Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

... 39 40 41 42 43 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1036   2013. 09. 04. szerda 17:54
X Törölt felhasználó (887122)
Sziasztok
Ez egy elég érdekes témakör!
5 éve vagyok együtt a feleségemmel !
Vonzó,csinos nő!
Rendszeresen szoktam masszirozni otthon!
Pár hónapja bejelentkezett sz anyosom egy masszazsra!
Úgy kért időpontot,hogy egyedül legyek itthon!(tudta mikor dolgozik a lánya )
Mikor megérkezett már akkor elég fura volt mert puszi helyet egy kis csókot kaptam!
Bementünk a szobába,ő levetkozott bugyira es felfekudt az asztalra!
Teljes testes masszazst kért!
Elkezdtem masszirozni es éreztem a bizsergest kettőnk között!
Ahogy végeztem a hataval a feneket kezdtem el simogatni nyes
Nagyon jó feneke van !
A simogatastol egyre jobban szetrakta a lábait!
Szépen lassan a puncijat is elértem!
Egyszer csak megfordult es azt mondta,hogy így simogassam tovább!
Jól beolajoztam az egész testét,simogattam a melleit es a puncijat is !
Addig idoztem a puncijanal amíg egy hatalmasat élvezett nyes
Én azt hittem ,hogy akkor ennyi volt de tévedtem!
Amíg én elmentem kezetmosni addig ő lemaszot az agyroles ott várt!
Azt mondta,hogy szeretné viszonozni a dolgot,majd megcsokolt!
Elkezdett simogatni vetkoztetni,majd szép lassan leterdelt ed szopni kezdte a farkamat!
Egy kis idő után felfektettem az ágyra es elkezdtem nyalni a nedves pinajat!
Elvezesig nyaltam,majd elkezdtem dugni a lucskos pinajat!
Dugtunk elorol,lovagolt is,es hátulról lett vegem!
Hatalmasat sexeltunk!azóta többször volt massziroztatni nyes
azért mentem el vele többször is mert isteni a sex vele!
Hihetetlen,de igaz nyes
#1035   2013. 09. 04. szerda 17:17
X Törölt felhasználó (761321)
Mert az anyós nem tudott volna már gyereket szülni!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 09. 04. szerda 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2013. 09. 04. szerda 13:09
Bár tipikus férfitémakör ez, de azért az uraktól megkérdezném akik itt ennyire aktívak: A pasik nagy százaléka úgymond fél, retteg is az anyósától, de legalábbis a köznyelvben nincs jó véleménye róla. Itt meg igen csak rá vagytok kattanva "anyukára". Az azért érdekel, hogyha ennyire jó nő az anyós, miért a lányát vettétek el? smile
#1034   2013. 09. 04. szerda 16:46
srác33 srác33
-mert anyuka már foglalt volt! De attól még lehet jó Nő! És ha el van hanyagolva és igényli, és bennen is van akkor miért ne tennénk meg ami neki is és nekünk is jó?!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 09. 04. szerda 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2013. 09. 04. szerda 13:09
Bár tipikus férfitémakör ez, de azért az uraktól megkérdezném akik itt ennyire aktívak: A pasik nagy százaléka úgymond fél, retteg is az anyósától, de legalábbis a köznyelvben nincs jó véleménye róla. Itt meg igen csak rá vagytok kattanva "anyukára". Az azért érdekel, hogyha ennyire jó nő az anyós, miért a lányát vettétek el? smile
#1033   2013. 09. 04. szerda 13:09
ravenna ravenna VIP Admin
#1032   2013. 09. 04. szerda 13:07
X Törölt felhasználó (886301)
Én is szeretném anyósomat megkapni, de a féltékeny apósom útban van. Volt hasonló korú hölgy , akit megkapta tőlem, amit neki szántam.
#1031   2013. 09. 04. szerda 08:39
srác33 srác33
worship Van valaki akinek "friss" élménye van? Vagy szeretné, de nem tudja hogy kezdje el, hogy kezdjen ki anyósával?
