Sajnos Kimi drukker lévén én sem örültem a kiesésének, de legalább a beképzelt, önelégült kis feka is hoppon maradt.
"A tény az, hogy mindenkit tönkrevertem a hétvégén
A mostani autónkkal pedig nincs megállás számunkra." - mondja a kis sötét féreg csak az a kár hogy a versenyben megfutott leggyorsabb kör pedig:Kimi Räikkönen
[Ferrari] 1:17.387 (14. kör) - hát ennyi!
Go Kimi Go!!!!!!!!!
"A tény az, hogy mindenkit tönkrevertem a hétvégén
A mostani autónkkal pedig nincs megállás számunkra." - mondja a kis sötét féreg csak az a kár hogy a versenyben megfutott leggyorsabb kör pedig:Kimi Räikkönen
[Ferrari] 1:17.387 (14. kör) - hát ennyi!
Go Kimi Go!!!!!!!!!

Nyah...sehun semmi F1??
Szerintem jóó werseny wolt..főleg,hogy nm a Kimi nyert...
Az eső leeshetett wóna...alig wártam,hogy szakadjon máááá....deee csak nem esett...pedig mennyiwel izgibb lehetett wóna...wóna még egy epésem....a csokinak megent nm sikerült...bünti az bünti...
Ami wiszont nagyon tetszett,hogy meg wannak táltosodwa a toyoták...mááá ideje...
Szerintem jóó werseny wolt..főleg,hogy nm a Kimi nyert...

Az eső leeshetett wóna...alig wártam,hogy szakadjon máááá....deee csak nem esett...pedig mennyiwel izgibb lehetett wóna...wóna még egy epésem....a csokinak megent nm sikerült...bünti az bünti...

Ami wiszont nagyon tetszett,hogy meg wannak táltosodwa a toyoták...mááá ideje...

Michael Schumacher, Felipe Massa, Placido Domingo, Giancarlo Fisichella, Baumgartner Zsolt és még számos sztár főszereplésével a Careers Management Group szervezésében idén is megrendezésre kerül a MAI CASCO Jótékonysági Futball Grand Prix - jelentették be hétfőn Budapesten.