Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1236   2014. 07. 16. szerda 09:35
nyárimikulás nyárimikulás
és anyud tudja?
(Ez egy válasz Ritacica üzenetére (2014. 07. 16. szerda 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 16. szerda 00:00
Pasín kiványa anyumat mi lehet a meg nldäs?
#1235   2014. 07. 16. szerda 00:00
Ritacica Ritacica
Pasín kiványa anyumat mi lehet a meg nldäs?
#1234   2014. 07. 13. vasárnap 15:20
Mitibarátság Mitibarátság
Keresd a lehetőséget,,,,,,,,meglesz úgyis
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 27. péntek 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (902196)
2014. 06. 27. péntek 16:03
Hosszú hónapok óta szinte semmire sem jutottam.Volt 1-2 izgalmas szituáció,a legutóbb(legalább 2 hónapja)hozzásimultam hátulról...Nem lökött el magától,nem balhézott miatta.Tegnap a párommal átmentünk dumálgatni.Beszélgettünk mindenféléről.De a vége...Elege van abból,hogy nagyon ritkán tud szexelni apósommal,mert mindig részegen vagy hullafáradtan jön haza és a dugások száma havonta 1-2.Egy kicsit sem zavarta,hogy én is hallom.Úgy látszik nem szégyenli az ilyen témát a párom előtt sem.Anyósom nagyon jó nő és nagyon (úgy mondják: ,,baszos" wink .Imád szexelni,szinte látszik rajta hogy a nap bármely szakában tudna baszni.A párommal is szoktam dugni,csak egy ideje az anyósomat jobban akarom.Jobban beindulok rá,leírhatatlan mennyire.A beszélgetés után kimentünk a kertbe meggyet szedni.Persze,előre engedtem az ajtónál.Én határozottan belemarkoltam a fenekébe...Egy kurva szót sem szólt érte,csak ijedten rám nézett utána egy apró de nem teljes mosolyt láttam az arcán.Nos,akkor mi a fenéért nem tudom megdugni?Ha rosszul esett volna,akkor vagy egy pofon,vagy rám szól vagy figyelmeztet,hogy még egy ilyen és....stb.Semmi.Nagyon ritkán tudok vele kettesben lenni,sajnos.Olyan mintha soha nem érnék el a célig.Egy lépés előre-kettő vissza így érzem.Se igen,se nem.
#1233   2014. 06. 28. szombat 16:23
X Törölt felhasználó (427062)
Azért nem mindegy mert mert a nőkben több a lelki dolog és ha minél közelebbi az ismerős akivel félre dugnak akkor annál jobban fáj. Röviden ezért. aki érti aki nem nem Sorry
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 13. péntek 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (760203)
2014. 06. 13. péntek 11:54
Engem abszolúte nem érint, a téma, mert anyósom rég elhunyt, meg fiatalon sem volt egy szépség, éppen ezért feltenném a szándékosan "provokatív" kérdést, mennyivel más, (ha már félredugásról van szó) az anyós, vagy a feleség testvére, barátnője, vagy éppen csak a szomszéd asszony megdugása?
Ha félredugunk, az - véleményem szerint- elítélendő akár kiről is van szó
#1232   2014. 06. 27. péntek 16:03
X Törölt felhasználó (902196)
Hosszú hónapok óta szinte semmire sem jutottam.Volt 1-2 izgalmas szituáció,a legutóbb(legalább 2 hónapja)hozzásimultam hátulról...Nem lökött el magától,nem balhézott miatta.Tegnap a párommal átmentünk dumálgatni.Beszélgettünk mindenféléről.De a vége...Elege van abból,hogy nagyon ritkán tud szexelni apósommal,mert mindig részegen vagy hullafáradtan jön haza és a dugások száma havonta 1-2.Egy kicsit sem zavarta,hogy én is hallom.Úgy látszik nem szégyenli az ilyen témát a párom előtt sem.Anyósom nagyon jó nő és nagyon (úgy mondják: ,,baszos" wink .Imád szexelni,szinte látszik rajta hogy a nap bármely szakában tudna baszni.A párommal is szoktam dugni,csak egy ideje az anyósomat jobban akarom.Jobban beindulok rá,leírhatatlan mennyire.A beszélgetés után kimentünk a kertbe meggyet szedni.Persze,előre engedtem az ajtónál.Én határozottan belemarkoltam a fenekébe...Egy kurva szót sem szólt érte,csak ijedten rám nézett utána egy apró de nem teljes mosolyt láttam az arcán.Nos,akkor mi a fenéért nem tudom megdugni?Ha rosszul esett volna,akkor vagy egy pofon,vagy rám szól vagy figyelmeztet,hogy még egy ilyen és....stb.Semmi.Nagyon ritkán tudok vele kettesben lenni,sajnos.Olyan mintha soha nem érnék el a célig.Egy lépés előre-kettő vissza így érzem.Se igen,se nem.
