én is szerettem az anyósomat, így is, úgy is. Nagyon jó volt. én voltam 30 ő 53
én is szerettem az anyósomat, így is úgy is. Nagyon jó volt.
Én hamarabb ismertem anyósomat mint a feleségemet.
Értem én, hogy kanos magányos tiniként izgalmas lehet egy ilyen téma,
de házas emberként azt mondom, hogy ha a feleségem helyett inkább az anyját akarnám megdugni,
akkor jobban tenném, ha elválnék, és keresnék egy másik nőt. (Ez egy válasz gate555 üzenetére (2021. 06. 30. szerda 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 30. szerda 06:02
de házas emberként azt mondom, hogy ha a feleségem helyett inkább az anyját akarnám megdugni,
akkor jobban tenném, ha elválnék, és keresnék egy másik nőt. (Ez egy válasz gate555 üzenetére (2021. 06. 30. szerda 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem hiszem hogy nincs senki sem rágerjedve az anyósára. Valaki mesélhetne róla kivel mi történt anyóssal.
van erre egy jó mondás. Nézd meg az anyát vedd el a lányát. vagy valami hasonló...
De akkor már ha megnézte miért is ne próbálná ki?

De akkor már ha megnézte miért is ne próbálná ki?

egyébként ez alapból nem lenne baj, mert anyám nagyon jó nő, de ne a pasimmal már . . . na neeeee
ez picit gáz . . . belegondolok hogy a párom anyámmal . . . , vagy az anyám a párommal . . . ez nekem furi . . .
Formás nagy fenék, kicsi feszes cicik, erős dolgos kezek, és széles mosoly... Persze, hogy kívánom az anyósom. De sajnos nagyon nem az a fajta. Pedig illatos a bugyija.

Nem hiszem hogy nincs senki sem rágerjedve az anyósára. Valaki mesélhetne róla kivel mi történt anyóssal.
hahó
Du. három van. Tudja már??
(Ez egy válasz alco61 üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 18. csütörtök 13:33

Én régebben mondtam neki, hogy tudom hogy mit kellene vele csináljak, hogy jó legyek nálad, Jól meg kellene hogy basszalak, csak az a baj, hogy te egy olyan szár nő vagy hogy a faszom se áll fel rád!........ utána odajött átölelt és elkezdett puszilgatni…pfuj!
Én régebben mondtam neki, hogy tudom hogy mit kellene vele csináljak, hogy jó legyek nálad, Jól meg kellene hogy basszalak, csak az a baj, hogy te egy olyan szár nő vagy hogy a faszom se áll fel rád!........ utána odajött átölelt és elkezdett puszilgatni…pfuj!
Nem mered megfogni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 17. szerda 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 17. szerda 23:43
Törölt felhasználó (873260)

imádom mikor előttem hajolgat az otthoni melegítőjében amikor azt látom hogy a bugyi a seggébe mint egy tanga és látszik az egész feneke formája. Isteni látvány....
imádom mikor előttem hajolgat az otthoni melegítőjében amikor azt látom hogy a bugyi a seggébe mint egy tanga és látszik az egész feneke formája. Isteni látvány....
Jó és jogos kérdés! Kíváncsi lennék a válaszokra!
(Ez egy válasz Huhtamaki43 üzenetére (2020. 07. 07. kedd 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 07. kedd 10:14

Nem vagyok egy prűd ember. Inkább elég bevállalós , kévés tabu van nálam szex téren, viszont itt fel teszem azt a kérdést hogy milyen ember az aki a gyereke párjával szexel? Remélem a feleséged meg a te fateroddal kamatyol.
Imádom a hasára tapadó lógós csöcseit és a nagy seggét!

Ezen besírtam!
(Ez egy válasz tributeferi üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 09. vasárnap 08:37

Én is basznám volt anyósom ....mondjuk hátba egy szívlapáttal

Veszélyes övezet az anyós!Én is nagyon kívántam anyósom,főleg azok után hogy,többször láttam már meztelenül.Idén születésnapomra azt kértem tőle hogy,had lássam ismét meztelenül.Azóta nem beszél velem!
Én nagyon megkúrnám!
Én is basznám volt anyósom ....mondjuk hátba egy szívlapáttal