Soha nem jutott eszembe úgy anyósom, nem is jön be és nem is akarnám megdugni!
(Ez egy válasz cartmen96 üzenetére (2020. 04. 09. csütörtök 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 09. csütörtök 00:21

mindneki megakarja dugni az anyosat,de en pont ezt akarom elfojtani...jo lenne ha mondjjuk lábbal kiverne biztos eletem labszexe lenne de muszaj kicsit visszavenni...megis az anyosom de nalam az a baj probalom visszafojtani de mindig elojon es akkor ra gondolva magamhoz nyulok...valakinek sikerult elfojtani?? hogy ne menjen ra a hazassaga es anyoskent es ne predakent tekincsek ra?
Egy videó azért izgi lenne ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 04. szombat 01:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 04. szombat 01:30
Törölt felhasználó (3820042)

A koronás mizéria miatt az anyósom hozzánk költözött! Az az hozzám, mert a feleség külföldi munkán van várhatólag július végéig.
Mivel máskor is volt ilyen. most elmondhatom hogy az anyós nagyon is él a helyzettel. Nem tudom mi a varázsa de mindig csinál valami olyant hogy jobban kívánom. Volt a barátnős eset most meg mindennapossá váltak a kölcsönös kényeztetések. El kell mondjam a lányát jól helyettesíti. Igaz a lányának a természete egy kedves ragaszkodó igaz a szex kicsit egyszerűbb. De az anyós a szexben egy igazi kényeztető KÚRVA !
Mivel máskor is volt ilyen. most elmondhatom hogy az anyós nagyon is él a helyzettel. Nem tudom mi a varázsa de mindig csinál valami olyant hogy jobban kívánom. Volt a barátnős eset most meg mindennapossá váltak a kölcsönös kényeztetések. El kell mondjam a lányát jól helyettesíti. Igaz a lányának a természete egy kedves ragaszkodó igaz a szex kicsit egyszerűbb. De az anyós a szexben egy igazi kényeztető KÚRVA !
Egyszerűen csak dugd meg. Hidd el Ő is ezt akarja.
(Ez egy válasz cartmen96 üzenetére (2020. 04. 09. csütörtök 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 09. csütörtök 00:21

mindneki megakarja dugni az anyosat,de en pont ezt akarom elfojtani...jo lenne ha mondjjuk lábbal kiverne biztos eletem labszexe lenne de muszaj kicsit visszavenni...megis az anyosom de nalam az a baj probalom visszafojtani de mindig elojon es akkor ra gondolva magamhoz nyulok...valakinek sikerult elfojtani?? hogy ne menjen ra a hazassaga es anyoskent es ne predakent tekincsek ra?
A koronás mizéria miatt az anyósom hozzánk költözött! Az az hozzám, mert a feleség külföldi munkán van várhatólag július végéig.
Csak hogy újra az első oldalra kerüljön.
észre lehet venni ha hozzányúlnk
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2020. 02. 28. péntek 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 28. péntek 00:37

Biztos lehetsz benne,hogy miattad tette a szennyes tetejére! A nők rafináltak.Nem nehéz rájönni,hogy hozzá nyúltál,azt is tudta,hogy vele verted.Neked készítette ki,hogy másnap felvehesse...!
Biztos lehetsz benne,hogy miattad tette a szennyes tetejére! A nők rafináltak.Nem nehéz rájönni,hogy hozzá nyúltál,azt is tudta,hogy vele verted.Neked készítette ki,hogy másnap felvehesse...!
(Ez egy válasz nyitottanatuti üzenetére (2020. 02. 27. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 27. csütörtök 20:47

Nekem nem nagyon voltak olyan csajaim, akiknek tetszett volna az anyjuk.. kivéve egyet. Neki mindig belevertem a használt bugyijába.. persze vigyáztam, hogy ne abba élvezzek, de nagyon izgató volt, főleg, hogy hallottam a fürdőben, ahogyan a lányával csacsogtak. Az igazi izgalom az volt, hogy a harmadik-negyedik alkalom után egyre szexibb bugyik kerültek a szennyes tetejére. Nem hinném igazán, hogy miattam, de nagyon izgató gondolat.. mert amúgy egyáltalán nem volt egy pasizós nő.
Nekem nem nagyon voltak olyan csajaim, akiknek tetszett volna az anyjuk.. kivéve egyet. Neki mindig belevertem a használt bugyijába.. persze vigyáztam, hogy ne abba élvezzek, de nagyon izgató volt, főleg, hogy hallottam a fürdőben, ahogyan a lányával csacsogtak. Az igazi izgalom az volt, hogy a harmadik-negyedik alkalom után egyre szexibb bugyik kerültek a szennyes tetejére. Nem hinném igazán, hogy miattam, de nagyon izgató gondolat.. mert amúgy egyáltalán nem volt egy pasizós nő.
Ésssss?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 10. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 10. kedd 20:04
Törölt felhasználó (1305672)

