Sziasztok
Keresek aktív kemény farkú játszó partnert orál kalandra.
Utazni sajna nem tudok de Ózdon akad helyem.
Keresek aktív kemény farkú játszó partnert orál kalandra.
Utazni sajna nem tudok de Ózdon akad helyem.
Hölgyet vagy párt keresek az érettebb korosztályból is, ahol a hölgy az arcomra ülve nyalatná magát tabuk nélkül. Arc benyálazás, csuszkálás, nehezedés, levegőkontroll, mély segglyuk nyalatás, segglyukkal arcra nehezés is engedélyezett, nem csak karcsú hölgyeknek. Én 28 éves, értelmiségi srác vagyok Budapestről, életerős fasszal (videót találtok).
Dominás hölgyekkel pàrokkal ismerkednék Kaposvàr és környékén.
Két férfi csinos sub nöt keres.
2025 12.8-9 a Balcsi déli partján leszünk több napra a Sub "lányommal". Tudnánk élvezni bi v. kíváncsi heteró hölgy aktív részvételét, leginkább lányos játékokkal. Perverz Sub bi urak is írhatnak, lábimádat kötelező, (uraim! a lány nem TSZ. konyha v. ingyen kurva,....tudjad hogy mit tudsz és mit akarsz. Mindezt szeretném olvasni!)! Az úrias, "megbasznám", "megszopatnám", ...... tartalmú igénytelenséggel, még csak esélyed sincs (adatlap nélkül meg legfőképp nincs)! Csinálj egy "élvezetes" kirándulást! Legyél nyitott, bevállalós, és ne legyen sok tabud!
A lehetőség adott, megélheted a vágyaidat.......!!!
Csak aki komolyan is gondolja!!!
Álmodozókból, bohócokból,...,,,,már elég volt!!!
A lehetőség adott, megélheted a vágyaidat.......!!!
Csak aki komolyan is gondolja!!!
Álmodozókból, bohócokból,...,,,,már elég volt!!!
Sziasztok! Olyan partnert keresek, aki valóban tudja mit jelent a bdsm! Aki tisztában van a vágyaival és van bátorsága azokat megélni. Tapasztalt, domináns 40-es férfi vagyok. Csak a fantáziánk szab határt! Kizárólag nőt keresek!
Domináns nőt keresek aki kiélné rajtam a vágyait. Még sose próbáltam a BDSM-et, de úgy gondolom ideje ezt is átélni
Sziasztok. Ki szeretném próbálni a bdsm világot, keresnék Domináns hölgyet párt aki bevezetése. Akár club látogatás is. Előre köszönöm.
Sziasztok!
Ózdon helyel rendelkezem és keresek aktívat aki szopatna egy jót vagy párt akikhez a férfi örömére be lehet csatlakozni.
Ózdon helyel rendelkezem és keresek aktívat aki szopatna egy jót vagy párt akikhez a férfi örömére be lehet csatlakozni.
Ötvenes éveim vége felé járok és ez már az a kor, amikor az ember minden pillanatot megbecsül, mert ki tudja, meddig teheti még…
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, aki imádja, ha kitartóan, szakértelemmel nyalják, mindenhol...
Akinek belefér egy találkozás egy jóképű, nem bácsis, sportos ötvenessel és volna olyan jó, hogy éltesse benne a reményt és szebbé tegye ezt az időszakot.
Olyan laza lányt, akinek belefér, hogy segítsen a vágyaimat kiélni úgy, hogy közben ő is rendkívül élvezi a különleges együttlétet egy nagy tapasztalattal rendelkező, apja korú férfival.
Csak engedje, hogy akár viszonzás nélkül tegyem, minden más igénye szerint..
Kedves „szívességéért” olyan élményt kap, amit soha nem felejt.
Köszönöm!
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, aki imádja, ha kitartóan, szakértelemmel nyalják, mindenhol...
Akinek belefér egy találkozás egy jóképű, nem bácsis, sportos ötvenessel és volna olyan jó, hogy éltesse benne a reményt és szebbé tegye ezt az időszakot.
Olyan laza lányt, akinek belefér, hogy segítsen a vágyaimat kiélni úgy, hogy közben ő is rendkívül élvezi a különleges együttlétet egy nagy tapasztalattal rendelkező, apja korú férfival.
Csak engedje, hogy akár viszonzás nélkül tegyem, minden más igénye szerint..
Kedves „szívességéért” olyan élményt kap, amit soha nem felejt.
Köszönöm!
Heves megyében átlagos testalkatú srácként, segget nyalnék de bármiben benne vagyok, kor nem testalkat nem számít.
Mazohista nőt keresek hosszú távra, akár 24/7 bentlakásos rabszolgának !
Sziasztok!
Ózdon helyel rendelkezem és keresek aktívat aki szopatna egy jót.
Feleséget basznék most Budapesten.
Sziasztok! Van itt aki kipróbálná velem a Shibarit?
(Intelligens, sportos, 38 éves pasi vagyok)
(Intelligens, sportos, 38 éves pasi vagyok)
Sziasztok!
Fehérváron torkoztatnék Nőt, aki most ráér, ha igényli jól meg is dugom....feleségeket is szívesen....
Sub hölgyet keresek.
(Ez egy válasz job4meViktorLima üzenetére (2025. 11. 30. vasárnap 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Kéne már egy csak hetero bdsm szoba, könnyebb lenne
Továbbra sincsenek domináns Urak Paksról és környékről? Szomorú!
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2025. 11. 29. szombat 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)

pretender