Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

... 30 31 32 33 34 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1206   2014. 04. 13. vasárnap 08:04
X Törölt felhasználó (902196)
Ne add fel,superb131! Nálam is hasonló a helyzet.Poénos beszólások,elpirulások,véletlennek mutatott apró testi jelek anyósnak wink Tegnapi esemény: Átmentem lenyírni a füvet,mivel após melózott.A nyírás közepe felé,kinyitja az ablakot és ordít hogy gyere be egy kávéra...Első gondolatom az volt hogy mit szól majd hozzá hogy csupa füvesen rámegyek a csini szőnyegére.De nem foglalkozott ezzel.Leültem,ő már felrakta a kávét főni.Közben mosogatott és a kibaszott Gangnam Style-ra rázta magát,ami a kis cd-s magnójából szólt.Hát kérem szépen ez nekem olaj volt a tűzre.Mint múltkor,megint mögé léptem megfogtam a derekát utána magamhoz húztam.Erre ő:Mi van nagyfiú?A lányom nem adott neked semmit tegnap este?Erre én elkezdtem szomorú arcot vágni és eltávolodtam tőle.Anyós sóhajtott egyet és rágyújtott egy cigire,megkínált engem is.Kérdezte,hogy tényleg igaz,hogy a lánya mostanában elhanyagol?Én ilyet nem mondtam...Feleltem.Erre ő: Látom én,kicsit sajnállak,beszéljétek meg otthon ezt a dolgot.(Közben megsimogatta a kezem)Majd beszélünk még.Gyors megittuk a kávénkat,sietnem kellett nekem is várt a fűnyíró,őt meg a főzés...Tegnap ez volt,legalább őszinte volt és lehet vele beszélni.Nagyon kedves,aranyos nő smile Ja és finom
#1205   2014. 04. 09. szerda 10:19
MRoland81 MRoland81
Természetesen az a normális hozzáállás, amit írtál, de ez a topic nem erről szól!!!
180 centis magassággal se írogatok a 2 méter fölöttiek topicjába, hogy az nem normális, hogy ilyen magasra nőttetek, hisz 180 centi az átlagos! Remélem megértetted a metaforát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 02. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (907586)
2014. 04. 02. szerda 10:49
Nos kaptam egy jó pár levelet,hogy nem közömbös a lányom fiúja számomra.....nagyon örülök,hogy nem egy drogos,piás fiút talált,van állása,lakása és igen fogom őt ahogy tudom mégpedig azzal,hogy normális vagyok vele,elmondom a véleményem és ki is osztom ha úgy van és ezt mind a lányom előtt,de semmi több,tökön is rúgnám ha akarna valamit.....de ő nem olyan,és én sem vagyok egy ilyen ribanc,hogy megtegyem a saját lányommal akit én szültem neveltem,az életemnél is jobban szeretem smile milyen anya lennék én a szemében?lehet maradi vagyok de jó anya és az is akarok maradni amíg élek smile
#1204   2014. 04. 08. kedd 06:26
X Törölt felhasználó (874308)
Helló!Hétvégén ismét voltunk anyóséknál.Tíz percet tudtam vele kettesben maradni amíg bevittem a kórházba.Rögtön elkezdtem dicsérgetni milyen csinos milyen jól tartja magát.Ez tetszett neki láttam rajta.Mondtam neki ha hétvégén kijön a kórházból jöjjön fel hozzánk úgyis régen volt.A lánya délutános lesz.Mivel dereka fáj kérdezte hogy fog lépcsőzni én felajánlottam hogy felsegítem erre ő mondta beleül az ölembe vigyem fel.Ekkor kaptam az alkalmon és mondtam neki szívesen venném ha másért ülne az ölembe és mutattam a csípő mozgást.Azt mondta ne vicceljek.Én mondtam neki komolyan gondolom,ekkor elpirult és kiszállt a kocsiból majd elköszöntünk.Kíváncsi leszek a reakciókra ha találkozunk hétvégén.ha nem lesz gond bátrabb leszek.
