Ti sem vagytok kamusok igy igaz akinek volt már szerencséje találkozni veletek mert volt ugyebár azok a pasik mindig élvezettel voltak veletek! Csak igy tovább! ))
(Ez egy válasz maszkospar üzenetére (2026. 07. 28. kedd 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 28. kedd 06:55
Szerda estere keresunk tapasztaltabb domot stúdióval/pincével aki a bizarrabb dolgoktól sem riad vissza es igény szerint tudna hívni mèg legalább 1 méretes pasit. Most szerda este 21:00 körül, nem vagyunk kamusak, ha megbeszéljük megyünk.
Igényes testű egészséges férfi subja lennék…
Szerda estere keresunk tapasztaltabb domot stúdióval/pincével aki a bizarrabb dolgoktól sem riad vissza es igény szerint tudna hívni mèg legalább 1 méretes pasit. Most szerda este 21:00 körül, nem vagyunk kamusak, ha megbeszéljük megyünk.
kecskeméti nőt vagy párt keresek felszerelés van uni vagyok
Hölgy partnert keresek !!!
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevohatunk
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevohatunk
Szívesen.
(Ez egy válasz Ujra101 üzenetére (2026. 07. 26. vasárnap 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi
Szerintem nem fogsz találni olyan nőt, akiből Subot nevelhetsz, mert még olyan női hirdetőt sem olvastam itt. Férfiből annál több van.
(Ez egy válasz Ujra101 üzenetére (2026. 07. 26. vasárnap 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 26. vasárnap 14:17
Sziasztok.
Tapasztaltabbaktol kerdeznem, hogy lanyoknal mikortol erdemes elkezdeni a sub nevelest?
Tapasztaltabbaktol kerdeznem, hogy lanyoknal mikortol erdemes elkezdeni a sub nevelest?
Sziasztok.
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem, és esetleg utána meg is dugna.
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
sziasztok. 40 év feletti férfiakat keresek footjobra, akiket izgat ha egy 23 éves fiú talpát dugják! ha ilyen vagy írj!!
küldök képet is!
küldök képet is!
Igènyes,tapasztalt fèrfi vagyok! Imàdok nyalni, ès nagyon potens vagyok! Keresek veszprèmből, vagy a megyéből èrett nőket, anyukàkat, igènyes nagy mamàkat! Ha èrdekel , írj privàtot
Hölgy partnert keresek !!!
Egyéb kellemes játékszereket is bevohatunk .
Egyéb kellemes játékszereket is bevohatunk .
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Ribancom keresem minden jóra
Anál tágitásra pumpálásra ,elektro sex és sok minden más jóra keresek aktiv férfit,férfiakat ,használj kedved szerint
Sziasztok!
Jövőhét péntekre keresek gyönyörű, szeximádó, 30as szeretőm extrém használatára 1-2 perverz, domináns férfit. Vivi nagyon erősen SUB beállítottságú, imádja ha keményen használva van. Át szeretné élni a teljes
Jövőhét péntekre keresek gyönyörű, szeximádó, 30as szeretőm extrém használatára 1-2 perverz, domináns férfit. Vivi nagyon erősen SUB beállítottságú, imádja ha keményen használva van. Át szeretné élni a teljes
me
, így idős, teltebb, nem kifejezetten vonzó férfiak előnyben a kiválasztásnál.
alf
ga alf
lá alf
zottságot

lajosk121
Aline