Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

... 32 33 34 35 36 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1176   2014. 03. 05. szerda 16:14
X Törölt felhasználó (895926)
...a leírásból ügy tűnik ismerem az anyosodat....legalábbis 1 hasonló élményem nekem is volt pár esztendeje, egy ilyenforma nővel....de akkor nem nyelte le, kiköpte....
(Ez egy válasz Lovemaker üzenetére (2014. 03. 05. szerda 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 05. szerda 12:23
Nekem több alkalommal is volt lehetőségem az anyósommal szexelni. Mindez úgy kezdődött,hogy együtt laktunk a kezdetek kezdetén egy lakásban,és én több alkalommal meglestem őt,amikor fürdött. Ő akkor 44-45 éves volt, én meg 23. Iszonyúan szép formás teste volt,nagy,kerek, és még feszes cicikkel. Egyszer egy reggelen véletlenül rám nyitott tusolás közben,amikor épp az ágaskodó farkamat "mostam". A meglepődéstől egy ideig nem is tudott megszólalni,de az ajtót se tudta becsukni,csak majd 10 másodperc múlva. Aznap este nekem kellett segédkeznem neki a tanyán az állatok etetésében,mert az após kórházban volt. Jó kedvűen beszélgetve bendukoltunk odáig,vagy 15-20 perces séta, és nekiláttunk a csirkék,nyulak etetésének. Nyár volt,meleg, ajtam sort,póló, rajta egy lenge lepelruha. A munka hevében többször egymáshoz értünk,hol a kezünk,hol a fenekünk, hol pedig a felső testünk. Már kezdett sötétedni. Egyik ilyen pillanatban,amikor elment mellettem beleszagoltam a hajába,ezt észrevéve visszapillantott és mosolygott. Már ez felizgatott,kellően látható is lett a laza nadrágonban. Pár prec múlva egy keskenyebb részen szember mentünk el egymás mellett,amikor is a keze finoman érintette az álló farkamat,nadrágon keresztül. Nem tétováztam,hanem a munka hevében rögtön úgy tettem,hogy a következő pillanatban úgy menjek el mögötte,hogy a farkam a fenekéhez nyomtam. Ahogy rám nézett,már tudtam,hogy ebből most és ott, dugás lesz... megcsókoltam a nyakát és a kezeimmel hátulról megfogtam a két szép mellét. Hogy ágaskodtak a bimbói. Egy sóhaj után hátranyult és rámarkolt a kőkeményen álló farkamra,és míg és a melleit markolásztam ő a farkamat simogatta. Szembefordítottam megcsókoltam,de az ő keze akkor már a nadrágomon belül járt és eszméletlen érzéssel járt a mezittelen faszomon. Felhúztam a ruháját és amikor megérintettem a szőrös pináját,már éreztem a bugyin kereresztül is,hogy itt ömlik a nedve. Egy kis ujjazás után levettem róla a ruhát,ráterítettem egy szalmabálára, felültettem rá,majd elkezdtem nyalni a kívánatos fekete,dús szőrű pináját. nem is kellet sok idő,már éreztem is az első orgazmusát, amit egy nagyon visszafogott sikítás kísért. annyira élvezte,hogy nem is hagytam abba,folytattam,mert én is élveztem,de ő lejött a báláról,megfogta a farkam és olyan beleéléssel és élvezettel kezdte el szopni,hogy szinte azonnal el tudtam volna élvezni. Éreztem,hogy így nem bírom sokáig, ezért felhúztam magamhoz,feltettem a bálára és egy finom,de határozott mozdulattal tövig beléhatoltam. Abban a pillantban ismét elélvezett. Nem tudom,mikor dugta meg őt utoljára valaki,de nagyon ki volt éhezve,ahogy rá én is. Nem igazán volt benne lassú menet,szinte csak vadul dugtunk. Iszonyúan forró és szűk volt a puncija,aminek viszonylag hamar meg is volt a hatása. De nem mertem a pinájába élvezni,így amiután újból élvezett a szájába tettem és egy nagyon nagy adagot belespricceltem. Minden eltünt, és ez volt az első alkalom.... Gyors öltözés után az úton hazafelé csendben lehiggadtunk.
#1175   2014. 03. 05. szerda 12:23
Lovemaker Lovemaker
Nekem több alkalommal is volt lehetőségem az anyósommal szexelni. Mindez úgy kezdődött,hogy együtt laktunk a kezdetek kezdetén egy lakásban,és én több alkalommal meglestem őt,amikor fürdött. Ő akkor 44-45 éves volt, én meg 23. Iszonyúan szép formás teste volt,nagy,kerek, és még feszes cicikkel. Egyszer egy reggelen véletlenül rám nyitott tusolás közben,amikor épp az ágaskodó farkamat "mostam". A meglepődéstől egy ideig nem is tudott megszólalni,de az ajtót se tudta becsukni,csak majd 10 másodperc múlva. Aznap este nekem kellett segédkeznem neki a tanyán az állatok etetésében,mert az após kórházban volt. Jó kedvűen beszélgetve bendukoltunk odáig,vagy 15-20 perces séta, és nekiláttunk a csirkék,nyulak etetésének. Nyár volt,meleg, ajtam sort,póló, rajta egy lenge lepelruha. A munka hevében többször egymáshoz értünk,hol a kezünk,hol a fenekünk, hol pedig a felső testünk. Már kezdett sötétedni. Egyik ilyen pillanatban,amikor elment mellettem beleszagoltam a hajába,ezt észrevéve visszapillantott és mosolygott. Már ez felizgatott,kellően látható is lett a laza nadrágonban. Pár prec múlva egy keskenyebb részen szember mentünk el egymás mellett,amikor is a keze finoman érintette az álló farkamat,nadrágon keresztül. Nem tétováztam,hanem a munka hevében rögtön úgy tettem,hogy a következő pillanatban úgy menjek el mögötte,hogy a farkam a fenekéhez nyomtam. Ahogy rám nézett,már tudtam,hogy ebből most és ott, dugás lesz... megcsókoltam a nyakát és a kezeimmel hátulról megfogtam a két szép mellét. Hogy ágaskodtak a bimbói. Egy sóhaj után hátranyult és rámarkolt a kőkeményen álló farkamra,és míg és a melleit markolásztam ő a farkamat simogatta. Szembefordítottam megcsókoltam,de az ő keze akkor már a nadrágomon belül járt és eszméletlen érzéssel járt a mezittelen faszomon. Felhúztam a ruháját és amikor megérintettem a szőrös pináját,már éreztem a bugyin kereresztül is,hogy itt ömlik a nedve. Egy kis ujjazás után levettem róla a ruhát,ráterítettem egy szalmabálára, felültettem rá,majd elkezdtem nyalni a kívánatos fekete,dús szőrű pináját. nem is kellet sok idő,már éreztem is az első orgazmusát, amit egy nagyon visszafogott sikítás kísért. annyira élvezte,hogy nem is hagytam abba,folytattam,mert én is élveztem,de ő lejött a báláról,megfogta a farkam és olyan beleéléssel és élvezettel kezdte el szopni,hogy szinte azonnal el tudtam volna élvezni. Éreztem,hogy így nem bírom sokáig, ezért felhúztam magamhoz,feltettem a bálára és egy finom,de határozott mozdulattal tövig beléhatoltam. Abban a pillantban ismét elélvezett. Nem tudom,mikor dugta meg őt utoljára valaki,de nagyon ki volt éhezve,ahogy rá én is. Nem igazán volt benne lassú menet,szinte csak vadul dugtunk. Iszonyúan forró és szűk volt a puncija,aminek viszonylag hamar meg is volt a hatása. De nem mertem a pinájába élvezni,így amiután újból élvezett a szájába tettem és egy nagyon nagy adagot belespricceltem. Minden eltünt, és ez volt az első alkalom.... Gyors öltözés után az úton hazafelé csendben lehiggadtunk.
