Hát anyósomra nagyon nem lehettet gerjedni, vallásos volt és prűd! Rosszalotta ha szóba került a szex, ittam is a levét rendesen mert a lánya is hasonlóvolt, de már csak volt, egy két barátnő után megemberelte magát, és azóta kefél rendesen.
kis történet az én kis élményemből....17 évesen összejöttem egy lánnyal, akinek elvált szülei voltak így az anyjával élt. Panelban laktak, az anyja 40 éves volt akkor, jól tartotta magát. Vörös, zöld szemű csinos , igéényes nőt kell elképzelni. Sok szituáció volt amikor elfeledkezett arról hogy én is ott vagyok, nem csak a lánya, igy neki állt vetkőzni, munka után átöltözni, vagy éppen amikor megérkeztem kapott magára valamit. Utólag már jelnek venném... akkor csak ezeknek a dolgoknak a hatására indultam be...aztán egyszer mutatatott képeket a számítógépen nekünk valami nyaralásról. elkaptam egy mappa cimkefotót ahol enyhén lengén látható...mondom hmm... Történt aztán, hogy meg kellett csinálnom valamit a számítógépn, de csak a lánya volt otthon, aki addig főzött. Mondom most megnézem a fotókat...leesett az állam...vagyis a fülembe dobogott a szívem...a nőm persze nem értette miért viselkedem furcsán. Komplett pózolós, fehérneműs sorozat, amit a barátnőjével csináltak egymásról egy kis iszogatás közben
szerencsére volt nálam pendrive....

18 éves koromban a volt barátnőm anyukáját Nagyon szét akartam pocsékolni. 52 éves szőke háziasszony volt gyönyörű szőrös puncival nagy cicikkel. Olyan erkölcsösnek mutatkozó kiéhezett haztartasbeli. Rengetegszer kukkoltam mig fürdött reggelente. Amikor tudtam hozzáértem, néztem
sajnos ezek szó nélkül maradtak pedig biztosan leesett neki a szándékom

Én az első feleségem anyját kívántam meg. Csinos, nagyseggű nő volt. Sajnos nem mertem lépni, pedig egy időben voltak jelek, kis simi, szájrapuszi. Kettesben voltunk otthon, elment átöltözni, nem zárta be az ajtót, de én hülye még meg sem lestem. Egyszer éjszaka elkezdtem puszilgatni a fenekét, sajnos bugyiban aludt. Akkor felébredt és megkérdezte, hogy mit csinálok. Mondtam, hogy semmit, aludjon tovább. Nem szólt erről sem senkinek. Azután valami miatt ezek elmaradtak, ha náluk voltunk, akkor már belül aludt, korábban kívül. Ha hozzánk jöttek, akkor pedig sohasem aludtak ott, korábban pedig rendszeresen. A második nejem anyja pedig rémes volt külsőleg-belsőleg, ott fel sem merült bennem ilyesmi.

Caps lock.
TE FÉLREÉRTETTED AZ ELŐTTEM SZÓLÓT, NEM A FELESÉGE HELYETT, HANEM A FELESÉGE MELLETT DUGNÁ AZ ANYÓST IS! Bocs a caps looóckért!
(Ez egy válasz robin.hood üzenetére (2021. 07. 01. csütörtök 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 01. csütörtök 15:39

Értem én, hogy kanos magányos tiniként izgalmas lehet egy ilyen téma,
de házas emberként azt mondom, hogy ha a feleségem helyett inkább az anyját akarnám megdugni,
akkor jobban tenném, ha elválnék, és keresnék egy másik nőt.
de házas emberként azt mondom, hogy ha a feleségem helyett inkább az anyját akarnám megdugni,
akkor jobban tenném, ha elválnék, és keresnék egy másik nőt.
Izgató is a szép szőrös pina!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 08. csütörtök 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 08. csütörtök 06:49
Törölt felhasználó (4543642)

Sokszor meglesem az anyósom (45) fürdés vagy éppen dugás közben. Imádom a nagy melleit és a szőrös pináját.
Sokszor meglesem az anyósom (45) fürdés vagy éppen dugás közben. Imádom a nagy melleit és a szőrös pináját.
Mennyire jól ismerted?
(Ez egy válasz bubu 45 üzenetére (2021. 07. 05. hétfő 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
végre valaki aki nem utálja az anyósát
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 05. hétfő 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 05. hétfő 13:36
Törölt felhasználó (4574292)

én is szerettem az anyósomat, így is, úgy is. Nagyon jó volt. én voltam 30 ő 53
én is szerettem az anyósomat, így is, úgy is. Nagyon jó volt. én voltam 30 ő 53
én is szerettem az anyósomat, így is úgy is. Nagyon jó volt.
Én hamarabb ismertem anyósomat mint a feleségemet.
Értem én, hogy kanos magányos tiniként izgalmas lehet egy ilyen téma,
akkor jobban tenném, ha elválnék, és keresnék egy másik nőt. (Ez egy válasz gate555 üzenetére (2021. 06. 30. szerda 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 30. szerda 06:02
akkor jobban tenném, ha elválnék, és keresnék egy másik nőt. (Ez egy válasz gate555 üzenetére (2021. 06. 30. szerda 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem hiszem hogy nincs senki sem rágerjedve az anyósára. Valaki mesélhetne róla kivel mi történt anyóssal.
van erre egy jó mondás. Nézd meg az anyát vedd el a lányát. vagy valami hasonló...
De akkor már ha megnézte miért is ne próbálná ki?

De akkor már ha megnézte miért is ne próbálná ki?

egyébként ez alapból nem lenne baj, mert anyám nagyon jó nő, de ne a pasimmal már . . . na neeeee
ez picit gáz . . . belegondolok hogy a párom anyámmal . . . , vagy az anyám a párommal . . . ez nekem furi . . .
Formás nagy fenék, kicsi feszes cicik, erős dolgos kezek, és széles mosoly... Persze, hogy kívánom az anyósom. De sajnos nagyon nem az a fajta. Pedig illatos a bugyija.

Nem hiszem hogy nincs senki sem rágerjedve az anyósára. Valaki mesélhetne róla kivel mi történt anyóssal.
hahó