41/192/82 férfi vagyok. Kaposváron keresek partnert hölgy személyében 20-65 korig anya-fia, unoka-nagyi titkos, SZEREPJÁTÉKOS szeretői kapcsolathoz.
Sziasztok fiatalabb dominans tipuskent keresek foleg noket és párokat de sok mindenre nyitott vagyok. Keress ha szimpatikusnak talalsz
Párt keresek akik orál szolgaként használnának rendszeresen….
Még mindig keresem a Domomat a Fődomom mellé egy hármasra. Csak olyan írjon, aki tisztában van vele, hogy mit jelent Domnak lenni.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sopronban keresek intelligens partnereket
Kár, hogy nem vagyunk egy helyen ...
(Ez egy válasz falo20 üzenetére (2026. 09. 23. szerda 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem. Helyem van.
Pàrommal szegeden keresek sub férfit ! Holnap délelőttre
Ha unod már a felesleges köröket, a kamu embereket, az időrablókat, a kívánság listákat, a nyavalygósokat, és szeretnél egy laza, vidám, de gyakorlott, engedelmes, alázatos, szexi rabszolgát aki rendszeresen szolgána, lehet érdemes lenne írnod.
Tőlem azt kapod élőben is amit az albumaimbam is látsz, nem nyavalygok, nincs kívánságlista, szolgállak ahogy
Tőlem azt kapod élőben is amit az albumaimbam is látsz, nem nyavalygok, nincs kívánságlista, szolgállak ahogy
Irigylem azt, aki megkapja a farkadat.
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2026. 09. 22. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 22. kedd 16:08
A közelembe keresek olyat aki vágyna rám.
Adatlapom szerint is.
De akár extrém dolgokra is
Adatlapom szerint is.
Még mindig keresek.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 09. 22. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 22. kedd 15:34
Keresek még mindig egy Plusz Domot, a Fődomom mellé, egy hármasra. Csakis olyan írjon, aki tisztában vele, hogy egy Domnak mi a szerepe.
Igényes és Domináns férfi keres faszimádó hölgyeket! Lehetsz átlagos, molett, vékony 20-65 év közötti, alényeg az ápoltság. Pucsíts és tárd szét a lábadat, tanulj feltétlen engedelmességet! Titkos szeretőmül is vehetlek, viszont a hétköznapokban és a komoly dolgokon túl, egy lyuk leszel számomra, aki azért van, hogy baszhassam, nézve a kéjben úszó arcodat, kiszolgálsz minden igényemben. Határ a megbeszéltek szerint, viszont rengeteg minden belefér, egy idő után kitörlöm a fejedből a "nem" szócskát. Magam köré fonlak és erős kötelékben fogva tartalak. Leírtak szerint magadra ismersz és ilyen titkos kapcsolatra vágysz, akkor keress meg bátran!
A közelembe keresek olyat aki vágyna rám.
Adatlapom szerint is.
Adatlapom szerint is.
Keresek még mindig egy Plusz Domot, a Fődomom mellé, egy hármasra. Csakis olyan írjon, aki tisztában vele, hogy egy Domnak mi a szerepe.
Vastag szerszámot kedvelő hölgyet keresnék minden jóra
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Ha keresnek szub férfit,mennék és hagynám hogy nyalassanak velem mindent, hagynám hogy egy kicsit vesszözenek mindenemet,lábomközt és a seggemet is, de senki sem hiv.
Mennék és hagynám hogy nyalassatok velem mindent, hagynám hogy kicsit vesszőzetek, mindent, lábközött és segget is.
(Ez egy válasz falo20 üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Nikita 2