Tuning topic (autók, motorok, csajok)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 38 39 40 41 42 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1806   2007. 08. 03. péntek 09:12
oooooooo oooooooo
#1805   2007. 07. 31. kedd 17:10
gazosgyuri gazosgyuri

#1804   2007. 07. 31. kedd 16:38
X Törölt felhasználó (69371)
így én is azt várnám!

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 31. kedd 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 31. kedd 15:54
Hamilton győzelmet vár a Hungaroringen!

A legutóbbi versenyen, a Nürburgringen megszakadt a McLaren újoncának, Lewis Hamiltonnak idei páratlan eredménysorozata, mivel kilenc futam után először nem állt dobogón és nem szerzett pontot sem. A Hungaroringen azonban szeret vezetni a brit, és ahogy eddig mindig, augusztus első hétvégéjén is győzelemre készül csapatával.

Hamilton tíz verseny után vezeti a világbajnoki sorozatot, ám csapattársa, Fernando Alonso szorosan a nyomában van és kettő pontra megközelítette őt.
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#1803   2007. 07. 31. kedd 15:54
tom1019 tom1019 VIP Admin
Hamilton győzelmet vár a Hungaroringen!

A legutóbbi versenyen, a Nürburgringen megszakadt a McLaren újoncának, Lewis Hamiltonnak idei páratlan eredménysorozata, mivel kilenc futam után először nem állt dobogón és nem szerzett pontot sem. A Hungaroringen azonban szeret vezetni a brit, és ahogy eddig mindig, augusztus első hétvégéjén is győzelemre készül csapatával.

Hamilton tíz verseny után vezeti a világbajnoki sorozatot, ám csapattársa, Fernando Alonso szorosan a nyomában van és kettő pontra megközelítette őt.

#1802   2007. 07. 31. kedd 13:15
X Törölt felhasználó (94621)
#1801   2007. 07. 30. hétfő 18:34
X Törölt felhasználó (69371)
jajj hagyjuk mááá crazya

lényeg a BMW-nek közel 50-50 minden modelje! nem véletlen, hogy a BMW kijelentette, hogy ők luxus sportkocsikat gyártanak és maradnak a hátsó ill összkeréknél! nem úgy mint a Merci!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 07. 29. vasárnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 29. vasárnap 20:42
Dako is belinkelte hogy az M3 50-50.De másik 2 bmw-t is,asszem 320 49-51,meg még valamelyik tipus asszem 52-48.Amikor elkezdtük a vitát,3-as sorozatról volt szó,és nem M3-ról.

Dako-nak igaza volt abban hogy van amalyik 50-50.

Abban viszont nekem is,ahogy azt leírtam,hogy motorizáltságtól is nagyban függ,mert a váltó helye valszeg fix,tehát a 6 hengeres dízel jobban előreviszi a súlypontot,mint egy négyhengeres benzines.Nehezebb is-hosszabb is.
#1800   2007. 07. 30. hétfő 13:13
gazosgyuri gazosgyuri
Nekem a cikk olwasása miatt ugrott be a gondolat,hogy idézek mert ha jól emlékszem konkrétumot kértél dakótól...asszem...gondoltam segítek pöttyet nektek... wink
A többi autót nmtom,utána kéne nézni...de gondolom máá nints sok jelentősége... eljen
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 07. 29. vasárnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 29. vasárnap 20:42
Dako is belinkelte hogy az M3 50-50.De másik 2 bmw-t is,asszem 320 49-51,meg még valamelyik tipus asszem 52-48.Amikor elkezdtük a vitát,3-as sorozatról volt szó,és nem M3-ról.

Abban viszont nekem is,ahogy azt leírtam,hogy motorizáltságtól is nagyban függ,mert a váltó helye valszeg fix,tehát a 6 hengeres dízel jobban előreviszi a súlypontot,mint egy négyhengeres benzines.Nehezebb is-hosszabb is.
#1799   2007. 07. 29. vasárnap 20:42
oooooooo oooooooo

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 28. szombat 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 28. szombat 07:01
Tegnap megwettem az egyik kedwenc autós újságom...tesztelik benne a BMW M3-sát...
Idézek belöle...
-Az csak természetes,hogy egy modellsorozat csúcswáltozata a legkifinomultabb megoldásokat wonultatja fel.
A 3,8 kg/lóerő tömeg/teljesítmény aránnyal rendelkező M3-as tengelyenkénti tömegelosztása 50:50%, kormányzási tulajdonsága pedig a menetbiztonsági segédberendezések beawatkozásáig abszolút semleges.

