Oké! Egyetértek! Akkor chinook ide kérjük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 28. hétfő 23:23
Törölt felhasználó (895824)

itt mert en is kivancsi vagyok

itt mert en is kivancsi vagyok

Kimondottan izgalmas lenne,ha megirnád a történetedet. Azt,hogy hogy jöttetek össze,meg minden.... Akár privátban is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 28. hétfő 22:43
Törölt felhasználó (846028)

Sziasztok!
Anyósom úgy tíz-tizenöt évvel ezelőtt költözött hozzánk, mert már nagyon komoly megterhelést és anyagi terhet jelentett számára az egykori családi ház fenntartása. Lányunk addigra már férjhez ment, így az ő szobáját alakítottuk ki, rendeztük be a mama számára. Anyósom akkor 64 éves volt. Hat évvel ezelőtt feleségem beleszeretett egy munkatársába, melynek következtében a több mint két évtizedes házasságunk megromlott, mindennapossá vált a veszekedés és a gyűlölködés. 2008 márciusában elváltunk, feleségem elköltözött. Egyedül maradtam, illetve anyósommal. Ő volt az aki túlsegített a lelki válságon, aki mellém állt a bajban, és ő volt az aki mindenben igyekezett pótolni az elvesztett társat, feleséget. Ha úgy gondoljátok szívesen mesélek bensőséges, intim kapcsolatunkról.
Anyósom úgy tíz-tizenöt évvel ezelőtt költözött hozzánk, mert már nagyon komoly megterhelést és anyagi terhet jelentett számára az egykori családi ház fenntartása. Lányunk addigra már férjhez ment, így az ő szobáját alakítottuk ki, rendeztük be a mama számára. Anyósom akkor 64 éves volt. Hat évvel ezelőtt feleségem beleszeretett egy munkatársába, melynek következtében a több mint két évtizedes házasságunk megromlott, mindennapossá vált a veszekedés és a gyűlölködés. 2008 márciusában elváltunk, feleségem elköltözött. Egyedül maradtam, illetve anyósommal. Ő volt az aki túlsegített a lelki válságon, aki mellém állt a bajban, és ő volt az aki mindenben igyekezett pótolni az elvesztett társat, feleséget. Ha úgy gondoljátok szívesen mesélek bensőséges, intim kapcsolatunkról.
Sziasztok!

Sziasztok!
Nekem elég jól néz ki az anyósom és nagyon kívánom is de nem lehet semmi mert ő abszölútt nem ugy néz rám.Volt már olyan hogy rámnyitott mikor a feleségem nem volt bent én meg épp álló farokkal ültem meztelenül de ő nem jött zavarba ettől csak simán elnézést kért és ennyi
Én egyszer meglestem mert nyitva volt a fürdőben az ablak és kintről bekukkoltam miközben zuhanyzott,hát mit mondjak....nagyon felizgatott a látvany ... egyszóval,kívánom az anyósom
Nekem elég jól néz ki az anyósom és nagyon kívánom is de nem lehet semmi mert ő abszölútt nem ugy néz rám.Volt már olyan hogy rámnyitott mikor a feleségem nem volt bent én meg épp álló farokkal ültem meztelenül de ő nem jött zavarba ettől csak simán elnézést kért és ennyi

Sziasztok!
Én egyszer meglestem mert nyitva volt a fürdőben az ablak és kintről bekukkoltam miközben zuhanyzott,hát mit mondjak....nagyon felizgatott a látvany ... egyszóval,kívánom az anyósom

az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csaka gondolattol is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh
Ha nem tetszik miért olvasgatod? Én is csinálgatom az anyósomat rendszeresen és nagyon jó vele.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 09. 05. csütörtök 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 05. csütörtök 15:40

Egy ilyen sztori ( élmény után ) meg szeretném kérdezni, ha az anyósodra nézel a lányát kívánod? Vagy ha a feleségeddel vagy az anyósodra gondolsz?
Ne haragudj, hogy ezt mondom de fura egy kapcsolat a Tiéd. Azt is mondhatnám hogy "luk-luk csak darázs ne legyen benne" így állsz a nőkhöz nem? Elnézést hogy kijött ez belőlem de egyszerűen nem tudom ezt összerakni.
És ha úgy alakul hogy sokaknak nem tetszik majd törölnek moderátorok!
Ne haragudj, hogy ezt mondom de fura egy kapcsolat a Tiéd. Azt is mondhatnám hogy "luk-luk csak darázs ne legyen benne" így állsz a nőkhöz nem? Elnézést hogy kijött ez belőlem de egyszerűen nem tudom ezt összerakni.
És ha úgy alakul hogy sokaknak nem tetszik majd törölnek moderátorok!

Nem tudom milyen alapon tennénk az egyik emberre nagyobb terhet erkölcsi értelemben, mint a másikra?
Egyformán felelős az anyós és a vej is!
Persze van az a vonzalom, ami mindenen átmegy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 11. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 11. szerda 15:02
Egyformán felelős az anyós és a vej is!

Persze van az a vonzalom, ami mindenen átmegy...

