Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

... 36 37 38 39 40 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1096   2013. 11. 30. szombat 13:13
Demona Demona VIP Admin
Nos...elsőként leszögezném sem helye sem értelme nincs a személyeskedésnek, hogy ki defekt s ki nem, még általánosságban sem, de így címezve főleg felkialtas

Ami a témát illeti, szó sincs itt arról, hogy ne tudnák a vők eldönteni ki kell..max zörög a haraszt mert a szél fújja(az az esetleg adott egy csinos kívánatos erotikus kisugárzású anyós meg egy fantáziadús radar ami felfogja), Mint tudjuk fiatal befogott csikókban még sokszor feltör a karámrombolási vágy...
Itt általában olvasod a fantáziában megnyilvánult kitöréseket, otthon meg bazsalyog az anyós önelégülten, vagy sejtése sincs az egészről. Persze... ez az átlag többség, azonban ez nem azt jelenti ne lenne aki meg is tudná ezt valósítani csak motiváció, plusz körülmény és plusz energia... hogy kinek mennyire éri meg és ki hogy kezeli az megint más kérdés...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 30. szombat 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (893602)
2013. 11. 30. szombat 11:57
Döntsd már el, hogy a lánya, vagy az anyja kell... kettő együtt csak a fórumos mesemondók történeteiben megy. Apósod helyében, ha rájönnék, biztos leszecskáználak, csak, hogy tudd, hol a helyed. De legyél keméyn, aztán állj elő a farbával, kérd meg anyósod kezét, csak ne lepődj meg, ha kapsz két nagy pofont. Defektesek vagytok, ha már huszonévesen is azon jár az agyatok, hogy megcsaljátok a párotokat az anyjával.
#1095   2013. 11. 30. szombat 11:57
X Törölt felhasználó (893602)
Döntsd már el, hogy a lánya, vagy az anyja kell... kettő együtt csak a fórumos mesemondók történeteiben megy. Apósod helyében, ha rájönnék, biztos leszecskáználak, csak, hogy tudd, hol a helyed. De legyél keméyn, aztán állj elő a farbával, kérd meg anyósod kezét, csak ne lepődj meg, ha kapsz két nagy pofont. Defektesek vagytok, ha már huszonévesen is azon jár az agyatok, hogy megcsaljátok a párotokat az anyjával.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 29. péntek 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (902196)
2013. 11. 29. péntek 17:23
Sziasztok smile Véleményeket vagy tanácsokat kérnék.Az anyósom nagyon jó nő,szexi 40-es tökéletes a teste.Ahogy srác33 írta,hogy sokaknak megfordul a fejében hogy milyen lehet az anyóssal.2 éve amikor először láttam fűrdő ruhában,azóta nem tudom őt kiverni a fejemből(ha kiverem a farkam az sem segít).Sok álmatlan éjszakám van,nyugtalan vagyok és nem tudom mihez kezdjek.Apósommal nagyon jó haverok vagyunk és tényleg mindenben egyetértünk,igaz barát.De a házasságukat sem akarom tönkretenni.Csak dugni akarok az anyósommal.Az idő múlásával nem múlik,hanem elviselhetetlenebb ez az egész....Nem állhatok csak úgy anyósom elé,hogy ,,mi lenne ha mi ketten...."Vagy pofon csapna vagy elmondaná apósomnak...Mert egy hús-vér tüzes,szókimondó,kemény bombázóról van szó.A kettőnk kapcsolata mondhatni normális anyós-vej alapon van jelenleg.Beszéljek vele,vagy óvatosan nyomuljak vagy hagyjam a picsbe?Az őrület határán vagyok gyerekek.... idiota
#1094   2013. 11. 29. péntek 18:29
X Törölt felhasználó (804640)
Én úgy tudom, hogy van olyan admin, akinek lányai vannak, és (ha nem is volt részese ilyen anyós-vő kapcsolatnak), de tudna tanácsot adni a másik oldalról, hogy merre igen vagy merre nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 29. péntek 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (902196)
2013. 11. 29. péntek 17:23
