Tuning topic (autók, motorok, csajok)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 87 88 89 90 91 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1761   2007. 07. 20. péntek 08:21
surdapapa surdapapa
én F1ben akadok ki, amikor a dakar menőnk szidja Satot!

sztem meg nem is oly rossz!

nála sokkal rosszabbak is vannak az F1ben!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 17:01
Nektek nm furcsa,hogy japán motor nagyhatalom
már a moci gyártásba és nm tudnak felmutatni egy sokat nyerő wilágbajnokot...hmmm?? Mondjuk ott az én kedwencem Noriyuki Haga... wink ...örült 1 manusz... eljen
A király kategóriára gondolok...
#1762   2007. 07. 20. péntek 18:47
yanee84 yanee84
bírom mikor "laci" úgy leugatja "gyulámat",hogy szegény elsüllyed, aztán maga a nagy palik lászló mond egy akkora marhaságot,hogy a fal adja a másikat. neki szabad,mert ő a sztár,meg nagy a pofája. mintha annyira értene hozzá... a másik okoskodó meg a dávid sándor. utálom! elfogult,saját magát fényezi,hogy ő aztán annyira belelát a dolgokba, nem is értem,mért nem ő a főtervező,vagy a csapatfőnök a ferrarinál, ha ennyire érti a forma1et! gonosz2 violent
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 20. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 08:21
én F1ben akadok ki, amikor a dakar menőnk szidja Satot!

sztem meg nem is oly rossz!

nála sokkal rosszabbak is vannak az F1ben!
#1763   2007. 07. 20. péntek 22:01
David003 David003
"gyulám" néha akkora marhaságot mond h csak fogom a fejem
#1764   2007. 07. 22. vasárnap 16:25
gazosgyuri gazosgyuri
Fantasztikus werseny wolt a mai F1-es futam... eljen
Alonso nm semmi wezetési tudását el kell ismernem pedig nm komálom...nagyon-nagyon megérdemelte a győzelmét... wave
Igazi kemény Schumis előzés...(ugye Surdi?)
Wégre wégig izgalmas wolt a futam...
#1765   2007. 07. 22. vasárnap 17:11
yanee84 yanee84
jó futam volt. hogy ez mennyire schumis előzés volt,azt vitatom. sumi így nem naon előzött, így csak lökdösődni szokott...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 16:25
Alonso nm semmi wezetési tudását el kell ismernem pedig nm komálom...nagyon-nagyon megérdemelte a győzelmét... wave
#1766   2007. 07. 23. hétfő 05:20
Helldragon Helldragon
#1767   2007. 07. 23. hétfő 08:28
tom1019 tom1019 VIP Admin
F1 vasárnapi futam:

Az égiek alaposan felforgatták a nürburgringi futam forgatókönyvét, hiszen száraz rajt után felhőszakadás következett, de a leintés előtt nem sokkal is eső hullott a pályára. Az Európa Nagydíjat végül Alonso nyerte Massa és a meglepetésember, Webber előtt.

A McLaren kétszeres világbajnoka ezzel a győzelmével 2 pontosra csökkentette hátrányát csapattársával, a Németországban pont nélkül maradó Lewis Hamiltonnal szemben. Kimi Räikkönen műszaki hiba miatt a harmadik helyről esett ki.

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 16:25
#1768   2007. 07. 23. hétfő 08:48
gazosgyuri gazosgyuri
Így teljes uram a futam...de én még mindig röhögök mert elöttem wan Massa arca a riportok alatt ami Alonso előzése fagyasztott rá... hehe
Brilliáns Sumis előzés wolt...ez csak a hozzá nm értők miatt íróm le még1szer... eplus2 mf2
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 23. hétfő 08:28
F1 vasárnapi futam:

Az égiek alaposan felforgatták a nürburgringi futam forgatókönyvét, hiszen száraz rajt után felhőszakadás következett, de a leintés előtt nem sokkal is eső hullott a pályára. Az Európa Nagydíjat végül Alonso nyerte Massa és a meglepetésember, Webber előtt.

