Lewis Hamilton végig vezetve nyerni tudott a Kanadai Nagydíjon, megszerezve ezzel Forma-1-es pályafutása első futamgyőzelmét.

és aki már nem nyerhet:

és hogy lányok és autók is legyenek.

és aki már nem nyerhet:

és hogy lányok és autók is legyenek.

Köszönöm szépen. Azt tudtam, hogy a Lada is rakott néhány modeljébe wankelt, de azt nem , hogy "ugyanazt" a motor helikopterbe is beszerelték.
Mindig tanul(6) az ember, főleg ha tudatlan. (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 06. 06. szerda 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindig tanul(6) az ember, főleg ha tudatlan. (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 06. 06. szerda 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudnál mondani olyan repülőt amiben wankel-motor működik? (nem nagyon értek hozzá, de érdekelne milyen típusban van)
Én úgy tudom, hogy a repülőkben inkább a csillagmotort és a boxermotort részesítik előnyben.
Anno a Trabantnál (603)is próbálkoztak vele, de ugyan az volt vele a baj amivel a többi gyár is küszködött, mégpedig, hogy elég hamar szétégett a motor. :(
Sokkal nagyobb teljesítményt lehet belőle kihozni, mint az azonos térfogatú soros, V, W boxer motorból.
Viszont csak a mazda tartott ki a konstrukció mellett.
Trabant 603 (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 06. 06. szerda 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 19:13
Én úgy tudom, hogy a repülőkben inkább a csillagmotort és a boxermotort részesítik előnyben.
Anno a Trabantnál (603)is próbálkoztak vele, de ugyan az volt vele a baj amivel a többi gyár is küszködött, mégpedig, hogy elég hamar szétégett a motor. :(
Sokkal nagyobb teljesítményt lehet belőle kihozni, mint az azonos térfogatú soros, V, W boxer motorból.
Viszont csak a mazda tartott ki a konstrukció mellett.
Trabant 603 (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 06. 06. szerda 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Az nem igaz hogy csak a mazda kapta fel.A 70-es években alig volt autó,és motorgyár akinek ne lett volna.Repülőgépeken a mai napig használják.Úgy látszik a mazda a legügyesebb,vagy a legkitartóbb.
Én úgy tudom,hogy az NSU gyártotta autóban és megbukott wele a szerwízelés miatt...
Bocs,ha nm így wan a repülőkhőz semmit nm értek...
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 06. 06. szerda 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 19:13
Bocs,ha nm így wan a repülőkhőz semmit nm értek...
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 06. 06. szerda 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Az nem igaz hogy csak a mazda kapta fel.A 70-es években alig volt autó,és motorgyár akinek ne lett volna.Repülőgépeken a mai napig használják.Úgy látszik a mazda a legügyesebb,vagy a legkitartóbb.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 06. szerda 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 17:50
Kár,hogy csak a mazda kapta föl...
A mai napig a kedwenc sport kocsi a RX-7 RX-8....

Kár,hogy csak a mazda kapta föl...
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 06. 05. kedd 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 06. 05. kedd 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez a jaguár tuning kicsit shokk nekem =)

Judith