Sziasztok smile Véleményeket vagy tanácsokat kérnék.Az anyósom nagyon jó nő,szexi 40-es tökéletes a teste.Ahogy srác33 írta,hogy sokaknak megfordul a fejében hogy milyen lehet az anyóssal.2 éve amikor először láttam fűrdő ruhában,azóta nem tudom őt kiverni a fejemből(ha kiverem a farkam az sem segít).Sok álmatlan éjszakám van,nyugtalan vagyok és nem tudom mihez kezdjek.Apósommal nagyon jó haverok vagyunk és tényleg mindenben egyetértünk,igaz barát.De a házasságukat sem akarom tönkretenni.Csak dugni akarok az anyósommal.Az idő múlásával nem múlik,hanem elviselhetetlenebb ez az egész....Nem állhatok csak úgy anyósom elé,hogy ,,mi lenne ha mi ketten...."Vagy pofon csapna vagy elmondaná apósomnak...Mert egy hús-vér tüzes,szókimondó,kemény bombázóról van szó.A kettőnk kapcsolata mondhatni normális anyós-vej alapon van jelenleg.Beszéljek vele,vagy óvatosan nyomuljak vagy hagyjam a picsbe?Az őrület határán vagyok gyerekek.... idiota
#1093   2013. 11. 29. péntek 17:23
X Törölt felhasználó (902196)
#1092   2013. 11. 28. csütörtök 09:12
srác33 srác33
sokaknak megfordul a fejében hogy milyen lehet az anyóssal, persze csak ha jó Nő! Majd elhesegetik a gondolatot, kevés esetben lesz belőle valami...
#1091   2013. 11. 26. kedd 15:03
epson72 epson72
Ha kíváncsi vagy rá, akkor nyiss egy másik topicot. Jól el fogsz beszélgetni srác33-mal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 22. péntek 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (885746)
2013. 11. 22. péntek 12:11
Írhatna már egy olyan anyós is akinek volt kapcsolata a vejével,nagyon kíváncsi vagyok,ő hogyan élte meg smile
#1090   2013. 11. 25. hétfő 09:59
srác33 srác33
worship az anyósok nem dicsekednek ezzel, csak élvezik eme titkos érzést/élvezetet....
#1089   2013. 11. 25. hétfő 07:15
X Törölt felhasználó (899759)
Autentikus forrás lenne az már biztos! buck
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 22. péntek 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (885746)
2013. 11. 22. péntek 12:11
Írhatna már egy olyan anyós is akinek volt kapcsolata a vejével,nagyon kíváncsi vagyok,ő hogyan élte meg smile
#1088   2013. 11. 22. péntek 12:11
X Törölt felhasználó (885746)
#1087   2013. 11. 21. csütörtök 22:54
X Törölt felhasználó (846028)
Most szeretkeztem anyósommal. Eszméletlen jó volt!
#1086   2013. 11. 21. csütörtök 16:33
srác33 srác33
worship kívánatos bizony és az ember tovább kacérkodik...
#1085   2013. 11. 18. hétfő 21:50
X Törölt felhasználó (81552)
Nos ideális állapot lenne ha az anyós kívánatos ! Más esetben ...mikor porhanyos *
07
#1084   2013. 11. 18. hétfő 16:05
X Törölt felhasználó (833798)
erre már én is kiváncsi vok lookaround
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846028)
2013. 10. 28. hétfő 22:43
Sziasztok!
Anyósom úgy tíz-tizenöt évvel ezelőtt költözött hozzánk, mert már nagyon komoly megterhelést és anyagi terhet jelentett számára az egykori családi ház fenntartása. Lányunk addigra már férjhez ment, így az ő szobáját alakítottuk ki, rendeztük be a mama számára. Anyósom akkor 64 éves volt. Hat évvel ezelőtt feleségem beleszeretett egy munkatársába, melynek következtében a több mint két évtizedes házasságunk megromlott, mindennapossá vált a veszekedés és a gyűlölködés. 2008 márciusában elváltunk, feleségem elköltözött. Egyedül maradtam, illetve anyósommal. Ő volt az aki túlsegített a lelki válságon, aki mellém állt a bajban, és ő volt az aki mindenben igyekezett pótolni az elvesztett társat, feleséget. Ha úgy gondoljátok szívesen mesélek bensőséges, intim kapcsolatunkról.
#1083   2013. 11. 18. hétfő 11:01
X Törölt felhasználó (885746)
Remélem nem gondoltad,hogy elhisszük smile legalábbis én nem smile
(Ez egy válasz srác33 üzenetére (2013. 11. 17. vasárnap 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 17. vasárnap 01:03
worship nemtudom barátunknál lesz-e folytatás.