#1203   2014. 04. 02. szerda 16:45
X Törölt felhasználó (54313)
Amikor én írtam hasonlót, akkor engem kitiltottak pár napra!! wave
Nagyon örülök, hogy nem csak elkorcsosult emberek vannak, hanem normális gondolkozásúak is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 02. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Nos kaptam egy jó pár levelet,hogy nem közömbös a lányom fiúja számomra.....nagyon örülök,hogy nem egy drogos,piás fiút talált,van állása,lakása és igen fogom őt ahogy tudom mégpedig azzal,hogy normális vagyok vele,elmondom a véleményem és ki is osztom ha úgy van és ezt mind a lányom előtt,de semmi több,tökön is rúgnám ha akarna valamit.....de ő nem olyan,és én sem vagyok egy ilyen ribanc,hogy megtegyem a saját lányommal akit én szültem neveltem,az életemnél is jobban szeretem smile milyen anya lennék én a szemében?lehet maradi vagyok de jó anya és az is akarok maradni amíg élek smile
#1202   2014. 04. 02. szerda 13:29
X Törölt felhasználó (14563)
worship "Szívemből szól ez a dal..."
#1201   2014. 04. 02. szerda 10:49
X Törölt felhasználó (907586)
#1200   2014. 03. 31. hétfő 06:24
greatom greatom
Itt a vége fuss el véle!
sniffles
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 29. szombat 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (874462)
2014. 03. 29. szombat 06:53
Hali! Én egyszer az anyós elött buktam le maszti közben én nagyon megilletödtem de ö nem bejött és nagyon leápolt ekkorát még soha nem élveztem. De sexet nem enged azt mondja nem lenne fer a lányával. Ha kicsit kettesbe vagyunk mindig markolássza a farkam. Ritkán van hogy átjön és akkor közös maszti és orál van. De én annyira megdugnám hogy felrobbanok és minél jobban tiltott annál jobban kívánom.
#1199   2014. 03. 29. szombat 06:53
X Törölt felhasználó (874462)
Hali! Én egyszer az anyós elött buktam le maszti közben én nagyon megilletödtem de ö nem bejött és nagyon leápolt ekkorát még soha nem élveztem. De sexet nem enged azt mondja nem lenne fer a lányával. Ha kicsit kettesbe vagyunk mindig markolássza a farkam. Ritkán van hogy átjön és akkor közös maszti és orál van. De én annyira megdugnám hogy felrobbanok és minél jobban tiltott annál jobban kívánom.
#1198   2014. 03. 27. csütörtök 19:22
Fögenyó Fögenyó
Látnátok az én anyósomat.... Na, ott senkinek nem lenne erotikus gondolata. mf1
#1197   2014. 03. 27. csütörtök 18:01
greatom greatom
.Mindig mereven áll a farkam hogyha kettesben vagyunk.Direkt szabadidőt veszek fel hogy jóban lássa a felálló farkam.Amikor elsőre meglátta többször odapillantott a duzzadó nadrágomra és nézte hogy áll.

ROTFLMAO
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 27. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (874308)
2014. 03. 27. csütörtök 17:07
Hali!Anyósomra vagyok rágerjedve.Hat éve vagyunk együtt a lányával.Amikor be lettem mutatva az első alkalommal tudtam hogy egyszer el fogom kapni a mamát.62 éves de olyan szép lábai és feneke van hogy a mostani fiatalok is megirigyelnék.Nagy lógós mellei vannak a hozzátartozó közepes pocakkal, arcra átlagos de az összkép izgató.Mindig bámulom a hatalmas melleit de valahogy nem akarta észrevenni.Gondoltam mással probálkozom.Egy ideje amikor átmegyünk hétvégén ebédre úgy probálom alakítani a dolgokat hogy kettesben legyünk.Mindig mereven áll a farkam hogyha kettesben vagyunk.Direkt szabadidőt veszek fel hogy jóban lássa a felálló farkam.Amikor elsőre meglátta többször odapillantott a duzzadó nadrágomra és nézte hogy áll.Utána már bátrabb voltam és markolásztam magam de akkor is csak nézet azonkívül semmi reakció.Most hétvégén újabb próbálkozás és most elvörösödött.Nem tudom ez mit jelenthet de tovább probálkozom.Ha összejöne úgy megdugnám a pináját mint a huzat.
