jó futam volt. hogy ez mennyire schumis előzés volt,azt vitatom. sumi így nem naon előzött, így csak lökdösődni szokott...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 16:25

Fantasztikus werseny wolt a mai F1-es futam...
Alonso nm semmi wezetési tudását el kell ismernem pedig nm komálom...nagyon-nagyon megérdemelte a győzelmét...
Igazi kemény Schumis előzés...(ugye Surdi?)
Wégre wégig izgalmas wolt a futam...

Alonso nm semmi wezetési tudását el kell ismernem pedig nm komálom...nagyon-nagyon megérdemelte a győzelmét...

Fantasztikus werseny wolt a mai F1-es futam...

"gyulám" néha akkora marhaságot mond h csak fogom a fejem
bírom mikor "laci" úgy leugatja "gyulámat",hogy szegény elsüllyed, aztán maga a nagy palik lászló mond egy akkora marhaságot,hogy a fal adja a másikat. neki szabad,mert ő a sztár,meg nagy a pofája. mintha annyira értene hozzá... a másik okoskodó meg a dávid sándor. utálom! elfogult,saját magát fényezi,hogy ő aztán annyira belelát a dolgokba, nem is értem,mért nem ő a főtervező,vagy a csapatfőnök a ferrarinál, ha ennyire érti a forma1et!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 20. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 08:21

én F1ben akadok ki, amikor a dakar menőnk szidja Satot!
sztem meg nem is oly rossz!
nála sokkal rosszabbak is vannak az F1ben!
nála sokkal rosszabbak is vannak az F1ben!
én F1ben akadok ki, amikor a dakar menőnk szidja Satot!
nála sokkal rosszabbak is vannak az F1ben! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 17:01
nála sokkal rosszabbak is vannak az F1ben! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Nektek nm furcsa,hogy japán motor nagyhatalom
már a moci gyártásba és nm tudnak felmutatni egy sokat nyerő wilágbajnokot...hmmm?? Mondjuk ott az én kedwencem Noriyuki Haga...
...örült 1 manusz...
A király kategóriára gondolok...
már a moci gyártásba és nm tudnak felmutatni egy sokat nyerő wilágbajnokot...hmmm?? Mondjuk ott az én kedwencem Noriyuki Haga...

Nektek nm furcsa,hogy japán motor nagyhatalom
...örült 1 manusz...

talmának se szabad! asszem elnézést is kért,nem is egyszer. amugy capirossiról is megváltozott a véleményem. sztem jó arc
azt a versenyt sajna nem láttam. montoya túlságosan versenyző típus, a forma1ben nem élhette ki magát, a fej-fej melletti küzdelemre való vágyát. a forma1ben csak taktikáznak meg az autók közti különbség dönt,előzni kurva nehéz
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 11:00

sőt Montoya is teljesen ilyen!
mondjuk az sokkal inkább a versenyzőkről szól, mint az F1!
miért Talma nem vissza akarta húzni Faubelt, mikor kinyúlt?
vagy Ő a mi fiunk? Neki szabad?!!!
vagy Ő a mi fiunk? Neki szabad?!!!
sőt Montoya is teljesen ilyen!
vagy Ő a mi fiunk? Neki szabad?!!! (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 10:34
vagy Ő a mi fiunk? Neki szabad?!!! (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)

ez is biztos olyan,mint anno forma1ben zanardi: sehol sem volt. amerikában meg tarolt, sőt utána láb nélkül is elég jól túraautózgatott.
ez is biztos olyan,mint anno forma1ben zanardi: sehol sem volt. amerikában meg tarolt, sőt utána láb nélkül is elég jól túraautózgatott.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 18. szerda 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 20:01

Melandri uezt +csinálta..ez wan...ilyen ez a sport is...
...wiszont érdekes,hogy egy Edwards aki sbk wilágbajnok wolt (hondáwal) a motoGP-ben sehol nincs...

Melandri uezt +csinálta..ez wan...ilyen ez a sport is...
...wiszont érdekes,hogy egy Edwards aki sbk wilágbajnok wolt (hondáwal) a motoGP-ben sehol nincs...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 18. szerda 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 00:50

lehet. nálam capirossi anno (kisebb kategóriás viselt ügyei miatt: versenyzőtárs lerugdosása a motorról rajtnál...) nem volt túl népszerű. de jól motorozott. lehet már öreg. a ducatit csak a motogp-ben figyeltem. pl tavaly elég könnyen besimizett a kormány kigyorsításnál,nem lehetett egyszerű vele a kanyar kijáratánál,meg féktávon is lehettek vele bajok. az idei már nem olyan vészes. de az erő vele van az tuti. kb 10-15 km/h-val többet mennek vele mint a többi motor(végsebességre)!
lehet. nálam capirossi anno (kisebb kategóriás viselt ügyei miatt: versenyzőtárs lerugdosása a motorról rajtnál...) nem volt túl népszerű. de jól motorozott. lehet már öreg. a ducatit csak a motogp-ben figyeltem. pl tavaly elég könnyen besimizett a kormány kigyorsításnál,nem lehetett egyszerű vele a kanyar kijáratánál,meg féktávon is lehettek vele bajok. az idei már nem olyan vészes. de az erő vele van az tuti. kb 10-15 km/h-val többet mennek vele mint a többi motor(végsebességre)!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:14

Szerintem Capirex kiöregedett...nm mai gyerek már...hát az sbk-ban elég jól wezetik éwek óta a ducatikat...elébb ott taroltak csak utána jöttek át a GP-be...és az sbk-ban wolt egy Karl Fogartyjuk aki 4szeres sbk wilágbajnok wolt aztán wolt egy Troy Balyss-szük is az ausztrál fenegyerek...wan mire alapozni a ducatinak...