#1231   2014. 06. 13. péntek 14:35
o_Orly o_Orly
Röviden ott látom az eltérést, hogy ilyen helyzetben a között a két ember között, akit megcsalsz és akivel megcsalod, családi vagy éppen érzelmi kötődés van. Minimum duplán fáj, ha megtörténik vagy ha kiderül, hiszen egyszerre két olyan ember csapja (vagy csapná) be a harmadikat, és okoz neki fájdalmat, akik közel állnak hozzá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 13. péntek 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (760203)
2014. 06. 13. péntek 11:54
Engem abszolúte nem érint, a téma, mert anyósom rég elhunyt, meg fiatalon sem volt egy szépség, éppen ezért feltenném a szándékosan "provokatív" kérdést, mennyivel más, (ha már félredugásról van szó) az anyós, vagy a feleség testvére, barátnője, vagy éppen csak a szomszéd asszony megdugása?
#1230   2014. 06. 13. péntek 11:54
X Törölt felhasználó (760203)
#1229   2014. 06. 10. kedd 22:57
X Törölt felhasználó (791195)
Ez érdekes téma.....
10-15 éve engem is izgatott az anyós,megdugtam volna...(fejben)
Láttam meztelenül, jött be a szobába,amikor a kislányát dugtam...volt, hogy ketten voltunk otthon és direkt meztelenül voltam,csináltam, mintha nem vettem volna észre,hogy nézi a farkamat....
Volt 1 10 évvel fiatalabb barátja, vele egyszer berúgtunk és mesélte mit csinál vele....vibri......(érdekes volt hallani)
de soha nem tudtam volna megdugni, a távolság mindig ott volt közöttünk
#1228   2014. 06. 09. hétfő 10:13
X Törölt felhasználó (69371)
Erre pedig majd azt fogják kitalálni, hogy azért hihető ez mindenkinek, mert alapjában véve nem történt semmi. Ezt elhisszük, aki meg azt írja, hogy meg volt az anyós, azt meg nem hisszük. Már várom az ilyen irányú kommenteket. alien
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 09. hétfő 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (427062)
2014. 06. 09. hétfő 06:43
smile
Végre egy számomra is hihető történet
#1227   2014. 06. 09. hétfő 06:43
X Törölt felhasználó (427062)
smile
Végre egy számomra is hihető történet
#1226   2014. 06. 07. szombat 16:39
o_Orly o_Orly
Shevin74: smile
bimgg: Igazad is lehetne, de nem úgy ismerem őt, mint aki ilyenekbe belemenne, azt hiszem e nélkül is megvan a napi bók adag, amire véleményem szerint a nőknek szinte kivétel nélkül szüksége van a kiegyensúlyozottsághoz, így neki is. Másrészt gondolj bele, hogy tudnám menedzselni magamban azt, hogy mint nő, eszméletlen kívánatos, de azért mégis csak az anyósom, tehát ne kattintsak a képekre. smile Nem bonyolítanám ilyen feladatokkal az életet, illetve a baromi jó kapcsolatunkat sem tenném kockára ilyen miatt. Elég nekem az, ha leülünk beszélgetni és jókedv van, akkor 5 percen belül a legdisznóbb módon viccelődünk, könnyesre röhögve magunkat közben.
csapi123: Köszi, ezek tényleg a csupasz tények, bár nem azért osztottam meg Veletek, hogy mások szavahihetőségét megkérdőjelezzem, hanem mert kikívánkozott, mint pozitív példa. smile
(Ez egy válasz csapi123 üzenetére (2014. 06. 07. szombat 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 07. szombat 12:00
végre nem egy fellengzős , sőt sok esetben a képzelet szülte iromány!!!
eljen
#1225   2014. 06. 07. szombat 12:00
csapi123 csapi123
végre nem egy fellengzős , sőt sok esetben a képzelet szülte iromány!!!