Addig is megosztanám egy új élményem.. Ahogy itt és a neten a videókban, a hogy a srác belopózik egy szobába és a takaró sejtetósen látszik a Női test, előveszi és elkezd játszadozni magával, majd a amkor már nem sok kell, jönt az ötled hogy a ágyról kisé lelogó kezére/be "olvad el.
A minap a amikor mentem wc-r éjjel, az anyósék ajtaja résnyire nyitva volt, nem kapcsolatm a folyosón villanyt, nem tudtam megállni hogy nem leskelődjek be... de de felbátorodtam szinte már már bizseregtem, bementem, igaz nem meztelen volt és nem látszott sejtetósen tetse, de takaró alol a keze igen, tenyérrel felfelé és mélyen aludt... mhhhhhh elolvadtam, a kezére... mhhhhhhh
Másnap reggelinél, hosszasan nézett, de nem szólt semmit. De így tudtam hogy az apósnál nem buktam le, nem őt kérdezgette...
#1082   2013. 11. 17. vasárnap 19:59
karpat57 karpat57
Hogy mik vannak?! Eszem megáll!
(Ez egy válasz srác33 üzenetére (2013. 11. 17. vasárnap 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Addig is megosztanám egy új élményem.. Ahogy itt és a neten a videókban, a hogy a srác belopózik egy szobába és a takaró sejtetósen látszik a Női test, előveszi és elkezd játszadozni magával, majd a amkor már nem sok kell, jönt az ötled hogy a ágyról kisé lelogó kezére/be "olvad el.
A minap a amikor mentem wc-r éjjel, az anyósék ajtaja résnyire nyitva volt, nem kapcsolatm a folyosón villanyt, nem tudtam megállni hogy nem leskelődjek be... de de felbátorodtam szinte már már bizseregtem, bementem, igaz nem meztelen volt és nem látszott sejtetósen tetse, de takaró alol a keze igen, tenyérrel felfelé és mélyen aludt... mhhhhhh elolvadtam, a kezére... mhhhhhhh
Másnap reggelinél, hosszasan nézett, de nem szólt semmit. De így tudtam hogy az apósnál nem buktam le, nem őt kérdezgette...
#1081   2013. 11. 17. vasárnap 12:21
kezdő szerető kezdő szerető
Nagy élmény lehetett hogy bele hokiztál a tenyerébe.
#1080   2013. 11. 17. vasárnap 10:22
xendi xendi
Ügyes! smile
#1079   2013. 11. 17. vasárnap 01:03
srác33 srác33
#1078   2013. 11. 02. szombat 23:27
bangbod bangbod
Szia, várjuk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846028)
2013. 10. 28. hétfő 22:43
Sziasztok!
Anyósom úgy tíz-tizenöt évvel ezelőtt költözött hozzánk, mert már nagyon komoly megterhelést és anyagi terhet jelentett számára az egykori családi ház fenntartása. Lányunk addigra már férjhez ment, így az ő szobáját alakítottuk ki, rendeztük be a mama számára. Anyósom akkor 64 éves volt. Hat évvel ezelőtt feleségem beleszeretett egy munkatársába, melynek következtében a több mint két évtizedes házasságunk megromlott, mindennapossá vált a veszekedés és a gyűlölködés. 2008 márciusában elváltunk, feleségem elköltözött. Egyedül maradtam, illetve anyósommal. Ő volt az aki túlsegített a lelki válságon, aki mellém állt a bajban, és ő volt az aki mindenben igyekezett pótolni az elvesztett társat, feleséget. Ha úgy gondoljátok szívesen mesélek bensőséges, intim kapcsolatunkról.
#1077   2013. 11. 02. szombat 18:38
ggperverz ggperverz
Pár napja hosszasan beszélgettem anyósommal. Beszélgetés közben mögé álltam, simogatni kezdtem a hátát.
Majd a nyakát, fejét is, simogattam. Óvatosa becsúsztattam a kezem a pulóver nyakánál, úgy masszíroztam.
Nem mertem a melléig lenyúlni, így is nagyon izgató volt.
Mikor befejeztem nem szólt semmit.
Következő alkalommal tovább merészkedek.

... 36 37 38 39 40 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: men27 men27
Nyitás ideje: 2007. 02. 11. vasárnap
Üzenetek: 1836db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!