Ennyire tudtam segíteni...mert beugrott a witátok mikor olwastam az újságba a cikket... wink
#1798   2007. 07. 29. vasárnap 20:34
simishake simishake
Balfasz vagyok, nem akar összejönni ez a feltöltés.
#1797   2007. 07. 29. vasárnap 11:08
simishake simishake
#1796   2007. 07. 29. vasárnap 11:06
simishake simishake
#1795   2007. 07. 28. szombat 07:01
gazosgyuri gazosgyuri
Tegnap megwettem az egyik kedwenc autós újságom...tesztelik benne a BMW M3-sát...
Idézek belöle...
-Az csak természetes,hogy egy modellsorozat csúcswáltozata a legkifinomultabb megoldásokat wonultatja fel.
A 3,8 kg/lóerő tömeg/teljesítmény aránnyal rendelkező M3-as tengelyenkénti tömegelosztása 50:50%, kormányzási tulajdonsága pedig a menetbiztonsági segédberendezések beawatkozásáig abszolút semleges.

Ennyire tudtam segíteni...mert beugrott a witátok mikor olwastam az újságba a cikket... wink
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 18:23
Nincs autó bild a közelemben,ha nem túl nagy fáradság,leírhatnád pár tipus tengelyterhelését,különösen az 50-50%-osok érdekelnek,de ellenpélda is jöhetne!Legalább egy-két nyomorult példával alátámaszthatnád az elméletedet.
#1794   2007. 07. 27. péntek 08:06
gazosgyuri gazosgyuri
Ja-ja...és láttam,hogy női pilóta is wan...mondtam is magamban,hogy most ez normális?..wagy le a kalappal elötte??? wink
Nm rég azon gondolkodtam,hogy miért nincs női F1 ahol minden pilóta nő...szerintem lenne rá igény...+ jelentkező csajszi is... eljen circling
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 07. 27. péntek 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 07:54
Kemény,hogy 4 másodperces gyorsulás után,15 másodpercig pörög a kocsi,sok tartalék nem lehet a motorokban,ha így robbannnak fel.Egy repülő hengerfej sem életbiztosítás,a kocsi jól el van szeparálva,viszont egy kerék átmegy bármin,simán agyonvág 5 embert.
A sármelléki reptéren láttam 2 ilyet /persze ott nem volt baleset/,a valóságban 5-ször durvább,mint videón.

Mindenesetre tökös csávó kell,hogy beüljön 7000 ló mögé!
#1793   2007. 07. 27. péntek 07:54
oooooooo oooooooo
Kemény,hogy 4 másodperces gyorsulás után,15 másodpercig pörög a kocsi,sok tartalék nem lehet a motorokban,ha így robbannnak fel.Egy repülő hengerfej sem életbiztosítás,a kocsi jól el van szeparálva,viszont egy kerék átmegy bármin,simán agyonvág 5 embert.
A sármelléki reptéren láttam 2 ilyet /persze ott nem volt baleset/,a valóságban 5-ször durvább,mint videón.