Törölt felhasználó (885746)

Ez mekkora baromság hallod,kapuzárási pánik meg ,hogy bizonyítson
ezt felejtsd el ha egyszer vonzó egy anyós és hagyja magát , lehet 40 akár 60-is és a vejének áll a farka rá akkor az meg is lesz dugva,nem kell mindig valami mögé bújni ,nem lehet csak egyszerűen,hogy kívánják egymást?..ilyen helyzetben az anyósnak kellene tartása legyen ha már a pasi nem tudja kordába tartani a kígyóját

Ez mekkora baromság hallod,kapuzárási pánik meg ,hogy bizonyítson
ezt felejtsd el ha egyszer vonzó egy anyós és hagyja magát , lehet 40 akár 60-is és a vejének áll a farka rá akkor az meg is lesz dugva,nem kell mindig valami mögé bújni ,nem lehet csak egyszerűen,hogy kívánják egymást?..ilyen helyzetben az anyósnak kellene tartása legyen ha már a pasi nem tudja kordába tartani a kígyóját
(Ez egy válasz srác33 üzenetére (2013. 09. 11. szerda 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 11. szerda 11:47

egy korábbi véleménynél olvastam hogy anyósok azért mennek bele, mert vagy kapuzárási pánik, vagy csak bizonyítsák maguknak, valakinek, hogy még mindig jó Nő!
Nem tudom hogy valóban le is írná valaki, de legalább a tényt hogy igen volt iylne való történetek ezek.
Nem tudom hogy valóban le is írná valaki, de legalább a tényt hogy igen volt iylne való történetek ezek.
Senki nem fogja bevallani, hogy gyöngeségből, önbecsülés hiányból végbe vitt egy alja dolgot. Ez nem egyztethető össze az önképpel. Az ember önképe pozitív és mindenre képesek vagyunk, hogy ezt magunk számára fönntartsuk.
Soha nem fog egy egy anya fölvállalni olyat, hogy ilyet tett a lányával.
Ez sokkal blokkoltabb, mint az, hogy valójában megtegye.
(Ez egy válasz srác33 üzenetére (2013. 09. 11. szerda 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 11. szerda 11:47
Soha nem fog egy egy anya fölvállalni olyat, hogy ilyet tett a lányával.

Ez sokkal blokkoltabb, mint az, hogy valójában megtegye.

egy korábbi véleménynél olvastam hogy anyósok azért mennek bele, mert vagy kapuzárási pánik, vagy csak bizonyítsák maguknak, valakinek, hogy még mindig jó Nő!
Nem tudom hogy valóban le is írná valaki, de legalább a tényt hogy igen volt iylne való történetek ezek. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 09. 10. kedd 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 10. kedd 10:35
Nem tudom hogy valóban le is írná valaki, de legalább a tényt hogy igen volt iylne való történetek ezek. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 09. 10. kedd 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)

... szerinted van olyan büszke anya, aki még le is írja, hogy a lánya párjával, pasijával, férjével kefélt?
mert még ha meg is történt ilyen valahol a világban, nem hiszem hogy eldicsekedne vele.
Vagy nagyon naív vagyok!
mert még ha meg is történt ilyen valahol a világban, nem hiszem hogy eldicsekedne vele.
Vagy nagyon naív vagyok!
Sziasztok!!! Mint lentebb irtam,h nekem volt a Drága mamához közöm,annak idején,az egy dolog!!!!!! és a lányával lakom már 13 éve ,csak csak eszembe jut a régi dolog, deee sosem tenném meg többé vele,mióta az anyósom,és Ő sem tenné meg velem az tutti,és e lnem mondaná senkinek!!!! Bár már nem is épp fiatalka hisz jóval 60 felett van,és főleg, a lányát, nem alázná meg ezzel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jól látod!
Ha látnék egy leírást egy ilyen történetről az anyós tollából, hát kétségek merülnének föl bennem. Az lehet, hogy megtesz ilyet egy anyós-anya, annak lehet ezer oka, de ha azt nem tartja a legmélyebb titokban, akkor az a nő egy szociopata!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 09. 10. kedd 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 10. kedd 10:35
Ha látnék egy leírást egy ilyen történetről az anyós tollából, hát kétségek merülnének föl bennem. Az lehet, hogy megtesz ilyet egy anyós-anya, annak lehet ezer oka, de ha azt nem tartja a legmélyebb titokban, akkor az a nő egy szociopata!

... szerinted van olyan büszke anya, aki még le is írja, hogy a lánya párjával, pasijával, férjével kefélt?
Vagy nagyon naív vagyok!
Vagy nagyon naív vagyok!
Vagy nagyon naív vagyok! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 09. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 09. hétfő 22:55
Vagy nagyon naív vagyok! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 09. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (885746)

Azért úgy meghallgatnék egy anyóst is aki benne volt egy ilyen helyzetben

Valóban jó lenne ha a kedves anyósok is megszólalnának, csak úgy név és idő nélkül, az érzések, vágyak, hogy történt....
Ez egy nagyon jó gondolat kedves Salsa
Hátha jár itt egy ilyen lény

Azért úgy meghallgatnék egy anyóst is aki benne volt egy ilyen helyzetben