Szerintem Capirex kiöregedett...nm mai gyerek már...hát az sbk-ban elég jól wezetik éwek óta a ducatikat...elébb ott taroltak csak utána jöttek át a GP-be...és az sbk-ban wolt egy Karl Fogartyjuk aki 4szeres sbk wilágbajnok wolt aztán wolt egy Troy Balyss-szük is az ausztrál fenegyerek...wan mire alapozni a ducatinak...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 17. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 14:53

rossi a király. stoner meg egyszerűen csoda!!! egy olyan motoros,aki tavaly a fasza hondával csak esett meg kelt,felült egy olyan motorra,ami köztudottan eléggé nehezen kezelhető,és ezzel meg tönkrever mindenkit... ez számomra hihetetlen. mondjuk láttam az eurosporton stoner nőjét... elhiszem,hogy motiválja
persze a ducati rengeteget fejlesztett,de capirossi meg sehol nincs vele. ettől még rossi az ász,csak mostanában túlerőlteti,nem tud igazán higgadt maradni,biztos frusztrálja,hogy szar a motor és szar a gumi(bár talán javul kicsit). talmát mondjuk nem tudom még elképzelni a GPben. még...

persze a ducati rengeteget fejlesztett,de capirossi meg sehol nincs vele. ettől még rossi az ász,csak mostanában túlerőlteti,nem tud igazán higgadt maradni,biztos frusztrálja,hogy szar a motor és szar a gumi(bár talán javul kicsit). talmát mondjuk nem tudom még elképzelni a GPben. még...
rossi a király. stoner meg egyszerűen csoda!!! egy olyan motoros,aki tavaly a fasza hondával csak esett meg kelt,felült egy olyan motorra,ami köztudottan eléggé nehezen kezelhető,és ezzel meg tönkrever mindenkit... ez számomra hihetetlen. mondjuk láttam az eurosporton stoner nőjét... elhiszem,hogy motiválja
persze a ducati rengeteget fejlesztett,de capirossi meg sehol nincs vele. ettől még rossi az ász,csak mostanában túlerőlteti,nem tud igazán higgadt maradni,biztos frusztrálja,hogy szar a motor és szar a gumi(bár talán javul kicsit). talmát mondjuk nem tudom még elképzelni a GPben. még... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:32

persze a ducati rengeteget fejlesztett,de capirossi meg sehol nincs vele. ettől még rossi az ász,csak mostanában túlerőlteti,nem tud igazán higgadt maradni,biztos frusztrálja,hogy szar a motor és szar a gumi(bár talán javul kicsit). talmát mondjuk nem tudom még elképzelni a GPben. még... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)

meg1ezik a véleményünk!
a király kategória mondjuk sztem -is?- más!
ott Rossi a király! aki őt megtudja verni az már császár!

Stoner folyamatosan weri idén...bár a ducati nagyon ász gépezet wagy tawaly +werte Nicky Hayden...ugye Ő lett a tawalyi wilágbajnok...de Rossi nagysága,hogy egy wiszonylag trééé yamaháwal is tud mutatni csodát...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:32

meg1ezik a véleményünk!

meg1ezik a véleményünk!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 17. kedd 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 12:08

ha spanyol vagy olasz lenne a csávó,már megnyerte volna a 250et is. sokkal okosabban versenyez mint a többiek a 125ben. ja,és a gázt is tudja húzni.
Tessék (és kicsit kifazoníroztam a hsz-det is...lol...):

de a győzelme után a másik topicba azonnal tettem be képeket és az eredményt is! lázsd: Motormánia 5020-as hsz.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 10:24

de a győzelme után a másik topicba azonnal tettem be képeket és az eredményt is! lázsd: Motormánia 5020-as hsz.

na ez nehogy kimaradjon:

GYORSASÁGI MOTORKERÉKPÁROS VB-SOROZAT, NÉMET NAGYDÍJ (SACHSENRING)
125 KCM, A 27 KÖRÖS VERSENY (99,117 km) EREDMÉNYE, ÉLCSOPORT:
1. Talmácsi Gábor magyar Aprilia 32:30,802 perc
2. Kojama Tomojosi japán KTM + 3,532 mp
3. Hector Faubel spanyol Aprilia + 3,610
4. Simone Corsi olasz Aprilia + 4,444
5. Randy Krummenacher svájci KTM + 11,851
6. Lukas Pesek cseh Derbi + 11,920
7. Sandro Cortese német Aprilia + 17,271
8. Bradley Smith brit Honda + 19,484
9. Pablo Nieto spanyol Aprilia + 20,950
10. Michael Ranseder osztrák Derbi + 22,628
A PONTVERSENY ÉLCSOPORTJA:
1. Talmácsi Gábor magyar Aprilia 156 pont
2. Hector Faubel spanyol Aprilia 154
3. Kojama Tomojosi japán KTM 118
4. Lukas Pesek cseh Derbi 113
5. Simone Corsi olasz Aprilia 110
Talma istenkirály volt a hétvégén!
ha vki megtalálná a győzelmi dobogós képet megköszönném, ha betenné!

ha spanyol vagy olasz lenne a csávó,már megnyerte volna a 250et is. sokkal okosabban versenyez mint a többiek a 125ben. ja,és a gázt is tudja húzni.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 10:24

na ez nehogy kimaradjon: