Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

... 27 28 29 30 31 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1276   2015. 03. 17. kedd 20:04
pinababa pinababa
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 16. hétfő 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (924849)
2015. 03. 16. hétfő 11:08
Belerejszolsz a kefirjébe titokban és röhögve nézed mikor eszi? Nagy paraszt lehetsz!
#1275   2015. 03. 17. kedd 10:01
magnum44 magnum44
Remélem egyszer megkínálja belőle a mama nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 16. hétfő 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (975242)
2015. 03. 16. hétfő 21:21
A bátor "fasza"gyerekek nyes
#1274   2015. 03. 16. hétfő 21:21
X Törölt felhasználó (975242)
A bátor "fasza"gyerekek nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 16. hétfő 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (924849)
2015. 03. 16. hétfő 11:08
Belerejszolsz a kefirjébe titokban és röhögve nézed mikor eszi? Nagy paraszt lehetsz!
#1273   2015. 03. 16. hétfő 11:08
X Törölt felhasználó (924849)
(Ez egy válasz csákány71 üzenetére (2014. 11. 24. hétfő 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 24. hétfő 07:51
Sziasztok!
Aki cserélne anyósról lesifotót az írjon! Évek alatt sikerült készítenem róla képeket miközben öltözködik.... imádom a szőrös punciját és a nagy csöcseit. Ha alkalmam nyílik rá rendszeresen javítom fel a kefirjét a spermámmal és nagyon ízlik neki mert évek óta rendszeresen eszi! smile smile smile
#1272   2015. 02. 24. kedd 05:05
kleinnorbi kleinnorbi
Néha én is megkívánom az anyósom. Már hatvanöt de a korához képest szerintem jól tartja magát. volt már, hogy melltartó bugyis átöltözését láttam. Igazán izgi volt. Egyik nap nálunk volt, s én úgy időzítettem az átöltözésemet, hogy ő is lásson alsógatyában. Még csak ennyi, de tervezem hogy valamikor véletlenül meglássa a farkam is....
#1271   2015. 02. 02. hétfő 21:08
X Törölt felhasználó (927628)
smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 02. hétfő 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (337951)
2015. 02. 02. hétfő 11:44
boxer seg...j vagy. violent
#1270   2015. 02. 02. hétfő 11:44
X Törölt felhasználó (337951)
boxer seg...j vagy. violent
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 01. vasárnap 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (887544)
2015. 02. 01. vasárnap 10:16
Miért is néznénk hülyének????
#1269   2015. 02. 01. vasárnap 10:34
greatom greatom
Hmmm... ezen már többször gondolkodtam. Érthetetlen, de mindig vannak próbálkozók. Itt legutóbb január 19.-én volt egy.
#1268   2015. 02. 01. vasárnap 10:16
X Törölt felhasználó (887544)
Miért is néznénk hülyének????
#1267   2015. 02. 01. vasárnap 09:59
greatom greatom
Az miért nem zavar, ha hülyének néznek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 01. vasárnap 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62398)
2015. 02. 01. vasárnap 09:11
Egyeseknek az kell ahhoz, hogy érezzék ők is valakik, hogy egy ilyen "terepen" lealázzanak másokat. - Széttrollkodják az összes fórumot - a téma másodlagos, az mindig csak egy lehetőség, mintahogy a többi fórumozó is .
#1266   2015. 02. 01. vasárnap 09:12
X Törölt felhasználó (62398)
Márahogy én látom persze.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 01. vasárnap 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62398)
2015. 02. 01. vasárnap 09:11
Egyeseknek az kell ahhoz, hogy érezzék ők is valakik, hogy egy ilyen "terepen" lealázzanak másokat. - Széttrollkodják az összes fórumot - a téma másodlagos, az mindig csak egy lehetőség, mintahogy a többi fórumozó is .
#1265   2015. 02. 01. vasárnap 09:11
X Törölt felhasználó (62398)
#1264   2015. 02. 01. vasárnap 08:18
X Törölt felhasználó (202159)
"Nézd meg az anyját vedd el a lányát" vigyor5 ha már értitek a célzást vigyor5
#1263   2015. 02. 01. vasárnap 08:07
X Törölt felhasználó (202159)
Köszönöm a sztorit, én is valami ehez hasonló ujabb sztorit várok mint a Koma72! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 19. hétfő 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (940203)
2015. 01. 19. hétfő 12:22
Sziasztok!

