Hölgyet vagy párt keresek a penisplugomra
Ha valamilyen csoda folytán lenne erre egy vagány, akár extrém, vagy perverz sub csaj, aki vonzódik és éli a Fetish&BDSM világát, illetve szívesen látogatna ilyen tematikájú bulit (Freedom Fetish Winter Double Edition Party), az azonnal írjon!
Akár "kölcsönbe vehető" feleség, barátnő is játszik! Az adatlapomon megadott keretek között.
Akár "kölcsönbe vehető" feleség, barátnő is játszik! Az adatlapomon megadott keretek között.
Sziasztok fiatal domináns tipusként keresek nőket és párokat. 23F
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Fétiskedvelő, domináns vagy szubmisszív, illetve switch beállítottságú högyet vagy párt keresek alkalmi, de rendszeres találkákra. Jómagam switch volnék, tehát minkét szerepet kedvelem. Nem baj ha nem vagy független, helyem van. Budapest és környéke, a világ végére utazgatni csak emiatt nincsen idő.
Sziasztok magam mellé keresnék egy csajszit akivel közösen kenyeztetnénk paromat.
Sziasztok magam mellé keresnék egy csajszit akivel közösen kenyeztetnénk paromat.
Az adatlapod szerint hölgyet egyáltalán nem keresel.
(Ez egy válasz Hard-Daddy üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 18. vasárnap 08:00
Szépséges napot mindenkinek!
Szófogadó, irányítást igénylő hölgyet, ilyen hölgytagú párt keresek állandó társnak, barátnak, partnernek.
A Tisza tó mellett élek.
Szófogadó, irányítást igénylő hölgyet, ilyen hölgytagú párt keresek állandó társnak, barátnak, partnernek.
A Tisza tó mellett élek.
Két férfi csinos sub nöt keres.
Strapon, ujjazás kedvelő vagyok!
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Játékokra keresek ffit nőt párt merj talizni
Keresek valakit, aki meztelenül a hóba kényszerítene, megalázna és ezt fotózná, videózná. Utazni tudok.
Domináns párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után, aztán használhattok kedvetekre amit és ahogy akartok.Idős párok is. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Szépséges napot mindenkinek!
A Tisza tó mellett élek.
A Tisza tó mellett élek.
Lábimádatra keresek lányokat, hölgyeket akik szeretik a forró spermát a talpukon ! Budapesten és környékén
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
30 éves submissive fiú vagyok és szívesen szolgálnék 1 hölgyet vagy egy párt hetero alapon. Szeretek kényeztetni,masszírozni és szeretem ha irányítanak. Szófogadó és engedelmes vagyok. Budapesten és környékén, utazni tudnék. Szeretem a bdsm eszközöket, alázzatok meg.
Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, hánytatna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
Domináns párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után, aztán használhattok kedvetekre amit és ahogy akartok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel

Misty