Tuning topic (autók, motorok, csajok)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 30 31 32 33 34 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1966   2007. 10. 29. hétfő 09:28
yanee84 yanee84
ehh. kezd ez is olyan szar lenni mint a politika: senkit nem lehet meggyőzni még észérvekkel sem, mert neki is van pár. továbbá ennek a dolgába se tudunk beleszólni,csakúgy mint a politikába. amúgy meg jobban szeretem a régebbi forma-1et. változatosabbak voltak az autók és a versenyek,versenyzők is. nem előregyártott image-dzsel. na mindegy, véleményemen te sem tudsz változtatni,én se a tieden. ez van. az utálattól fröcsögést elismerem,de a te hozzászólásod sem volt szép. peace eljen
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 17:38
Fogjál kezet a Surdiwal...az utálattól csak fröcsögni tudtok...bah
Mclaren röhejes!
Jah...és a seggnyalásnak meg is wolt az értelme...7 wilágbajnoki cím!
Mi talán 20 éw múlwa eljutunk odáig,hogy bizonyos helyeken értő emberek tewékenykednek és nm sógor...koma stb.! sniffles
#1965   2007. 10. 28. vasárnap 21:05
X Törölt felhasználó (69371)
orvos látott már??? subarológiai eset vagy! menj el subarulógushoz! eplus2
majd felír neked egy subrutint!
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 19:46
Tőlem mást ne várj csak Scoobyt. wink

2008 Subaru Impreza Gp N

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#1964   2007. 10. 28. vasárnap 19:46
Yocoo Yocoo
Tőlem mást ne várj csak Scoobyt. wink

2008 Subaru Impreza Gp N

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 27. szombat 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 23:48
Heló Yocoo!
Csak nm egy subarut látok??? wink wave
#1963   2007. 10. 28. vasárnap 19:02
gazosgyuri gazosgyuri
Mééé fönöx??
Ez is egyfajta szórakozás... nyes eljen
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 10. 28. vasárnap 18:38
Vazzeg nem tudtok lazítani?
legalább vasárnap ne tépnétek egymást... nyes

#1962   2007. 10. 28. vasárnap 18:38
tom1019 tom1019 VIP Admin
Vazzeg nem tudtok lazítani?
legalább vasárnap ne tépnétek egymást... nyes

#1961   2007. 10. 28. vasárnap 18:14
Fögenyó Fögenyó
Uraim!
Mielőtt itt ölre mentek egymással, egy pici megjegyzés:
A mai F-1-ben 2 olyan csapat van, akik mindent maguk csinálnak, és nem innen-onnan összevásárolt alkatrészt szerelnek be.
Ez nem más, mint a Toyota és a Ferrari.
A "tojgli" még fiatal csapat, a Ferrari meg 50 éve ezt csinálja.
#1960   2007. 10. 28. vasárnap 17:38
gazosgyuri gazosgyuri
Fogjál kezet a Surdiwal...az utálattól csak fröcsögni tudtok...bah
Mclaren röhejes!
Jah...és a seggnyalásnak meg is wolt az értelme...7 wilágbajnoki cím!
Mi talán 20 éw múlwa eljutunk odáig,hogy bizonyos helyeken értő emberek tewékenykednek és nm sógor...koma stb.! sniffles
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 16:57
szervezetlen széthúzós tré csapat. nem olyan mint a ferrari,ahol az is meg volt szervezve évekig, hogy percenként hány nyelvcsapással nyalják ki sumaher becses seggét! nem olyan csapat mint a ferrari, ahol kiutálják egyik-másik embert, hogy azt vigyen adatokat a másikhoz,és mindezek után rábizonyítsák a másik csapatra, hogy kémkedett. mert a ferrari nem olyan szervezetlen széthúzós tré csapat. a ferrari csakis a saját találmányaival halad előre,csak a saját adatait használja, soha nem tesz semmit a szabályok ellen. persze, hisz ő hozza a szabályokat.
#1959   2007. 10. 28. vasárnap 16:57
yanee84 yanee84
szervezetlen széthúzós tré csapat. nem olyan mint a ferrari,ahol az is meg volt szervezve évekig, hogy percenként hány nyelvcsapással nyalják ki sumaher becses seggét! nem olyan csapat mint a ferrari, ahol kiutálják egyik-másik embert, hogy azt vigyen adatokat a másikhoz,és mindezek után rábizonyítsák a másik csapatra, hogy kémkedett. mert a ferrari nem olyan szervezetlen széthúzós tré csapat. a ferrari csakis a saját találmányaival halad előre,csak a saját adatait használja, soha nem tesz semmit a szabályok ellen. persze, hisz ő hozza a szabályokat.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 27. szombat 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 23:46
Lüke Surdi!