Most találtam erre a kis fórumra smile

Nos, nekem is van 40 éves anyósom, igaz nem volt köztünk semmiféle kapcsolat, ezért is kérek segítséget Tőletek, vagy aki már ebben jártas.
Barátnőmmel 4 éve együtt vagyunk, Ő még a szüleinél él. Sokszor vagyok náluk, ezért elég sűrűn találkozok az anyóssal. Szemkontaktus megvan sokszor, de sajnos több nem.. Pedig irtó szexi 40 éves létére, nagy mell, feszes popsi, állandóan feszülős cicanadrágban, vagy melegítőben van... Férjnél van, de a férje műszakba jár dolgozni, amikor pedig haza ér akkor haverjai autóit bütyköli, így úgy veszem észre szex téren el van hanyagolva. Ezt a barátnőm is megerősítette (mivel elég jó a kapcsolatuk), vagy éppen amikor szexelnek akkor a férje 10 percig bírja.. Teste is tökéletes, zuhanyzás közbe rányitottam "véletlen" szép borotvált puncija van , semmi felesleg rajta, amikor észre vette akkor persze elfordult, majd miután kijött elnézést kértem, de nevetve mondta semmi baj. Jelenleg munkát keres, így elég sokszor otthon van.. Egyik este barátnőmnél aludtam, férje éjszakás volt, de még nem ért haza reggel, Ő éppen állás interjúra készülődött. Hálószoba ajtajuk félig nyitva volt, így láttam, hogy testszínű combfixet húz fel, hát több sem kellett nekem, egyből merevedés, és ezt csak barátnőmön tudtam levezetni.. Szóval kívánom az anyósom! smile Hogy közeledjek felé? tippeket, tanácsokat várok! Köszönöm!
#1262   2015. 01. 19. hétfő 21:56
shámán shámán VIP
hát ez igen joh tanács! smile ha egyszer lesz egy jo féle anyosom lehet kiprobálom smile
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 01. 19. hétfő 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 19. hétfő 13:35
Én azt csinálnám, hogy a közös barátnővel elkotyogtatnám, hogy te legalább 18 percig bírod, nagy a farkad (20/6)és jól nyalsz. Aztán pl. ha náluk vacsorázol, akkor véletlenül gatya nélkül ülj az asztalhoz, de előtte persze állítsd fel a cerkát, hadd lássa, micsoda kincs van a birtokodban. Amikor legközelebb zuhanyzik, akkor oltsd el a villanyt a fürdőszobában, csendben surranj be és amikor a sötétben lehajol,*** hogy a bokáját megtörölje, akkor keményen akassz be neki hátulról. Aztán mondd azt, hogy a sötétben azt hitted, a lánya az. Szerintem ezt bóknak fogja venni, hiszen melyik nő ne örülne, ha egy generációval fiatalabbnak vélik. Amikor ezeken túl vagy és legalább ötször-hatszor levarrtad, akkor át lehet térni a második fázisra, és megpedzegetni, hogy vegyétek be a lányát is. Ha elakadnál, kérdezz bátran, mi segítünk.

Az aldiban néha lehet kapni éjjellátót... érdemes egyre beruházni, főleg, ha fiatal anyósa van az embernek.
#1261   2015. 01. 19. hétfő 17:52
X Törölt felhasználó (42506)
Ritkán írok véleményt, de ezen a tanácson könnyezve nevettem smile )) vagy inkább röhögök ......
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 01. 19. hétfő 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 19. hétfő 13:35
Én azt csinálnám, hogy a közös barátnővel elkotyogtatnám, hogy te legalább 18 percig bírod, nagy a farkad (20/6)és jól nyalsz. Aztán pl. ha náluk vacsorázol, akkor véletlenül gatya nélkül ülj az asztalhoz, de előtte persze állítsd fel a cerkát, hadd lássa, micsoda kincs van a birtokodban. Amikor legközelebb zuhanyzik, akkor oltsd el a villanyt a fürdőszobában, csendben surranj be és amikor a sötétben lehajol,*** hogy a bokáját megtörölje, akkor keményen akassz be neki hátulról. Aztán mondd azt, hogy a sötétben azt hitted, a lánya az. Szerintem ezt bóknak fogja venni, hiszen melyik nő ne örülne, ha egy generációval fiatalabbnak vélik. Amikor ezeken túl vagy és legalább ötször-hatszor levarrtad, akkor át lehet térni a második fázisra, és megpedzegetni, hogy vegyétek be a lányát is. Ha elakadnál, kérdezz bátran, mi segítünk.

Az aldiban néha lehet kapni éjjellátót... érdemes egyre beruházni, főleg, ha fiatal anyósa van az embernek.
#1260   2015. 01. 19. hétfő 13:35
greatom greatom

#1259   2015. 01. 19. hétfő 12:22
X Törölt felhasználó (940203)
Sziasztok!

