Szia, de sajnálom hogy nincs helyem!
(Ez egy válasz Noemi76 üzenetére (2026. 08. 14. péntek 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 14. péntek 23:06
Sziasztok!
Keresek egy alázatos férfit, aki szeret nyalni, és szájára ülhetek, majd a farkába. Hely szükséges.
Kizárólag 50 felett.
Keresek egy alázatos férfit, aki szeret nyalni, és szájára ülhetek, majd a farkába. Hely szükséges.
Kizárólag 50 felett.
Keresem domomat, aki
me
engem, Paksról és környékéről. A fődomom most elutazott nyaralni, de szabad kezet adott.
alf
ga alf
lá alf
z
Sziasztok! Vannak Miskolc vagy ~30 km-es körzetében domináns nők?
Sziasztok egy fiatal srác vagyok. Zala, Zalaegerszeg és környékén valaki? Szabadtéri, házban ahogy jó. Kizárólag hölgyek. Nyugodtan írj rám
A mai napon 4 fős brigád dolgozik nálam, meglepném őket egy arra járó nővel, aki jol lerendezne szépen sorban mindenkit, miután én is leszopattam. Amikor odaérsz, eljátszuk, hogy régi ismerősöm vagy, aztán letérdelsz és használom a szádat, pinádat, utána oda hívom a srácokat és megdolgoznak ők is.
A helyszín a Velencei tó..
Ha érdekel írj privátban, az utazással frlmerülő költségeket rendezem., ha férj végignézi, ahogy használjuk a nevét, akkor jöhet...
A helyszín a Velencei tó..
Ha érdekel írj privátban, az utazással frlmerülő költségeket rendezem., ha férj végignézi, ahogy használjuk a nevét, akkor jöhet...
Sziasztok!
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Tisztelettel írtam
(Ez egy válasz Noemi76 üzenetére (2026. 08. 14. péntek 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 14. péntek 23:06
Sziasztok!
Kizárólag 50 felett.
Kizárólag 50 felett.
Sziasztok. Zalai, Zalaegerszeg és környékén valaki? Szabadtéri, házban ahogy jó. Kizárólag hölgyek. Nyugodtan írj rám
Sziasztok!
Kizárólag 50 felett.
Kizárólag 50 felett.
Hölgyeim! üritenék, nagyon tele vagyok és nem beszélgetni akarok.... kézzel, szájjal, puncival, ahogy akarod, hogy jól televerjelek...
Székesfehérvár es 70 kmes környéke.
Székesfehérvár es 70 kmes környéke.
Sopronban ismerkednék intelligens partnerekkel
Sziasztok!
A héten még él az ajánlat.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 08. 08. szombat 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 08. szombat 06:15
Eddigi Domom mellé keresek még egyet. A Domom régi vágya, hogy más is használjon engem, alázzon is vele közösen. Persze nem azonnalra, hiszen rajta múlik, hogy mikor jó neki. Lehetőleg Paksról és környékéről keresek.
Szolgat keresek kor alkat nem szamit ffit nőt párt
Sziasztok!Párokkal ismerkednék augusztus 17-23-ig Veszprém környékén lenne helyem is.Házibarát szerep is érdekelne.Írjatok
Még aktuális továbbra is.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 09. vasárnap 05:24
Továbbra is keresek a Domom mellé még egyet, olyan hármasra. Privátba várom a jelentkezőket, ahol megbeszélhetjük a részleteket. Ne nagyon messziről írjon az, aki domkodna felettem.
Továbbra is keresek a Domom mellé még egyet, olyan hármasra. Privátba várom a jelentkezőket, ahol megbeszélhetjük a részleteket. Ne nagyon messziről írjon az, aki domkodna felettem.
Győri vagy környéki csinos erősen sub hajlamú hölggyel esetleg ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Sziasztok!
Szopatni szeretnék a mai napon Dunakeszi környékén vagy Budapest északi régiójában.
Párok hölgy tagja vagy szóló hölgy jelentkezését várom.
Párok hölgy tagja vagy szóló hölgy jelentkezését várom.