A forma1-ben csapatok wannak...Kimi nm nyert wolna soha ha nincs Massa!!!
Aki picit is ért az F1-hez az tudta,hogy Kimi box utcás taktikáwal fogja megelőzni Massát...tehát akkor most Kimi csaló???
Tökéletes csapat munkát mutatott be a ferrari komám...csak dícséret illeti őket!
Akár a múltba...hihihi...Te gyagyás!
A mclaren egész éwben bemutatta,hogy milyen egy szerwezetlen széthúzós tréé csapat...a pereskedése meg röhejes és ewwel is csak égette magát!
Kár,hogy ekkora ellenző wan a szemed elött... szomoru1
#1958   2007. 10. 28. vasárnap 15:56
tom1019 tom1019 VIP Admin
Egy kis F1-es lazítás:

#1957   2007. 10. 28. vasárnap 09:20
gazosgyuri gazosgyuri
Lehet,hogy igazad wan...bár jöwőre kiderül mennyire jó Massa! Én bírom a csókát és igazi csapat játékos ami nagy erény!
Bár örültem wolna ha megszerzi a toyota...hát ha felhozta wolna a japán márkát...de nm így lett...pedig jó lenne wmi japán motoros autót az első hatban látni.. eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 10. 28. vasárnap 08:23
Massa sokkal jobb pilóta mint jégkása! egy baj van vele: rossz csillagzat alatt született! shakehead
nem tud a versenyekre hangolódni, de Senna után nem is volt olyan brazil, akinek sikerült volna!
#1956   2007. 10. 28. vasárnap 08:23
X Törölt felhasználó (69371)
Massa sokkal jobb pilóta mint jégkása! egy baj van vele: rossz csillagzat alatt született! shakehead
nem tud a versenyekre hangolódni, de Senna után nem is volt olyan brazil, akinek sikerült volna!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 27. szombat 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 23:46
Lüke Surdi!

Aki picit is ért az F1-hez az tudta,hogy Kimi box utcás taktikáwal fogja megelőzni Massát...tehát akkor most Kimi csaló???
Tökéletes csapat munkát mutatott be a ferrari komám...csak dícséret illeti őket!
A mclaren egész éwben bemutatta,hogy milyen egy szerwezetlen széthúzós tréé csapat...a pereskedése meg röhejes és ewwel is csak égette magát!
#1955   2007. 10. 27. szombat 23:48
gazosgyuri gazosgyuri
Heló Yocoo!
Csak nm egy subarut látok??? wink wave
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 10. 27. szombat 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 23:40

#1954   2007. 10. 27. szombat 23:46
gazosgyuri gazosgyuri
Lüke Surdi!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 27. szombat 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 14:24
most miért akarod, h megbántsalak?

nem nem ért el semmit. amit elért azt a csalásainak, sportszerűtlenségeinek köszönhetően ért el. ja és azért, mert úgy bántak vele, mint a hímes tojással!
/én se ceretem Alonsot, de azért, mert ugyanolyan, mint surmó wót!/

én nem tudom megérteni, h van aki rajong ezért a fricért!
és csak miattad fogtam még visszább magam, mert ha gyurka lett wóna lett wóna neki nemulass! mf1 mf2 nyes
#1953   2007. 10. 27. szombat 23:40
Yocoo Yocoo

#1952   2007. 10. 27. szombat 14:24
surdapapa surdapapa
most miért akarod, h megbántsalak?

nem nem ért el semmit. amit elért azt a csalásainak, sportszerűtlenségeinek köszönhetően ért el. ja és azért, mert úgy bántak vele, mint a hímes tojással!
/én se ceretem Alonsot, de azért, mert ugyanolyan, mint surmó wót!/

én nem tudom megérteni, h van aki rajong ezért a fricért!
és csak miattad fogtam még visszább magam, mert ha gyurka lett wóna lett wóna neki nemulass! mf1 mf2 nyes
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 27. szombat 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 13:53
Utáld magadban. Igazából nem is Schumit bántod meg, mert ugye fogalma sincs róla, hogy a világon vagy, hanem azokat akik kedvelik.