#1030   2013. 08. 31. szombat 11:59
masszőr masszőr
Jaaaaaaa,még annyit,h azért mikor egymásra nézünk,mindig bazsajog és már beszéltünk kettesben,arról is,h annak idején milyen volt együtt!! Amugy meg pont olyan csaj volt akit nagyon kivántam,mert asszonyos alkat, olyan van mit fogni rajta,de a legfőbb h fekete volt mindenütt a szőre,amihez addig sosem volt szerencsém,egy csajom sem volt fekete!!! és igen csak nagyon bozontos,mivel a combjára is le volt nőve ,de még a popó bejárata is dús fekete bozontos volt és gondolom még most is olyan,mert mikor lazább nyári ruha van rajta és egészen fellehet neki látni amint ül,most is igen csak látszanak a combjain lévő szőrcik!! és ha szégyen,hanem, még mindig kivánom!!!!
#1029   2013. 08. 31. szombat 11:50
masszőr masszőr
Sziasztok!!! Háttttttttttttttt,én is elmondom az én kis történetem az anyósommal!!! Igaz tőlem idősebb, 11évvel, csak hogy mikor egy munka helyen dolgoztunk,akkor én 27 éves voltam ő meg még 40en sem!!! Ráadásul,kis gyerek korom óta ismertem vagy inkább Ő engem hisz a nővérem barátnője volt és sokat volt nálunk is!! na,de az a lényeg h sikerült vele 27évesen jóba lenni és sok sok nagyon kellemes és élvezetes együttlétben lenni!!! Csak akkor lett aztán bibi,mikor elváltam 39évesen, és az ő lánya is elvált lett,mert biza már 13éve együtt lakunk a lányával és eleinte nagyon utált, amit ki is mutatott felém, de hála azóta,elég jó viszonyba vagyunk, és ez a kettőnk titka marad örökre!!!! Olyan csajszi aki a részeg butykos apósomtól nem kapott semmit soha és a sex is csak annyi volt hogy feküdj hanyatt, de leginkább akkor,mikor be volt rugva ,mindig akkor akart kefélni!! Én meg bizony megizleltettem a Drága mamával annak idején,h milyen az ha valakit simogatnak,kényeztetnek,és a csiklóját is szájjal is kielégitik,és kipróbáltattam vele a szopizást,amitől eleinte ódzkodott, de később nagyon megszeretett!!! és egy igazi szeretővé vált!!! Hát ez az én kis történetem az anyósommal!!!!
#1028   2013. 08. 30. péntek 22:54
X Törölt felhasználó (888269)
Na Öreg ez kurva jó. Még mindig nevetek. "huszárkapitány"
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 21. szerda 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (760203)
2013. 08. 21. szerda 12:31
Hát nálunk ez pont fordítva volt! Én bejöttem az anyósomnak, de ő nekem nagyon nem! Olyan bajsza volt, mint egy huszár kapitánynak! A hideg rázott, amikor találkozáskor megpuszilt!
#1027   2013. 08. 30. péntek 17:07
srác33 srác33
worship tegyél rá utalást, dicsérd hogy milyen kívánatos, a visszajelzésekből úgy is kiderül, hogy "szabad-e".
így sokal jobb, mertha csak kikezdél vele, annak van kockázata, így meg felméred mit szólna hozzá!
(Ez egy válasz srác33 üzenetére (2013. 08. 25. vasárnap 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 25. vasárnap 22:12
worship Sokkal többen ábrándoznak róla (akinek jó Nő anyósan van) mintahányam mernek is tenni érte. Bár veszélyes játék, de ugyan akkor őrülten izgató is.
#1026   2013. 08. 26. hétfő 17:23
pittike pittike
Sziasztok! Amikor megismertem a feleségem anyját ( már 19 éve) elgondolkodtam hogy kit is kéne megdugni?