#1196   2014. 03. 27. csütörtök 17:07
X Törölt felhasználó (874308)
Hali!Anyósomra vagyok rágerjedve.Hat éve vagyunk együtt a lányával.Amikor be lettem mutatva az első alkalommal tudtam hogy egyszer el fogom kapni a mamát.62 éves de olyan szép lábai és feneke van hogy a mostani fiatalok is megirigyelnék.Nagy lógós mellei vannak a hozzátartozó közepes pocakkal, arcra átlagos de az összkép izgató.Mindig bámulom a hatalmas melleit de valahogy nem akarta észrevenni.Gondoltam mással probálkozom.Egy ideje amikor átmegyünk hétvégén ebédre úgy probálom alakítani a dolgokat hogy kettesben legyünk.Mindig mereven áll a farkam hogyha kettesben vagyunk.Direkt szabadidőt veszek fel hogy jóban lássa a felálló farkam.Amikor elsőre meglátta többször odapillantott a duzzadó nadrágomra és nézte hogy áll.Utána már bátrabb voltam és markolásztam magam de akkor is csak nézet azonkívül semmi reakció.Most hétvégén újabb próbálkozás és most elvörösödött.Nem tudom ez mit jelenthet de tovább probálkozom.Ha összejöne úgy megdugnám a pináját mint a huzat.
#1195   2014. 03. 16. vasárnap 20:57
Lovemaker Lovemaker
Húzzál bele Pussyfan88, hidd el borzasztóan hálás lés odaadó esz, ha összejön. Én már csak tudom wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 16. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (902196)
2014. 03. 16. vasárnap 16:46
Pár hónapja posztoltam legutóbb.Szóval,megígértem hogyha lesznek fejlemények akkor leírom...Elkezdtem szórni a morzsákat anyósomnak,hátha észrevesz valamit.Az elmúlt 2-3 hónapban egyre többet találkozom az anyósommal,ezt nehéz mindig összehozni mert mi külön lakunk egymástól.Mindig áthív valamiért pl,fát vágni,megetetni a jószágokat és még sok apróság miatt is.Ha nem hív akkor én megyek megkérdezni,hogy segíthetek -e valamit.A délutáni időszak a legjobb,mert akkor senki sincs otthon.Szokott délelőtt is egyedül lenni,de akkor én is dolgozom.Apósom 2 műszakban dolgozik és mindig hulla fáradtan jön haza.Ahogy észrevettem nem sok idejük marad egymásra,ugyanis nem tudom miért de minden beszélgetésnél amikor ketten vagyunk szóba kerül a szex....Félreértés ne essék,nem egymás szexuális életéről beszélünk,csak egyszerűen a szexről.Eleinte kicsit fura volt,hogy anyósom ennyire megnyílt.Régebben sosem beszélgettünk erről...Sokszor elpirul,zavarba jön.Megpróbálja viccesre venni és sokszor elneveti magát.Tegnap mondta,hogy alig várja hogy változókorba lépjen,mert akkor nyugodtan szexelhet és nem kell aggódni a terhesség miatt utána elpirulva elnevette magát....mondanom sem kell hogy azonnal készen álltam odalent....Csörren a telefonja,apósom hívta hogy este 10 után tud jönni legkorábban haza.Nem sokra rá meg engem hívott a párom...nagyon örültem,de tényleg.Anyósom mondta,hogy kikísér a kapuhoz..Már majdnem kint voltunk,amikor a folyosón eszébe jutott hogy a polcról vegyek már le egy baracklekvárt,megígérte a páromnak hogy ad egy üveggel.A polccal szemben volt egy kis asztal is és a kettő között szűk volt a hely.De ő beállt oda és kérdezte: Elférsz?Én meg mondtam,hogy persze....Lassan, finoman odanyomtam a farkamat a fenekéhez miközben nyúltam a lekvárért és egy kicsit meg is löktem.Nagyon sóhajtott,utána rögtön találkozott a tekintetünk de egyikőnk sem tudott megszólalni.Nagyon izgató szitu volt és még most is jó rágondolni.Remélem lesz folytatása...Még soha nem voltunk ketten ilyen közel egymáshoz..Úgy érzem közel vagyok a célhoz finom
#1194   2014. 03. 16. vasárnap 18:35
GabF GabF