Én pl. Alonsót nem csipem, de ez az én magánügyem.

Meg aztán lássuk be, elért valamit, amit én, Te, meg még néhány milliárdnyian nem fogunk soha.

Szóval egy kicsivel kevesebb, több lenne. smile wave
#1951   2007. 10. 27. szombat 13:53
Jenó Jenó
Utáld magadban. Igazából nem is Schumit bántod meg, mert ugye fogalma sincs róla, hogy a világon vagy, hanem azokat akik kedvelik.

Én pl. Alonsót nem csipem, de ez az én magánügyem.

Meg aztán lássuk be, elért valamit, amit én, Te, meg még néhány milliárdnyian nem fogunk soha.

Szóval egy kicsivel kevesebb, több lenne. smile wave
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 27. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 13:35
Jenó!

és még vissza is fogom magam, mikor szidom!
az első pillanattól utáltam, és ezen én nem tudok, nem is akarok változtatni!

tudod a Boncz az más Őt imádtam!

surdi ha szeret vkit/vmit azt nagyon cereti!
surdi ha utál vkit/vmit azt is nagyon teszi!
itt azé má nagyjából körvonalazódott, h kik/mik az amit ceretek és amit utálok! bos sumi ez az utóbbi kategória.

sorry! de ez van! ez is surdi!
#1950   2007. 10. 27. szombat 13:35
surdapapa surdapapa
Jenó!

és még vissza is fogom magam, mikor szidom!
az első pillanattól utáltam, és ezen én nem tudok, nem is akarok változtatni!

tudod a Boncz az más Őt imádtam!

surdi ha szeret vkit/vmit azt nagyon cereti!
surdi ha utál vkit/vmit azt is nagyon teszi!
itt azé má nagyjából körvonalazódott, h kik/mik az amit ceretek és amit utálok! bos sumi ez az utóbbi kategória.

sorry! de ez van! ez is surdi!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 10. 27. szombat 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 11:39
Én is kedvelem. Te nem. Oké.De nem szép a stilus, ahogy meg nyilvánulsz róla.

Vagy csak felvettél egy szerepet, amelyből nem tudsz már kibújni?

Nem vagy Te ilyen. Aki Bonczot szereti, rossz ember nem lehet... wave
#1949   2007. 10. 27. szombat 11:39
Jenó Jenó
Én is kedvelem. Te nem. Oké.De nem szép a stilus, ahogy meg nyilvánulsz róla.

Vagy csak felvettél egy szerepet, amelyből nem tudsz már kibújni?

Nem vagy Te ilyen. Aki Bonczot szereti, rossz ember nem lehet... wave
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 27. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 09:04
Te is cereted ezt a kerpeni g..it?

sumi leckét ad?!

lófaxot! okoskodik a vadbarma!
#1948   2007. 10. 27. szombat 09:04
surdapapa surdapapa
Te is cereted ezt a kerpeni g..it?

sumi leckét ad?!

lófaxot! okoskodik a vadbarma!
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 10. 27. szombat 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 07:46
Waze surdi nyem lehetsz enyire öntelt,nézd csak sumi leckét ad kiminek eplus2 eplus2 eplus2
#1947   2007. 10. 27. szombat 07:46
Sonkás Sonkás
Waze surdi nyem lehetsz enyire öntelt,nézd csak sumi leckét ad kiminek eplus2 eplus2 eplus2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 24. szerda 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 08:26
egy Sumi szurkoló lehet csak illen balfék!

Kihagyni Vad Katit! áááá egy fos benzinfaló szarért! eplus2 mf1

egyébként pedig mellik agybanrokkant mondta, h Kimi sose lészen világbajnok! aki ezt mondta az

kinyal6ja!

/van ám tippem! két balfasz is: 1. a gazosembör; 2. a macskoszman!/

annak a fos Suminak se jött össze az első évben, h visszaszerezze a ferrarinak a VB címet! Kimi a király!!!

... 30 31 32 33 34 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2007. 02. 09. péntek
Üzenetek: 2586db
Utolsó üzenet: 2012. 11. 05. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!