A McLaren kétszeres világbajnoka ezzel a győzelmével 2 pontosra csökkentette hátrányát csapattársával, a Németországban pont nélkül maradó Lewis Hamiltonnal szemben. Kimi Räikkönen műszaki hiba miatt a harmadik helyről esett ki.

#1769   2007. 07. 23. hétfő 17:39
Tripi Tripi
Alonso vezetői tudását nem firtatom, de hagy némi kivetnivalót maga után, az az előzés.
Ennek ellenére kétség nem fér hozzá, hogy gyorsabb volt.
#1770   2007. 07. 23. hétfő 17:41
Tripi Tripi
A baj csak az, hogy én Kiminek drukkolok, őt viszont nem csippentik az égiek,pedig érdekes lehetett volna a befutó, vele együtt.
#1771   2007. 07. 23. hétfő 17:47
yanee84 yanee84
lehet kicsit több ellenállást mutatott volna alonso irányába mint massa... aztán lehet h nem
(Ez egy válasz Tripi üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 17:41
A baj csak az, hogy én Kiminek drukkolok, őt viszont nem csippentik az égiek,pedig érdekes lehetett volna a befutó, vele együtt.
#1772   2007. 07. 23. hétfő 20:57
X Törölt felhasználó (69371)
nyalonzó gyorsaságának az oka:

amikor az eső miatt kijöttek a boxba a végén, akkor eccere jöttek ki! hogy massa biztos elöl legyen ezért siettek és nem állítottak szárnyat az esőhöz, több leszorítóerőt! ez látszott is mert eléggé csúszkált! nyalonzónak viszont állítottak! miklor kijöttek a boxból, akkor massa 4 mp-vel előlrébb volt! ennyit nyertek, de aztán a nemállítás miatt ráfaragtak! az előzésnél meg massa volt belül! ennyi!
(Ez egy válasz Tripi üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 17:39
Alonso vezetői tudását nem firtatom, de hagy némi kivetnivalót maga után, az az előzés.
#1773   2007. 07. 24. kedd 12:25
yanee84 yanee84
akkor mi van,ha massa volt belül? hol van az megírva,hogy kívülről nem lehet előzni???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 07. 23. hétfő 20:57

amikor az eső miatt kijöttek a boxba a végén, akkor eccere jöttek ki! hogy massa biztos elöl legyen ezért siettek és nem állítottak szárnyat az esőhöz, több leszorítóerőt! ez látszott is mert eléggé csúszkált! nyalonzónak viszont állítottak! miklor kijöttek a boxból, akkor massa 4 mp-vel előlrébb volt! ennyit nyertek, de aztán a nemállítás miatt ráfaragtak! az előzésnél meg massa volt belül! ennyi!
#1774   2007. 07. 24. kedd 12:29
yanee84 yanee84
ha ez a szárnyállításos dolog így van,akkor meg a ferrrari nagy birka(és nem ló). de mindenesetre pl tavalyi hungaroringi futamon is detto ugyanígy körbeautózta "nyalonzó" többek közt a ferrarikat is. akkor sem állítottak szárnyat a ferrarin? ráadásul akkor még a nagy esőmenő sumaher (aki értett az autó beállításaihoz) versenyzett a ferrarinál. ha így van,akkor miért nem tanultak legalább a saját hibáikból?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 07. 23. hétfő 20:57

#1775   2007. 07. 24. kedd 12:34
yanee84 yanee84
az előzésnél a szabályok szerint, mivel az összeérés pillanatában már alonso volt előrébb, vagy közös felelősség, vagy pedig massa a hibás. no mármost alonsonak,mivelhogy előrébb volt már,és előnyösebb helyzetben is, nem lett volna érdeke ráhúzni az autót massára. massának sem volt érdeke ott már ráhúzni alonsora,hisz ha az autó elejével megpöccinti alonso mclarenjének a közepét(a legstabilabb pontot), akkor arra nagyobb az esély, hogy massa esik ki,mint hogy alonso. tehát sztem nem volt szándékos egyik részről se. ezért hülyeség volt alonsotól massát vádolni, de elnézést kért. sima előzés lehetett volna,ha nem érnek össze,így se volt vészes.
(Ez egy válasz Tripi üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 17:39
#1776   2007. 07. 24. kedd 13:30
surdapapa surdapapa
bocs de sztem akkor még abszolúte nem a kisköcsög /gyuri! a nagy geci szerencsére már nem versenyez, ő a trófeját adja át!/ volt elől!
nem tudom abban mennyi igazság lehetett amit a dakarmenőnk mondott, mármint a gumis ív sokkal jobban csúszott!
lehetett benne vmi, mert a boxban úgy indultak, mint ha jégpályán indulnának!