Sok sikert kívánok hozzá és bízom hogy összejön! De a fejleményekről beszámolót kérünk! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 16. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (902196)
2014. 03. 16. vasárnap 16:46
Pár hónapja posztoltam legutóbb.Szóval,megígértem hogyha lesznek fejlemények akkor leírom...Elkezdtem szórni a morzsákat anyósomnak,hátha észrevesz valamit.Az elmúlt 2-3 hónapban egyre többet találkozom az anyósommal,ezt nehéz mindig összehozni mert mi külön lakunk egymástól.Mindig áthív valamiért pl,fát vágni,megetetni a jószágokat és még sok apróság miatt is.Ha nem hív akkor én megyek megkérdezni,hogy segíthetek -e valamit.A délutáni időszak a legjobb,mert akkor senki sincs otthon.Szokott délelőtt is egyedül lenni,de akkor én is dolgozom.Apósom 2 műszakban dolgozik és mindig hulla fáradtan jön haza.Ahogy észrevettem nem sok idejük marad egymásra,ugyanis nem tudom miért de minden beszélgetésnél amikor ketten vagyunk szóba kerül a szex....Félreértés ne essék,nem egymás szexuális életéről beszélünk,csak egyszerűen a szexről.Eleinte kicsit fura volt,hogy anyósom ennyire megnyílt.Régebben sosem beszélgettünk erről...Sokszor elpirul,zavarba jön.Megpróbálja viccesre venni és sokszor elneveti magát.Tegnap mondta,hogy alig várja hogy változókorba lépjen,mert akkor nyugodtan szexelhet és nem kell aggódni a terhesség miatt utána elpirulva elnevette magát....mondanom sem kell hogy azonnal készen álltam odalent....Csörren a telefonja,apósom hívta hogy este 10 után tud jönni legkorábban haza.Nem sokra rá meg engem hívott a párom...nagyon örültem,de tényleg.Anyósom mondta,hogy kikísér a kapuhoz..Már majdnem kint voltunk,amikor a folyosón eszébe jutott hogy a polcról vegyek már le egy baracklekvárt,megígérte a páromnak hogy ad egy üveggel.A polccal szemben volt egy kis asztal is és a kettő között szűk volt a hely.De ő beállt oda és kérdezte: Elférsz?Én meg mondtam,hogy persze....Lassan, finoman odanyomtam a farkamat a fenekéhez miközben nyúltam a lekvárért és egy kicsit meg is löktem.Nagyon sóhajtott,utána rögtön találkozott a tekintetünk de egyikőnk sem tudott megszólalni.Nagyon izgató szitu volt és még most is jó rágondolni.Remélem lesz folytatása...Még soha nem voltunk ketten ilyen közel egymáshoz..Úgy érzem közel vagyok a célhoz finom
#1193   2014. 03. 16. vasárnap 16:46
X Törölt felhasználó (902196)
#1192   2014. 03. 12. szerda 11:59
Lovemaker Lovemaker
A következő alkalommal ismét egyedül töltöttem volna a napot otthon, egy 24 órás munka után, de kedves anyósom ezt kissé keresztbehúzta. Reggel 6-ra estem be az ágyba, a többiek ezt követően ébredeztek, és szép sorban elindultak a dolgozóba és a suliba. Észre se vettem, hogy kettesben maradtunk. Én egy boxerban szundiztam, be se takarózva a nyári melegben. Egyszer csak azt vettem észre. hogy valaki a farkamat simogatja. nagy nehezen kinyitottam a szemem és a mamát láttam meg a réseken. Nem voltam még igazán magamnál, de jól esett a keze munkája, így inkább kómásan letoltam a boxert, hogy szabadon hozzáférjen. Hát ezután kaptam egy olyan orális kényeztetést, hogy a cerka áll, mint egy rúd, én meg maximálisan felébredtem. Semmit nem kellett tennem, csak élvezni a szájár, a nyügéseit közben, majd azt ahogy a nedves puncijával ráült, és elkezdte magát kényeztetni a mozgásával. Nagyon ki lehetett már éhezve, mert erőteljesen meglovagolt, közben a mellbimbóját néha a számhoz tette, ésn meg szoptam és nyaltam neki, amitől csak még jobban nyöszörgött. Kértem, hogy forduljon meg, ő hasrafeküdt, kidomborította a formás