Vastag szerszámot kedvelő hölgyet keresnék minden jóra
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Ha keresnek szub férfit,mennék és hagynám hogy nyalassanak velem mindent, hagynám hogy egy kicsit vesszözenek mindenemet,lábomközt és a seggemet is, de senki sem hiv.
Mennék és hagynám hogy nyalassatok velem mindent, hagynám hogy kicsit vesszőzetek, mindent, lábközött és segget is.
(Ez egy válasz falo20 üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Még mindig keresek.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 09. 19. szombat 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden keresek pàrommal sub férfit ! Többit privàtba
Téged is be avatnálak a szerszámom rejtelmeibe persze.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 09. 20. vasárnap 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 09. 20. vasárnap 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Játékokra keresek barkit
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Kecskeméten napközben sub szukámat keresem alkalmira is. De inkább hosszútávra.
Párokkal csak sub kölcsönfeleség! Videót-fotót készítek ha szetetnétek.
Csak privátra válaszolok. Jelige"servus
Párokkal csak sub kölcsönfeleség! Videót-fotót készítek ha szetetnétek.
Csak privátra válaszolok. Jelige"servus
A shibari kötözés témában szintén érdeklődő, vagy még jobb esetben jártasabb valakit keresnék, aki segítene elsajátítani, tapasztalatot szerezni. Elsősorban a kötözés érdekel, tehát mindegy, hogy férfi, vagy nő, idős, vagy fiatal, sovány, vagy telt az illető.
Engem is. De messze vagy.
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2026. 09. 20. vasárnap 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Be avatnálak, csak messze vagy.
(Ez egy válasz Tibibibi71 üzenetére (2026. 09. 18. péntek 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 18. péntek 11:41
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Hölgy partnert keresek !!!
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevonhatunk
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevonhatunk
Sziasztok! Vastag szerszámot kedvelő hölgyet keresnék minden jóra.
Még mindig keresek Plusz Domot a Fődomom mellé.
Üdv ma estére keresnék egy aktív perverz pasit aki szopatna megdugna meg oklozne a seggem elérhetőség privatban
Olyan párt keresek, ahol a hölgyet használhatnám a pasija elött, miután a pasival közlöm, hogy, most megszopatom a nődet és meg is baszom, te meg nézed. Csak szopatás is érdekel!
Még mindig aktuális.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 09. 17. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 17. csütörtök 14:47
Keresem a Domomat a Fődomom mellé, egy hármasra. Ha a Fődomommal nem lehet összeegyeztetni, akkor kettesben leszek a jelentkezővel.

mertezigyjo