Megdugni még szép, miért ne ha megállja!Nekem apósom mondta,ha jóba akarsz lenni anyósoddal kéredszkedjél rá.
Köpni nyelni nem tudtam mivel ott volt az anyós is meg a feleségem is.Ez mind több mint harminc éve történt.
Köpni nyelni nem tudtam mivel ott volt az anyós is meg a feleségem is.Ez mind több mint harminc éve történt.
Fura egy téma ez.
Bennem valahogy fel sem merült.
22-23 évesen volt kapcsolatom nálam több mint kétszer idősebb nővel, jó volt vele, de ennyi.
Bennem valahogy fel sem merült.
22-23 évesen volt kapcsolatom nálam több mint kétszer idősebb nővel, jó volt vele, de ennyi.
Olyan is volt hogy az anyuka tudta hogy a lánya megy el otthonról a gyerekkel és direkt akkor ment látogatóba hogy tudjon kufircolni a vővel. Persze a vővel levolt zsírozva... Tudom mert láttam
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2020. 02. 22. szombat 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Az sem egy hétköznapi dolog,hogy a párod elmegy otthonról,te meg egy másik pasival huncutkodsz
,de ha nektek ez adja meg azt a kis pluszt kit érdekel más véleménye
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2020. 02. 22. szombat 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sokfélék vagyunk,amit Te szeretsz az meg másnak elképzelhetetlen!
Pedig vannak még durvábbak is családon belül.... (Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2020. 02. 22. szombat 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig vannak még durvábbak is családon belül.... (Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2020. 02. 22. szombat 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem ez sok és nagyon elképzelhetetlen.
(Ez egy válasz sonyf235r üzenetére (2020. 02. 22. szombat 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 22. szombat 09:10

Tévedésbe vagy. Én személyes ismerek olyan anyós/vő kapcsolatot ami már régóta működik probléma nélkül.
Tévedésbe vagy. Én személyes ismerek olyan anyós/vő kapcsolatot ami már régóta működik probléma nélkül.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2020. 02. 22. szombat 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 22. szombat 08:46

Nekem az a véleményem, hogy egy anya nem feküdne le a lánya férjével, pasijával, kockáztatva a botrányt. Egy faszért a gyermekével, akár örökre összeveszni? Ezek a történetek itt csak fantáziák.

Nekem az a véleményem, hogy egy anya nem feküdne le a lánya férjével, pasijával, kockáztatva a botrányt. Egy faszért a gyermekével, akár örökre összeveszni? Ezek a történetek itt csak fantáziák.

így jártál ha olvastad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 30. csütörtök 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 30. csütörtök 21:38
Törölt felhasználó (3715492)

Emberek nem olvassak vissza mit irnak mielott elkuldik? Szinte faj olvasni nemelyiket.
Most már nem csak én kívánom az anyósom!
alig, hogy elment körmöshöz a feleség és már is jött hogy legyen szex
alig, hogy elment körmöshöz a feleség és már is jött hogy legyen szex
Vasárnap késő este érkezik a feleségem haza. Ez addigi időt megpróbáljuk kihasználni az anyóssal. Észre vette hogy itt az oldalon írtam a történtekről. Reggel egy megfontolandó kéréssel állt elő.
Régen volt egyszer, hogy beszéltünk a barátnője is benne lenne egy hármasba. Szerinte itt az ideje hogy megszervezze.
Az anyós sokkal aktívabb szex terén mint a feleségem!
Meglepő azért van köztük 25 év!
Régen volt egyszer, hogy beszéltünk a barátnője is benne lenne egy hármasba. Szerinte itt az ideje hogy megszervezze.
Az anyós sokkal aktívabb szex terén mint a feleségem!
Meglepő azért van köztük 25 év!