posiját, megnyaltam a punciját, majd bele is, és egyszer "véletlenül" a seglyukát is.. eszméletlen sóhaj és remegé jött ki erre, így felbátorodtam és tovább folytattam, szinte addig, hogy majdnem elélvezzen, majd hátulról szép lassan a puncijába hatoltam, lassan de erőteljesen mozogtam benne, és a hüvelykujjammal meg a popóját simogattam, igzaggatm, ami nem volt ellenére, így lassan belecsúszattam az ujjam a nedves lyukába, majd így dugtam hátulról tovább, de annyira izgató volt, hogy tudtam ezt nem bírom sokáig. A mellei ringtak minden egyes lökésnél, és kééjesen egyre hangosabban sójatozott, ettől teljesen bezsongtam, imádom, ha valaki hangos. Annyira élvezte, hogy néha vissza kellett fogni magam, nehogy eldurranjak én is. Folyt a nedve a farkamon és a combján, így gondolva egyet kihúztam és a posijához illesztettem a farkam, majd épp, hogy egy kicsit odanyomtam. Nem tudom miért, de szinte akadálytalanul elnyelte a makkom és utána az egész farkam. És csak azt vettem észre, hogy ezt is élvezi. Nagyon szűk volt, így nem sokáig tudtam benne élvezkedni, mert kis idővel teletöltöttem a posiját a nedvemmel. Éreztem, hogy neki nem jött meg a nagy élvezet, így ahogy lankadtam, kivettem, hanyadt fektettem és cserébe intenzíven kinyaltam a forró punciját, hogy megkapja azt, ami neki is jár. Annyira belejöt, hogy újra magába akarta érezni a farkam, el is kezdte azt ápolgatni, de a fáradságtól és a korábbi hatalmas élvezettől sajna az már nem jött össze. Így szinte a keze és a szája munkálkodása közben merültem újra álomba, és aludtam is kora estig egyfolytában, mint aki bekómált. Később volt még néhány együttlétünk, főleg az após halála után, meg még a válásunk után is... Mind maradandó élmény volt!
#1191   2014. 03. 12. szerda 01:39
srác33 srác33
Nem kell ítélkezni, mert nem ismeri valaki a konkrét helyzetet a körülményeket... Igen is anyák, Nők akiknek vannak érzéseik, vágyaik. Van aki gátlástalanul és nem lenne szabad de van aki tudja hogy nem szabad de magában való hosszas vívódás után elcsábul...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 07. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54313)
2014. 03. 07. péntek 08:06
Irigykedni???? Továbbra is beteges fantáziának tartom!!!! *************************csomagold kulturáltan**** Tehát eléggé messze vagyok az irigykedéstől! De ha nézted volna a képeinket látnád, hogy semmi okom az irigységre! eplus2

(moderálva)
#1190   2014. 03. 07. péntek 08:06
X Törölt felhasználó (54313)
Irigykedni???? Továbbra is beteges fantáziának tartom!!!! *************************csomagold kulturáltan**** Tehát eléggé messze vagyok az irigykedéstől! De ha nézted volna a képeinket látnád, hogy semmi okom az irigységre! eplus2

(moderálva)
(Ez egy válasz Lovemaker üzenetére (2014. 03. 06. csütörtök 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 06. csütörtök 10:04
Shevin74. Ez nem fantázia, többször megtörtént eset. Volt időszak aminkor havi 3-4 alkalom is megvolt. nyes Igaz, hogy azóta elváltam, de az exem sosem tudta meg, ahogy az azóta elhunyt após se, sőt a sógornőm se, akit szintén becserkésztem néhányszor. Így tessék nyugodtan irigykedni!! wink
#1189   2014. 03. 06. csütörtök 20:31
csákány71 csákány71
Bocsi a sok hibáért (most visszaolvasva látom van bőven) de sörétbe írok és eléggé kapkodva mert mindig jön megy itt valaki. shakehead
#1188   2014. 03. 06. csütörtök 19:33
csákány71 csákány71
Anyósom nyáron sokszor vigyázott az akkor kis gyerekeinkre mert én délelőtt az asszony meg délután dolgozott.
