Győri vagy környéki csinos erősen sub hajlamú hölggyel esetleg ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Sziasztok!
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Szopatni szeretnék a mai napon Dunakeszi környékén vagy Budapest északi régiójában.
Párok hölgy tagja vagy szóló hölgy jelentkezését várom.
Párok hölgy tagja vagy szóló hölgy jelentkezését várom.
Sziasztok!.
Párod rosszul viselkedett?
Gyertek, és megkapja a méltó büntetését.
Párod rosszul viselkedett?
Gyertek, és megkapja a méltó büntetését.
Sziasztok! Biszex hölgy élettársamnak, illetve társammal keresünk BDSM bi hölgyet!DDSM ES BONDAGE KEDVELŐ. Bács Kiskun megye Kecskemét, valamennyi távolságot megteszünk mi is ha úgy van.. párok illetve bi hölgyeket várunk
Kecskemétinőt vagy párt keresek. felszerelés van.
Puke, Vomit, Pee, Fetis
Szia! Szeretnék minden félét etetni, itatni pl.: tej, színes enni valók, habos-krémes sütik, italok, nagy mennyiségen ami beléd fér, majd viszont látni, nem átlag módon XD. Jobban itt nem részletezném, ha érdekel a téma, írj. Szép napot!
Szia! Szeretnék minden félét etetni, itatni pl.: tej, színes enni valók, habos-krémes sütik, italok, nagy mennyiségen ami beléd fér, majd viszont látni, nem átlag módon XD. Jobban itt nem részletezném, ha érdekel a téma, írj. Szép napot!
Sziasztok!
Szekszárdon és környékén keresnénk sissy nevelésben és domina tanításban jártas vagy ezeket gyakorló akár bi vagy leszbi hölgyet.
Szekszárdon és környékén keresnénk sissy nevelésben és domina tanításban jártas vagy ezeket gyakorló akár bi vagy leszbi hölgyet.
Eddigi Domom mellé keresek még egyet. A Domom régi vágya, hogy más is használjon engem, alázzon is vele közösen. Persze nem azonnalra, hiszen rajta múlik, hogy mikor jó neki. Lehetőleg Paksról és környékéről keresek.
Dominálni vágyó hölgyet keresek Szabolcs megyében. Igényesség ápoltság adott és elvárt
pentek estere csinos 45-175-58 voros perverz csajommal , hasonloan perverz belevalo holgyet keresnenk kellemes egyuttletre. a III.kerben fogadi tudunk.
Hölgy partnert keresek !!!
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevohatunk
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevohatunk
A mai, illetve a holnapi napra keresek olyan Nőt, vagy pár női tagját, akit jól leszopathatnék és megbaszhatnám, a párja pedig nézheti, ahogy nőjét használom. Nem beszélgetni szeretnék, hanem élvezni tabu mentesen...
Kamusok es ígérgetők kiméljenek!
40es, ápolt, igényes és ápolt pasi vok, autóval rendelkezem. Fejér megye és 50kmes körzete..
Kamusok es ígérgetők kiméljenek!
40es, ápolt, igényes és ápolt pasi vok, autóval rendelkezem. Fejér megye és 50kmes körzete..
Igènyes, nagyon potens vagyok! Keresek veszprèm, vagy a megyèből! Èrett lànyokat, anyukàkat,pàrokat, igènyes nagy mamàkat! Korttól , alkatól független keresek! Irj privàtot! Köszönöm!
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Dunavarsány-Délegyháza környéki biszex párt-férfit elégítenék ki orálisan, rendszeresen is
Nők nem szívesen alázkodnak, mármint itt még nem olvastam róla, de sok sikert, hátha szerencséd lesz.
(Ez egy válasz Velvetboy üzenetére (2026. 08. 03. hétfő 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Dom pasiként keresem alázatos ribim.

AlphaOne
Faye