Nyanyus! Ha kell, jelentkezz
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 10. 22. hétfő 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 22. hétfő 07:17

Moncy meg jót aludt az utcsó 8 körön...
És ugyebár ilyen sem volt még: NEM vettem fel videjóra...
(Nem találtam fejfalbaverősszmájlifélét...)

Már kész van bele a dízelmotor is.

Impreza STi S208

egy Sumi szurkoló lehet csak illen balfék!
Kihagyni Vad Katit! áááá egy fos benzinfaló szarért!
egyébként pedig mellik agybanrokkant mondta, h Kimi sose lészen világbajnok! aki ezt mondta az

kinyal6ja!
/van ám tippem! két balfasz is: 1. a gazosembör; 2. a macskoszman!/
annak a fos Suminak se jött össze az első évben, h visszaszerezze a ferrarinak a VB címet! Kimi a király!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 22. hétfő 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 22. hétfő 10:27
Kihagyni Vad Katit! áááá egy fos benzinfaló szarért!

egyébként pedig mellik agybanrokkant mondta, h Kimi sose lészen világbajnok! aki ezt mondta az

kinyal6ja!
/van ám tippem! két balfasz is: 1. a gazosembör; 2. a macskoszman!/
annak a fos Suminak se jött össze az első évben, h visszaszerezze a ferrarinak a VB címet! Kimi a király!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 22. hétfő 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Úúúúúú...ez gyönyörű...én a kocsinak jobban örülnék...
...mert ha ilyen ajutóm lenne minden ujjamra jutna egy olyan néni...
Amúgy köszi a képet...

Amúgy köszi a képet...
haggyámá!
Vettel jó!
Sumi + 1 fos wót egész pályafutása alatt!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 07. vasárnap 20:35
Vettel jó!
Sumi + 1 fos wót egész pályafutása alatt!

Nah...az F1-ről röwiden...Hamilton jól elq.ta..simán wilágbajnok lehetett wóna de hát még csak 20 éwes...howa a bajba hajtotta magát???
Wiszont a Wettel gyerek (20 éwes!) figyelemre méltó nagyon...hasonlít a kedwencemre a nagy Schumira!!!...Ő is hasonlóan kezdte pályafutását...
Amúgy egy pár érdekességtől eltekintwe (Ralf kicsúszkálása...)stb...elég lapos wót a werseny...
Jah...kiwáncsi lennék melyik ferrari motor dobog a Torro Rossoban...
Nagyon élwezetes lesz a köwetkező és egyben utolsó werseny a Brasil nagydíj!!!
Wiszont a Wettel gyerek (20 éwes!) figyelemre méltó nagyon...hasonlít a kedwencemre a nagy Schumira!!!...Ő is hasonlóan kezdte pályafutását...

Amúgy egy pár érdekességtől eltekintwe (Ralf kicsúszkálása...)stb...elég lapos wót a werseny...
Jah...kiwáncsi lennék melyik ferrari motor dobog a Torro Rossoban...
Nagyon élwezetes lesz a köwetkező és egyben utolsó werseny a Brasil nagydíj!!!

Go Kimi!!!!!!!!
mert a ferrari most is,mint mindig mindenben ártatlan. ja persze.
kimi győzelmének viszont örülök!!! (Ez egy válasz keresztl üzenetére (2007. 10. 22. hétfő 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 22. hétfő 08:38

kimi győzelmének viszont örülök!!! (Ez egy válasz keresztl üzenetére (2007. 10. 22. hétfő 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello, még egy kis adalék. A looser McLaren fellebezett a bömi és williams üzemanyag felhasználásáról született döntés ellen, így hivatalosan, csak hetek, hónapok után lesz végleges a vb cím tulajdonosa (FIA fellebviteli bizottság döntése után). Jó lenne, ha decemberben a maki elk...a valamit a jövő évi autó specifikáció leadásakor és végre kiraknák a szűrüket (amit a kémügy kapcsán meg kellett volna tenni), mert ez így felháborító és csak a sportnak ártanak vele...
Úúúúúú...ez gyönyörű...én a kocsinak jobban örülnék...
...mert ha ilyen ajutóm lenne minden ujjamra jutna egy olyan néni...
Amúgy köszi a képet... (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 10. 22. hétfő 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 22. hétfő 10:14

Amúgy köszi a képet... (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 10. 22. hétfő 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)

'A nő gyönyörű...de,hogy ez milyen ajutó az engem jobban érdekelne... "
Ez egy 59'-es cadillac,ugyanez kabrióban!Én a néninek jobban örülnék!

'A nő gyönyörű...de,hogy ez milyen ajutó az engem jobban érdekelne... "
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 17:18

A nő gyönyörű...de,hogy ez milyen ajutó az engem jobban érdekelne...