Amíg én nem értem haza átjött felügyelni. Nyáron volt egy felállítható medence a mama is sokat fürdött a gyerekekkel. Amint megérkeztem felment a fürdőszobába átöltözni ez baszottul felkeltette a kíváncsiságom smile
Más nap már egy elrejtett kamera várta........... Ez kb.99-2000-ben történ ez csak azért fontos mer akkor még nem voltak olyan kis kamerák és elég cikis lett a vége mert azt hiszem észrevette :( Alig vártam hogy elhúzzon és megnézzem mit rögzített a kamera. Bugyi le ( fazonra nyírt punci) csak egy volt a gond pont meg volt neki a havi baja és a kamera a betétek mellett volt elrejtve.... Odatotyog térdéig letolt bugyiban keresgél aztán belenéz a kamerába és letakarja egy ronggyal. Miközben néztem a filmet (ami mai napig meg van smile ) azt hittem
elsüllyedek a szégyentől. Nem lett balhé belőle mert nem szolt senkinek még nekem sem. Az sem biztos rájött hogy be van kapcsolva mert műszakilag tök hülye én meg okosan napokig bent hagytam a fürdőben
mintha nálunk az lenne a helye a kamerának. nyes Egyébként nagy rendmániás és mindig pakol takarít. Ha elutazunk kap kulcsot ő eteti a kutyát és olyan még nem volt hogy nem rakjon rendet minden szekrénybe. Ez ihlette a következő tervemet amivel ha nem is személyesen de mégis közelebb kerülhetek hozzá. Csináltam 15-20 képet magamról meztelenül mintha a feleségem csinált volna úgy fotóztam. "Elrejtettem" a ruhák közé mert tudtam hogy ott rendet fog rakni és ha észre is veszi úgy sem szól az asszonynak mert mi van ha ő csinálta!?
Úgy lett ahogy gondoltam szépen beszámoztam a képeket úgy hogy ne legyen feltűnő és betettem egy borítékba.A Képek egyre durvábbak voltak az elsőn csak hátulról a seggem a végén merev farokkal voltam látható! Na a mi a lényeg bejött a terv a kélek egész más sorrendbe............
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 04. kedd 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851550)
2014. 03. 04. kedd 23:18
A szemránckrémen hatalmasat hahotáztam...!Abszolut nem beteges,amit csináltál a műfasszal és a bugyijaival! Lelki szemeimmel elképzeltelek....!Kérlek folytassad,az sem baj,ha kicsit bővebben teszed. Anno,én is meglestem az anyósomat és a rokonságomból majd nem minden nőt. smile
#1187   2014. 03. 06. csütörtök 14:14
X Törölt felhasználó (69371)
Kihangsúlyoztam, hogy nem megkérdőjelezem a hitelességét. Értem amit mondasz és van benne valami, de... Mindegy. Csak úgy feljött ez a téma, és tényleg mindig ezt olvasni. De ez már nem is anyós témához tartozik, szóval OFF.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 06. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (880586)
2014. 03. 06. csütörtök 13:38
Most őszintén a tegnap előtti, a pároddal 3247-ik együttlétet minek írnád le te is pl? Ugyanígy más sem ezt írja le ide fórumba, hanem az életéből azt a 2-3 meghatározó szexuális élményt, amit sohasem fog elfelejteni, pont mert különleges szituációban történt. Pl munkahelyen, szeretővel, kurvával, szomszéddal, anyóssal stb.Nekem is volna pár ilyen sztorim ami hihetetlen lenne ha leírnám, ugyanezért nem írom le én sem, de minden héten olvasni ilyet,hogy megkérdőjelezeik egy történet valóságosságát. Bármilyen hihetetlen, nekem is volt már olyan élményem,hogy már akkor tudtam,hogy bárkinek mesélném majd nem fogja elhinni, én sem hittem el hogy velem történik, el is élveztem abban a pillanatban! vigyor2

... 30 31 32 33 34 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: men27 men27
Nyitás ideje: 2007. 02. 11. vasárnap
Üzenetek: 1826db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 27. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!