Most találtam erre a kis fórumra smile

Nos, nekem is van 40 éves anyósom, igaz nem volt köztünk semmiféle kapcsolat, ezért is kérek segítséget Tőletek, vagy aki már ebben jártas.
Barátnőmmel 4 éve együtt vagyunk, Ő még a szüleinél él. Sokszor vagyok náluk, ezért elég sűrűn találkozok az anyóssal. Szemkontaktus megvan sokszor, de sajnos több nem.. Pedig irtó szexi 40 éves létére, nagy mell, feszes popsi, állandóan feszülős cicanadrágban, vagy melegítőben van... Férjnél van, de a férje műszakba jár dolgozni, amikor pedig haza ér akkor haverjai autóit bütyköli, így úgy veszem észre szex téren el van hanyagolva. Ezt a barátnőm is megerősítette (mivel elég jó a kapcsolatuk), vagy éppen amikor szexelnek akkor a férje 10 percig bírja.. Teste is tökéletes, zuhanyzás közbe rányitottam "véletlen" szép borotvált puncija van , semmi felesleg rajta, amikor észre vette akkor persze elfordult, majd miután kijött elnézést kértem, de nevetve mondta semmi baj. Jelenleg munkát keres, így elég sokszor otthon van.. Egyik este barátnőmnél aludtam, férje éjszakás volt, de még nem ért haza reggel, Ő éppen állás interjúra készülődött. Hálószoba ajtajuk félig nyitva volt, így láttam, hogy testszínű combfixet húz fel, hát több sem kellett nekem, egyből merevedés, és ezt csak barátnőmön tudtam levezetni.. Szóval kívánom az anyósom! smile Hogy közeledjek felé? tippeket, tanácsokat várok! Köszönöm!
#1258   2015. 01. 03. szombat 17:52
IceWolf IceWolf
1-2 képet is csinálhatnál róla. vigyor4
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 02. péntek 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (315309)
2015. 01. 02. péntek 13:32
BÚÉK mindenkinek! Nagyon jól sikerűlt az akció anyósommal. Odaértem puszi ölelkezés kis taperolás. De első a munka. Mondtam neki addig készitse magát mert nagyon nem birok magammal. A sógornőm már elment otthonról. Nem kis munka volt de megérte,mert aztán gyors tisztálkodás, és ajtó bezár. Lesmároltam, aztán kicsit cumiztatni akartam,de nem igazán jön neki össze. Ölelt csókolt,sóhajtozott.Egy szoknya és egy felső volt rajta amit könnyü volt leszedni róla. Ott egyből a konyhában feltettem az asztalra és elkezdtem kegyetlenül ujjazni meg nyalni.Többször húzott volna magára de jó volt kínozni meg hallani ahogy sóhajtozik. Aztán ugy meg dugtam hogy hogy 5 percig csak feküdtünk egymáson. Direkt a hasára élvezem,mondom majd aztán visszadugom és folytatom a másik menettel. De annyira kimerültünk hogy az hirtelen nem ment.Aztán meg már nemsoká indultam haza. Mondtam neki hivjon valami ürüggyel ha ugy gondolja hogy kíván engem. Én már is megkívántam de remélem hamarosan megyek megint.
#1257   2015. 01. 02. péntek 13:32
X Törölt felhasználó (315309)
BÚÉK mindenkinek! Nagyon jól sikerűlt az akció anyósommal. Odaértem puszi ölelkezés kis taperolás. De első a munka. Mondtam neki addig készitse magát mert nagyon nem birok magammal. A sógornőm már elment otthonról. Nem kis munka volt de megérte,mert aztán gyors tisztálkodás, és ajtó bezár. Lesmároltam, aztán kicsit cumiztatni akartam,de nem igazán jön neki össze. Ölelt csókolt,sóhajtozott.Egy szoknya és egy felső volt rajta amit könnyü volt leszedni róla. Ott egyből a konyhában feltettem az asztalra és elkezdtem kegyetlenül ujjazni meg nyalni.Többször húzott volna magára de jó volt kínozni meg hallani ahogy sóhajtozik. Aztán ugy meg dugtam hogy hogy 5 percig csak feküdtünk egymáson. Direkt a hasára élvezem,mondom majd aztán visszadugom és folytatom a másik menettel. De annyira kimerültünk hogy az hirtelen nem ment.Aztán meg már nemsoká indultam haza. Mondtam neki hivjon valami ürüggyel ha ugy gondolja hogy kíván engem. Én már is megkívántam de remélem hamarosan megyek megint.

... 27 28 29 30 31 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: men27 men27
Nyitás ideje: 2007. 02. 11. vasárnap
Üzenetek: 1836db
Utolsó üzenet: ma 14:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!