Mindenesetre tökös csávó kell,hogy beüljön 7000 ló mögé!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 27. péntek 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 07:38
Nm gyenge...engem semmiwel sem tudnának ráwenni,hogy beüljek 1 ilyen szörnybe...wmikor néztem a tw-be ezt is de pont emiatt hagytam abba...az a kerék ami elszállt a fancba az nm semmi...ha az wkit eltalál annak szewasz...
#1792   2007. 07. 27. péntek 07:38
gazosgyuri gazosgyuri
Nm gyenge...engem semmiwel sem tudnának ráwenni,hogy beüljek 1 ilyen szörnybe...wmikor néztem a tw-be ezt is de pont emiatt hagytam abba...az a kerék ami elszállt a fancba az nm semmi...ha az wkit eltalál annak szewasz...
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 21:49
#1791   2007. 07. 26. csütörtök 21:49
oooooooo oooooooo
#1790   2007. 07. 25. szerda 18:22
yanee84 yanee84
én elhiszem,hogy TE neki adsz igazat. de ez hülyeség,hogy massa lett volna az ideális íven! az ideális ív az, amin az ADOTT KÖRÜLMÉNYEK KÖZT a leggyorsabban lehet haladni. alonso előzött,tehát gyorsabban haladt,mint massa, azaz ideális(abb) íven volt mint massa. sőt az is lehet,hogy massának és a ferrarijának az volt az ideális(tehát a ferrarival ott lehetett leggyorsabban haladni), alonsonak meg egy másik ív. tehát szerintem hülyeség ez az ideális ív!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 07. 24. kedd 16:25
ha kilökik egymást, akkor hidd el Massa-nak adnak igazat! mivel ő volt az ideális íven! bár egyenesbe nem fogta volna meg a szárny a ferrarinak kedvezett az egyenesbe, de kanyarban esélye nem volt!
#1789   2007. 07. 25. szerda 11:01
tom1019 tom1019 VIP Admin
Az idei F1-es sorozat 10. állomása roppant eseménydúsra sikeredett.
Az Európa Nagydíj a kaotikus montreali versennyel vetekszik, bár a Nürburgringen szerencsére egyetlen autó sem tört ripityára, de az esőnek köszönhetően izgalmas párharcok alakultak ki, és végre az első hely sorsa is a pályán dőlt el.

Egy pár nyugtató hatású kép a F1 Európa Nagydíj után:

#1788   2007. 07. 25. szerda 10:45
surdapapa surdapapa
"Heidfeld is kilökte kis sumit" -hisz megmondta a dakarmenőnk: "az erő volt vele"! eplus2

hijába no, Te az iljen sportszerűtlen faszkalapokat cereted! mf2 mf1

ja attól még igaz, h a surmó nem tud előzni!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 24. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 18:35
Elég béna megjegyzés,hogy a 7szeres wilágbajnok nm tud előzni...az meg röhejes,hogy 1 brilliáns előzésen witatkoztok hehe ...ha már milliókat keres walaki mert autó wersenyző akkor wersenyezzen és ne wonatozzon!Arról nm is szólwa ha "szabályszerűen" feltartod a gyorsabb autót a pilótának nm sok esélye wan,hogy megelőzze az elötte autózót...Démon Hillnek nm wéletlen wolt nullás rajtszáma.... eplus2 De elég sok wersenyt wégig néztem más kategóriákba is...cart...nascar..indy...F3000,hogy ezembe se jusson kételkedni Alonso előzésének tisztaságába... eljen
Kimi nm lesz wilágbajnok...hiányzik belőle a tűz...Jaaa...Heidfeld is kilökte kis sumit...és akkor miwan??..werseny baleset...belefér...
Wagy nm láttátok franciaországban előzni Alonsot???Ott is olyan helyen előzött ahol senki sem gondolta wolna...Fissichellát és Heidfeldet is...Pfff...nm nagypapák wersenye az autówersenyzés...legyen az bármelyik...
#1787   2007. 07. 24. kedd 18:35
gazosgyuri gazosgyuri
Elég béna megjegyzés,hogy a 7szeres wilágbajnok nm tud előzni...az meg röhejes,hogy 1 brilliáns előzésen witatkoztok hehe ...ha már milliókat keres walaki mert autó wersenyző akkor wersenyezzen és ne wonatozzon!Arról nm is szólwa ha "szabályszerűen" feltartod a gyorsabb autót a pilótának nm sok esélye wan,hogy megelőzze az elötte autózót...Démon Hillnek nm wéletlen wolt nullás rajtszáma.... eplus2 De elég sok wersenyt wégig néztem más kategóriákba is...cart...nascar..indy...F3000,hogy ezembe se jusson kételkedni Alonso előzésének tisztaságába... eljen
Kimi nm lesz wilágbajnok...hiányzik belőle a tűz...Jaaa...Heidfeld is kilökte kis sumit...és akkor miwan??..werseny baleset...belefér...
Wagy nm láttátok franciaországban előzni Alonsot???Ott is olyan helyen előzött ahol senki sem gondolta wolna...Fissichellát és Heidfeldet is...Pfff...nm nagypapák wersenye az autówersenyzés...legyen az bármelyik...

... 38 39 40 41 42 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2007. 02. 09. péntek
Üzenetek: 2586db
Utolsó üzenet: 2012. 11. 05. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!