eljen
(Ez egy válasz o_Orly üzenetére (2014. 06. 06. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 06. péntek 09:42
Nekem az anyósom valami fergeteges jó nő (és a lánya is szerencsémre smile ). 48 éves kora ellenére nagyjából bármelyik huszonéves a fél karját adná olyan lábakért és hátsóért, mint neki vannak (gyönyörű mellekkel).Nem is szégyellős a "Mama", mindig csinos, mindig dögös, ízlésesen megvillantva, ami van, nem is nagyon tudnak a pasik másfele nézni, ha megjelenik valahol, volt már, hogy a lánya barátnőjének nézték. smile S most jönnek a lentebb említett tipikus jegyek: mert elvált, és egyedül él. Ráadásul kicsit sem prűd, úgy lehet a szexről beszélgetni vele, mint bármely haveroddal és már az is kiderült számomra a beszélgetésekből, hogy nem túl szégyenlős és visszafogott a szexben. Egy szó, mint száz: jobb anyóst nem is kívánhatnék. 31 évesen azért benőtt már a fejem lágya e tekintetben: le nem feküdnék vele, bármennyire is kedveljük egymást, első sorban mint a Párom anyját kedvelem, és a lányát szeretem és tisztelem, arról nem beszélve, hogy nagyon kedvel minket így együtt a Párommal; de szigorúan véve, mint nőt....hát nem mondom, hogy nem volt már pár pajzán gondolatom, bár nem gondolom, hogy ez beteges lenne. Szívesen megnézem, sőt, bókolok is neki, akár a lánya előtt is, ő is tudja, hogy nagyon jó nő az anyja. smile ))
#1224   2014. 06. 07. szombat 07:25
X Törölt felhasználó (880586)
Igazán megemlíthetnéd neki,hogy van itt egy ilyen fórum,és sokan megnéznének róla pár képet! wink Kérdezd meg,hátha belemegy!
(Ez egy válasz o_Orly üzenetére (2014. 06. 06. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem az anyósom valami fergeteges jó nő (és a lánya is szerencsémre smile ). 48 éves kora ellenére nagyjából bármelyik huszonéves a fél karját adná olyan lábakért és hátsóért, mint neki vannak (gyönyörű mellekkel).Nem is szégyellős a "Mama", mindig csinos, mindig dögös, ízlésesen megvillantva, ami van, nem is nagyon tudnak a pasik másfele nézni, ha megjelenik valahol, volt már, hogy a lánya barátnőjének nézték. smile S most jönnek a lentebb említett tipikus jegyek: mert elvált, és egyedül él. Ráadásul kicsit sem prűd, úgy lehet a szexről beszélgetni vele, mint bármely haveroddal és már az is kiderült számomra a beszélgetésekből, hogy nem túl szégyenlős és visszafogott a szexben. Egy szó, mint száz: jobb anyóst nem is kívánhatnék. 31 évesen azért benőtt már a fejem lágya e tekintetben: le nem feküdnék vele, bármennyire is kedveljük egymást, első sorban mint a Párom anyját kedvelem, és a lányát szeretem és tisztelem, arról nem beszélve, hogy nagyon kedvel minket így együtt a Párommal; de szigorúan véve, mint nőt....hát nem mondom, hogy nem volt már pár pajzán gondolatom, bár nem gondolom, hogy ez beteges lenne. Szívesen megnézem, sőt, bókolok is neki, akár a lánya előtt is, ő is tudja, hogy nagyon jó nő az anyja. smile ))
#1223   2014. 06. 06. péntek 21:32
X Törölt felhasználó (54313)
eljen
#1222   2014. 06. 06. péntek 09:42
o_Orly o_Orly
#1221   2014. 06. 05. csütörtök 16:17
kisjanko kisjanko
Én még mindíg nem.
#1220   2014. 06. 05. csütörtök 14:04
masszőr masszőr
Az én anyósom is meg dughatná már valaki,mert tényleg egy rusnyagonosz és girhes, rá aádásul hiányzik 3ujja,mert nem rég le vágta a fűnyirója az állatjának,mivel forgás közben akarta meg igazitani a fű gyüjtőt és jöttek a pengék!!!
#1219   2014. 06. 04. szerda 15:57
X Törölt felhasználó (54313)
Amikor én utoljára ezt írtam, akkor 3 napra ki lettem tiltva!!! nyes nyes nyes
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 06. 04. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 04. szerda 13:53
Mindenki a saját környezetétől kapja az inspirációkat, a gátlásokat, mihez van ízlése, mihez nincs. Én el sem tudnám képzelni, hogy anyám meg a férjem lefeküdjenek. Nem azért mert anyám nem jó nő, mert az, de számomra undorító lenne és az ő számukra is. Ez vonatkozik a közelebbi rokonokra, barátokra. Náluk sem tudnám elképzelni egy anyós-vej dugást.
Akinek jól esik és szereti átverni a lányát, feleségét, tegye. A megcsalás egy dolog, de két olyan embertől kapni, akik a legközelebb kellene, hogy álljanak a megcsalt nőhöz, az már aljasság.
#1218   2014. 06. 04. szerda 14:08
greatom greatom
Annyira lehet érezni, ha a nick mögött tényleg nő van smile
#1217   2014. 06. 04. szerda 13:58
Vadgalamb Vadgalamb
99% fikció.

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: men27 men27
Nyitás ideje: 2007. 02. 11. vasárnap
Üzenetek: 1836db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!