ja és Gyuri igen igazad van!
Sumis előzés volt!
ugyanolyan szarházi előzés volt, mint Surmó szokott! amiért csak Őket kettőjüket nem szokás megbüntetni! mindenki mást büntetnek az ilyenért!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 24. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 12:34
az előzésnél a szabályok szerint, mivel az összeérés pillanatában már alonso volt előrébb, vagy közös felelősség, vagy pedig massa a hibás. no mármost alonsonak,mivelhogy előrébb volt már,és előnyösebb helyzetben is, nem lett volna érdeke ráhúzni az autót massára. massának sem volt érdeke ott már ráhúzni alonsora,hisz ha az autó elejével megpöccinti alonso mclarenjének a közepét(a legstabilabb pontot), akkor arra nagyobb az esély, hogy massa esik ki,mint hogy alonso. tehát sztem nem volt szándékos egyik részről se. ezért hülyeség volt alonsotól massát vádolni, de elnézést kért. sima előzés lehetett volna,ha nem érnek össze,így se volt vészes.
#1777   2007. 07. 24. kedd 13:58
yanee84 yanee84
nézd csak meg az első videót!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 24. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 13:30
bocs de sztem akkor még abszolúte nem a kisköcsög /gyuri! a nagy geci szerencsére már nem versenyez, ő a trófeját adja át!/ volt elől!
nem tudom abban mennyi igazság lehetett amit a dakarmenőnk mondott, mármint a gumis ív sokkal jobban csúszott!

Sumis előzés volt!
ugyanolyan szarházi előzés volt, mint Surmó szokott! amiért csak Őket kettőjüket nem szokás megbüntetni! mindenki mást büntetnek az ilyenért!
#1778   2007. 07. 24. kedd 14:03
yanee84 yanee84
na szerinted ki volt előrébb??? amúgy téves a feltevésed,sumi sosem előzött így. sumi nem szokott előzni,max a boxban,meg esetleg úgy,hogy az egyenesben elhúzott a társa mellett. amikor meg megpróbálták előzni,akkor meg szépen rárántotta a kormányt a másikra,mert tudta,hogy esélye sincs. (Hill'94,Villeneuve'97)
Alonsoról más a véleményem: nekem is szimpatikusabb volt pl Kimi, de semmi bajom alonsoval, legalább ő versenyzést mutat be,nem úgy mint anno sumaher. tény,hogy néha balfasz(2007montreal eplus2 ), de pl a francia nagydíjon bemutatott versenyzése miatt riszpekt(akkor is,ha csak7.lett)
#1779   2007. 07. 24. kedd 14:05
yanee84 yanee84
anno Montoya is csinált ilyeneket, őt se büntették meg. amugy sumaher 94es és 97es esetét leszámítva szerintem benne van az ilyen a sportban. az a két eset viszont 100%,hogy szándékos volt, és veszélyes! az ilyet nem szabadna engedni,pedig sumaher 94ben ezzel lett VB mf3
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 24. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 13:30

Sumis előzés volt!
#1780   2007. 07. 24. kedd 14:08
surdapapa surdapapa
azt hiszem revidiálnom illik erről az előzésről az álláspontom! meggyőztetek!

nekem kimondottan a -talán?- tavaji monacoi nagydíj óta nem teccik!
ott viszont kimondottan sportszerűtlenül versenyzett /sikán átvágások/ és mégse büntették meg!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 24. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)

... 87 88 89 90 91 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2007. 02. 09. péntek
Üzenetek: 2586db
Utolsó üzenet: 2012. 11. 05. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!