#1174   2014. 03. 05. szerda 09:49
X Törölt felhasználó (910946)
Én is kívánom az anyósomat! Ami nem azt jelenti , hogy meg is tenném amit itt sokan leírtak..
Az anyósom egy igazi 55 éves "falusi" asszony , főz , mos , takarít ...
Alkatilag vékony formás kicsi cicikkel , és nagyon jó popsival...
Àltalában havonta találkozunk , mert mi külföldön lakunk. Ilyenkor össze jön a család.
Ezért nem is tudtam még " meglesni " fürdés közben , sajnos!
Nagyon jó vele a kapcsolatom , de ami a maximum alkalmanként egy - két seggre pacsi.
Röviden ennyi!
#1173   2014. 03. 05. szerda 07:40
X Törölt felhasználó (910946)
Folytasd! smile
(Ez egy válasz csákány71 üzenetére (2014. 03. 04. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 04. kedd 18:17
18 éve házasodtam anyósom akkor 43 én 24 éves voltam. Nagyon izgatott mindig rá voltam gerjedve. Sokszor próbálkoztam meglesni (sikerrel) rejtett kamerával. Annyira beindultam a nagy melle és fazonra nyírt puncija láttán.
Előre bocsátom sosem sikerült megdugnom (kamuzni nem fogok mint itt sokan) de rengeteg izgalmas dolgot csináltam vele a tudta nélkül........... Amikor elutaztak (ami elég gyakran megesett) mindig a bugyijai között turkáltam imádtam elképzelni benne. A hálószobájuk tele van tükörrel ebből gondoltam szereti nézegetni magát..... A nagy kutatásba egyszer megtaláltam a műfaszt ami olyan csiklóizgatós volt. Ki is vertem ott helyben a farkam bele a szemránckrémébe smile Hamarosan vettem egy ugyan olyat és kicseréltem az anyósomét haza vittem és azzal "tömtem" a lányát... smile lehet beteges de hetekig szint minden nap dugtam az asszonyt annyira bepörgetett. Na kezdésnek ennyi ha valakit érdekel majd folytatom.
#1172   2014. 03. 04. kedd 23:50
X Törölt felhasználó (907586)
Nálunk is ez a felállás,én 43 a srác 24,most már én is oda kell figyeljek nehogy meglepetések érjenek smile az biztos,mosoly nélkül ne fogom kibírni vasárnap mikor ki jön a fürdőből....habár nagyon jó gyerek smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 04. kedd 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851550)
2014. 03. 04. kedd 23:18
A szemránckrémen hatalmasat hahotáztam...!Abszolut nem beteges,amit csináltál a műfasszal és a bugyijaival! Lelki szemeimmel elképzeltelek....!Kérlek folytassad,az sem baj,ha kicsit bővebben teszed. Anno,én is meglestem az anyósomat és a rokonságomból majd nem minden nőt. smile
#1171   2014. 03. 04. kedd 23:18
X Törölt felhasználó (851550)
A szemránckrémen hatalmasat hahotáztam...!Abszolut nem beteges,amit csináltál a műfasszal és a bugyijaival! Lelki szemeimmel elképzeltelek....!Kérlek folytassad,az sem baj,ha kicsit bővebben teszed. Anno,én is meglestem az anyósomat és a rokonságomból majd nem minden nőt. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 04. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (907586)
2014. 03. 04. kedd 21:39
smile smile smile smile
#1170   2014. 03. 04. kedd 21:39
X Törölt felhasználó (907586)
smile smile smile smile
(Ez egy válasz csákány71 üzenetére (2014. 03. 04. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 04. kedd 18:17
18 éve házasodtam anyósom akkor 43 én 24 éves voltam. Nagyon izgatott mindig rá voltam gerjedve. Sokszor próbálkoztam meglesni (sikerrel) rejtett kamerával. Annyira beindultam a nagy melle és fazonra nyírt puncija láttán.
