalmasan a vágyait. Én tanulok tőle
Ő tanul közbe tőlem. Kezdő vagyok ezen a téren de izgalmas és fejlődni tanulni ,megélni szeretném ezeket a dolgokat.
Kis összegzés mik lehetségesek kb…
( kinevetés,alázás szavakkal,tettekkel,gesztusokkal,kikötözés, kis kényszerszopatás ~ nem az a lényege ,hogy végig és nem is maga a szopás a szex,hanem a kényszer,a mozdulat,az alárendelés. Kis hajhúzás max finoman,gyengébb arcpofozás ,seggrecsapás,korbács belefér. Láb,talp,fenék, nemiszerv nyalatás , esetleg ha valakinél izgalmas és izgatja ,pisi belefér. És még ami mind a kettőnknek izgató megbeszélés után. Bármikor abbahagyható a szerep!,,,! Erre majd egy mesterszót kitalálunk,ami kötelez azonnali abbahagyásra.
40- es,kulturált,igényes,tiszta magyar férfi vagyok, régóta kapcsolatban élek,van családom. ( párom tudtával történik minden).
A helyszínt előzetesen megmutatom,egyeztetünk,átbeszéljük stb…
Férfi partner 25-40 év max
Hölgy partnernél 25- 55 év max
Két férfi csinos sub nőt keres.
Szub-mazo csajjal, párral ismerkednék hosszabb távra, vagy aki csak kiprobálná ezt a világot!!
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki szereti vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellpaskolás, mellkínzás stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Kis pöcsű srácot alázna valaki? Leginkább budapesti partnert keresnék!
Kecskeméti Domináns nőt párt keresek
Izsák-Solt-Kunszentmiklós. Aktívat keresek, helyem van de menni is tudok .... privát keress. Szófogadó vagyok...perverzióra nyitott...
Izsák-Solt-Kunszentmiklós. Aktívat keresek, helyem van de menni is tudok .... privát keress. Szófogadó vagyok..perverzióra nyitott
Sziasztok! Felesegemmel keresek bdsm tematikaju kiado, apartmant, airbnb-t, ahol kielvezhetnenk izgalmas vagyainkat. Akinek van talasztalata ill. ajanlasa megosztana velunk privat uzenetben? Fontos szamunkra az igenyesseg, tisztasag es a felszereltseg. Koszonjuk!
Domináns Hölgyet Urat Párokat szolgálnék ma este!
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Dominans felkent keresem alattvaloimat, legyen kitoltott adatlapod, ahogyan nekem is az van!
Hajraa irjatok, irjatok!
Hajraa irjatok, irjatok!
Parnerem keresem, aki fiatalabb, aktív, és eljönne hozzám, ma este, vagy holnap napközben. Pssiv, hellyel rendelhező pasi vagyok, Érd és környékéről keresek... Csak aktívat...
Fiatal lány fenekét nyalnám, aki - pl. szerepjátékot játszva - szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni magát, a végtelenségig, mint nyalószolgája.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét....
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...
Teljes élvezet, teljes titokban.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét....
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...
Teljes élvezet, teljes titokban.

Kessy