Egyszer mikor ott aludtam és az akkor még barátnő elment melózni ketten maradtunk anyóssal. Épp rejtvényt fejtettem az ágyban amikor mellém feküdt segíteni. Na akkor elbaltáztam hogy nem mozdultam rá. Csak akkor még annyira nem ismertem. Csak később derült ki hogy állítólag a nagyon szereti kategóriába tartozik. Ha igaz akkor pár évvel később emiatt vált el apóstól. Sajnos már nagyon kiment a formából de valami megmagyarázhatatlan vonzereje még mindig van. Lehet hogyha adna rá okot azért megmásznám. Csak a kiváncsiság kedvéért.
#1025   2013. 08. 25. vasárnap 22:12
srác33 srác33
worship Sokkal többen ábrándoznak róla (akinek jó Nő anyósan van) mintahányam mernek is tenni érte. Bár veszélyes játék, de ugyan akkor őrülten izgató is.
#1024   2013. 08. 22. csütörtök 03:42
srác33 srác33
worship Igen! Nem mindenkinek adatik meg hogy jó lelkü vagy kívánatos anyósa legyen, vagy mindkettő!
Ha megvan, oly izgató az az óvatos kacérkodás, próbálkozás!
#1023   2013. 08. 21. szerda 22:38
papi71 papi71
Azt hiszem én sosem fogom kívánni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#1022   2013. 08. 21. szerda 22:02
X Törölt felhasználó (851550)
Nézd meg az anyját és vedd el a lányát! Ez örök igazság!
#1021   2013. 08. 21. szerda 16:34
srác33 srác33
worship Hát az ember nem nagyon válogathatja meg az anyósát, csak a párját! De ha mindkettő dögös mhhhh....
#1020   2013. 08. 21. szerda 12:31
X Törölt felhasználó (760203)
Hát nálunk ez pont fordítva volt! Én bejöttem az anyósomnak, de ő nekem nagyon nem! Olyan bajsza volt, mint egy huszár kapitánynak! A hideg rázott, amikor találkozáskor megpuszilt!
#1019   2013. 08. 20. kedd 02:53
srác33 srác33
worship "Veszélyes játék" sokszor csak a gondolattal játszok el az ember....
De ha vala valósággá vállik az egy fantasztikus élvezet azzal a plusz izgalommal, hátha még nem is egyszeri az alkalom.... mhhh
#1018   2013. 08. 07. szerda 12:20
srác33 srác33
Az anyósod is észrevette hogy tetszel neki, kacérkodik veled, vagy csak kedves mert a lánya pasia vagy???
Ha kacérkodik, célozgat, az jó, bár nem jelenti hogy meg is meri tenni, én is így jártam!
(Ez egy válasz ggperverz üzenetére (2013. 08. 04. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 04. vasárnap 21:35
Nagyon vonzódom anyósomhoz. Többször lestem már meg fürdés közben, begerjeszt.
Ilyen melegben egy vékony felső van rajta melltartó nélkül, ami rásimul a melleire.
Lapos kicsi lógó mellei, bimbói átsejlenek, ez megőrjít.
Pár napja egyedül voltam a lakásba, elővettem a használt bugyijait, szagolgattam, befeküdtem az ágyába, úgy felizgultam hogy gyorsan eldurrantam.
Nagyon csinos a párom, mégis nagyon rá vagyok gerjedve anyósra.
#1017   2013. 08. 05. hétfő 15:27
sex75 sex75
Ez érthető,ha csinos akkor az ember meg kivánja. Jó érett punci nagyon is fincsi.
(Ez egy válasz ggperverz üzenetére (2013. 08. 04. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 04. vasárnap 21:35
Nagyon vonzódom anyósomhoz. Többször lestem már meg fürdés közben, begerjeszt.
Ilyen melegben egy vékony felső van rajta melltartó nélkül, ami rásimul a melleire.
Lapos kicsi lógó mellei, bimbói átsejlenek, ez megőrjít.
Pár napja egyedül voltam a lakásba, elővettem a használt bugyijait, szagolgattam, befeküdtem az ágyába, úgy felizgultam hogy gyorsan eldurrantam.
Nagyon csinos a párom, mégis nagyon rá vagyok gerjedve anyósra.

... 39 40 41 42 43 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: men27 men27
Nyitás ideje: 2007. 02. 11. vasárnap
Üzenetek: 1836db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!