Előre bocsátom sosem sikerült megdugnom (kamuzni nem fogok mint itt sokan) de rengeteg izgalmas dolgot csináltam vele a tudta nélkül........... Amikor elutaztak (ami elég gyakran megesett) mindig a bugyijai között turkáltam imádtam elképzelni benne. A hálószobájuk tele van tükörrel ebből gondoltam szereti nézegetni magát..... A nagy kutatásba egyszer megtaláltam a műfaszt ami olyan csiklóizgatós volt. Ki is vertem ott helyben a farkam bele a szemránckrémébe smile Hamarosan vettem egy ugyan olyat és kicseréltem az anyósomét haza vittem és azzal "tömtem" a lányát... smile lehet beteges de hetekig szint minden nap dugtam az asszonyt annyira bepörgetett. Na kezdésnek ennyi ha valakit érdekel majd folytatom.
#1169   2014. 03. 04. kedd 18:17
csákány71 csákány71
#1168   2014. 02. 20. csütörtök 20:23
X Törölt felhasználó (881598)
ezt a kádas sztorit részletezhetnéd! smile
köszi!
(Ez egy válasz xendi üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 13. csütörtök 06:19
Én utálom az anyósomat, ő is engem. Emberileg egy gerinctelen, igazságtalan önző dög, uralkodó fajta, legalábbis szeretne uralkodni. Én meg nem hagyom, hogy uralkodjon, ebből van a konfliktus. Jó nagy popsija van, most 60 év közelében van, de ad magára. De azért seggbe kúrnám, ezen már sokszor elmélkedtem. Egy kicsit bosszúból is. Láttam már meztelenül, amikor véletlenül rányitottam a fürdőben, ott feküdt a kádban, lubickolt smile Egyszer, kíváncsiságból megszagoltam a nemrég levetett csipkés bugyiját, nagyon kellemes, isteni illata volt smile
#1167   2014. 02. 13. csütörtök 06:19
xendi xendi
Én utálom az anyósomat, ő is engem. Emberileg egy gerinctelen, igazságtalan önző dög, uralkodó fajta, legalábbis szeretne uralkodni. Én meg nem hagyom, hogy uralkodjon, ebből van a konfliktus. Jó nagy popsija van, most 60 év közelében van, de ad magára. De azért seggbe kúrnám, ezen már sokszor elmélkedtem. Egy kicsit bosszúból is. Láttam már meztelenül, amikor véletlenül rányitottam a fürdőben, ott feküdt a kádban, lubickolt smile Egyszer, kíváncsiságból megszagoltam a nemrég levetett csipkés bugyiját, nagyon kellemes, isteni illata volt smile
#1166   2014. 02. 08. szombat 08:40
X Törölt felhasználó (907828)
Sziasztok! Régóta olvasom a topikot, nagyon tetszik, bár régebben sokkal jobb volt. Kedvenceim Pittyke és Chinook írásai voltak, de a többiek is nagyon tetszenek. Csak mostanában elég sok a nem ide illő beírás, az ellentábor, akik miatt egyre kevesebb történet van. Valódi vagy kitalált, teljesen mindegy. Nem értem miért kell ide írni annak, akinek ez nem tetszik, vagy megbotránkoztatónak tartja. Én bele sem nézek azokba a fórumtémákba, amiktől kiráz a hideg. Elnézést a panaszkodásért, de ezt most ki kellett írnom magamból.