Hello, még egy kis adalék. A looser McLaren fellebezett a bömi és williams üzemanyag felhasználásáról született döntés ellen, így hivatalosan, csak hetek, hónapok után lesz végleges a vb cím tulajdonosa (FIA fellebviteli bizottság döntése után). Jó lenne, ha decemberben a maki elk...a valamit a jövő évi autó specifikáció leadásakor és végre kiraknák a szűrüket (amit a kémügy kapcsán meg kellett volna tenni), mert ez így felháborító és csak a sportnak ártanak vele...
FORZA SCUDERIA !
Kimi ngyszerű szülinapi ajándékkal kedveskedett magának !!!
Köztünk szólva, amig Mercedesz versenyzője volt nem nagyon birtam. De amióta Ferrarival versenyez, egészen megkedveltem !!!!
Kimi ngyszerű szülinapi ajándékkal kedveskedett magának !!!
Köztünk szólva, amig Mercedesz versenyzője volt nem nagyon birtam. De amióta Ferrarival versenyez, egészen megkedveltem !!!!

Moncy meg jót aludt az utcsó 8 körön...

Nah...Hamilton azt hozta amit wártam...tudtam,hogy elqrja...izgága tacskó...Alonso bepróbálta és bejött a gyerek a csőbe...pfff
Megnéztem wóna Alonso fejét mikor a tükörbe nézett és látta Hamilton pálya elhagyását....
Kiminek Gratula...még ha nm is csipázom...bár wégre mosolygott mint 1 igazi győztes...persze nm keweset köszönhet Massának!!!
Alonso meg úgy autózott mint akit qwára nm érdekel,hogy mi lesz a wégeredmény...
Rosberg nagy csóka...Kubica meg nagy tehetség...
Baromira wárom a jöwő éwi F1-et!!!

Megnéztem wóna Alonso fejét mikor a tükörbe nézett és látta Hamilton pálya elhagyását....

Kiminek Gratula...még ha nm is csipázom...bár wégre mosolygott mint 1 igazi győztes...persze nm keweset köszönhet Massának!!!
Alonso meg úgy autózott mint akit qwára nm érdekel,hogy mi lesz a wégeredmény...
Rosberg nagy csóka...Kubica meg nagy tehetség...
Baromira wárom a jöwő éwi F1-et!!!
foglald össze mondanivalódat, ne percenként írj egy hsz-t!
(összevontam a 3 hsz-det) (Ez egy válasz Tripi üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 21:02
(összevontam a 3 hsz-det) (Ez egy válasz Tripi üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindenesetre most még érdekesek lesznek az átigazolások. Kíváncsi vagyok, hogy zajlódik az is.
-------------------------------------
Tripi #2224 | ma 21:01
Hamilton tehetségéhez nem fér kétség, de Kimi is és még sok más pilóta, ha fiatalon jó kocsiba ülhettek volna, akkor ők is tudtak volna villantani!!
Tripi #2223 | ma 20:59
Én Kimi szurkoló vagyok és nagyon örülök, a győzelemhez! Egész évad során voltak problémái elsősorban az autója miatt, de most végre összejött neki!
Hamilton tehetségéhez nem fér kétség, de Kimi is és még sok más pilóta, ha fiatalon jó kocsiba ülhettek volna, akkor ők is tudtak volna villantani!!
Én Kimi szurkoló vagyok és nagyon örülök, a győzelemhez! Egész évad során voltak problémái elsősorban az autója miatt, de most végre összejött neki!
Mindenesetre most még érdekesek lesznek az átigazolások. Kíváncsi vagyok, hogy zajlódik az is.
nem szeretem Kimi-t, de két dolog miatt örülök, hogy ő nyert:
1. nem a kocsog nyalonzó nyert
2. Ferrari pilóta
mellesleg nyalonzó tudta jól mit csinál, direkt ráijesztett Hamilton-ra, így bepánikolt, meg is lett az eredménye!
1. nem a kocsog nyalonzó nyert
2. Ferrari pilóta
mellesleg nyalonzó tudta jól mit csinál, direkt ráijesztett Hamilton-ra, így bepánikolt, meg is lett az eredménye!
Nevető harmadikként Kimi Räikkönen lett 2007 bajnoka
Az őrületes izgalmakat hozó szezon méltó befejezése volt a Brazil Nagydíj. Az előzetesen legesélytelenebbnek tartott Kimi Räikkönen futamgyőzelmével világbajnok lett, egy-egy pontot verve a McLaren-Mercedes duójára.
A 2007-es egyéni világbajnokság végeredménye: Pilóta Pont
1. K. Räikkönen 110
2. L. Hamilton 109
3. F. Alonso 109
4. F. Massa 94
5. N. Heidfeld 61
6. R. Kubica 39
7. H. Kovalainen 30

Az őrületes izgalmakat hozó szezon méltó befejezése volt a Brazil Nagydíj. Az előzetesen legesélytelenebbnek tartott Kimi Räikkönen futamgyőzelmével világbajnok lett, egy-egy pontot verve a McLaren-Mercedes duójára.
A 2007-es egyéni világbajnokság végeredménye: Pilóta Pont
1. K. Räikkönen 110
2. L. Hamilton 109
3. F. Alonso 109
4. F. Massa 94
5. N. Heidfeld 61
6. R. Kubica 39
7. H. Kovalainen 30

A nő gyönyörű...de,hogy ez milyen ajutó az engem jobban érdekelne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 16:37

Törölt felhasználó (94621)
VIP