Amiért viszont itt vagyok az az hogy nekem is nagyon teszik az anyósom. Már 10 éve vagyok házas, de előtte is ismertem már gyermek korom óta az egész családot. Már akkor is tetszett a mostani feleségem és az anyja is. Egyébként nálam a kor nem számít, lehet az 65 éves is, a lényeg a kisugárzás. Szóval nagyon jól kijövök az anyósommal, viszont hiába szórogatom azokat a bizonyos morzsákat, sajnos nem veszi a jeleket. Egyébként 53 éves, molett, nagy kerek fenék, közepes, kissé lógó cicik. Nagyon bejön. Apósom nála 11 évvel idősebb, úgy tudom már nem szexelnek, tehát elvileg ki lehet éhezve. Viszont az is gond lehet, hogy nagyon ritkán vagyunk kettesben. Nagy a család, valaki mindig van ott, ráadásul após már nyugdíjas, ő mindig otthon van. Így elég nehéz. Próbálkozom még, de szerintem nem sok esélyem van. Ha eddig nem vette a jeleket, nem valószínű hogy ez megváltozik. Na de várom azokat akik nálam szerencsésebbek, és vannak jó anyós történeteik.
#1165   2014. 02. 06. csütörtök 10:24
epson72 epson72
Hehe! Jó szöveg! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 05. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (889887)
2014. 02. 05. szerda 19:49
kívánd meg az enyémet.150cm 110kg 65éves fizetnék is ha át kurnád a túl világra,ja kb 30éve nem volt senkije.
#1164   2014. 02. 05. szerda 19:49
X Törölt felhasználó (889887)
kívánd meg az enyémet.150cm 110kg 65éves fizetnék is ha át kurnád a túl világra,ja kb 30éve nem volt senkije.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 05. szerda 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 02. 05. szerda 19:30
Nem értem miért kell mindenkiben azt látni, hogy hazudik. violent

alien2
#1163   2014. 02. 05. szerda 19:47
X Törölt felhasználó (69371)
Nekem nem kell elmagyarázni ezt, láthatod a kacsintóst.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 05. szerda 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (819517) VIP
2014. 02. 05. szerda 19:33
Talán mert túl sok az álmodozó,az életben meg nem mer lépni sem!
Ezt tapasztalatból írom.............
#1162   2014. 02. 05. szerda 19:33
X Törölt felhasználó (819517) VIP
Talán mert túl sok az álmodozó,az életben meg nem mer lépni sem!
Ezt tapasztalatból írom.............
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 05. szerda 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 02. 05. szerda 19:30

alien2
#1161   2014. 02. 05. szerda 19:30
X Törölt felhasználó (69371)

alien2
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 02. 05. szerda 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 05. szerda 15:48
De te utána felébredtél.
#1160   2014. 02. 05. szerda 15:48
Oroszlány Oroszlány
De te utána felébredtél.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 05. szerda 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (881598)
2014. 02. 05. szerda 13:44
Tegnap előtt belopóztam az Anyósomhoz miközben aludt.megsimogattam a lába között.utána ráélveztem a melleire.nem ébredt fel.
#1159   2014. 02. 05. szerda 13:44
X Törölt felhasználó (881598)
Tegnap előtt belopóztam az Anyósomhoz miközben aludt.megsimogattam a lába között.utána ráélveztem a melleire.nem ébredt fel.
#1158   2014. 01. 29. szerda 11:53
X Törölt felhasználó (895926)
bocs, ez az a hariyani, aki már akkor senki volt, amikor azt hitte valaki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 28. kedd 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804968)
2014. 01. 28. kedd 11:26
talán nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de 1 régi ismerősöm, a pöcstelen hariyani, szívesen kinyalná bárki anyósát, akár rendszeresen is, emellett takarít-mos és főz, kosztért, kvártélyért!
#1157   2014. 01. 28. kedd 11:26
X Törölt felhasználó (804968)
talán nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de 1 régi ismerősöm, a pöcstelen hariyani, szívesen kinyalná bárki anyósát, akár rendszeresen is, emellett takarít-mos és főz, kosztért, kvártélyért!

... 32 33 34 35 36 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: men27 men27
Nyitás ideje: 2007. 02. 11. vasárnap
Üzenetek: 1836db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!