Sziasztok
Ez egy elég érdekes témakör!
5 éve vagyok együtt a feleségemmel !
Vonzó,csinos nő!
Rendszeresen szoktam masszirozni otthon!
Pár hónapja bejelentkezett sz anyosom egy masszazsra!
Úgy kért időpontot,hogy egyedül legyek itthon!(tudta mikor dolgozik a lánya )
Mikor megérkezett már akkor elég fura volt mert puszi helyet egy kis csókot kaptam!
Bementünk a szobába,ő levetkozott bugyira es felfekudt az asztalra!
Teljes testes masszazst kért!
Elkezdtem masszirozni es éreztem a bizsergest kettőnk között!
Ahogy végeztem a hataval a feneket kezdtem el simogatni
Nagyon jó feneke van !
A simogatastol egyre jobban szetrakta a lábait!
Szépen lassan a puncijat is elértem!
Egyszer csak megfordult es azt mondta,hogy így simogassam tovább!
Jól beolajoztam az egész testét,simogattam a melleit es a puncijat is !
Addig idoztem a puncijanal amíg egy hatalmasat élvezett
Én azt hittem ,hogy akkor ennyi volt de tévedtem!
Amíg én elmentem kezetmosni addig ő lemaszot az agyroles ott várt!
Azt mondta,hogy szeretné viszonozni a dolgot,majd megcsokolt!
Elkezdett simogatni vetkoztetni,majd szép lassan leterdelt ed szopni kezdte a farkamat!
Egy kis idő után felfektettem az ágyra es elkezdtem nyalni a nedves pinajat!
Elvezesig nyaltam,majd elkezdtem dugni a lucskos pinajat!
Dugtunk elorol,lovagolt is,es hátulról lett vegem!
Hatalmasat sexeltunk!azóta többször volt massziroztatni
azért mentem el vele többször is mert isteni a sex vele!
Hihetetlen,de igaz
Ez egy elég érdekes témakör!
5 éve vagyok együtt a feleségemmel !
Vonzó,csinos nő!
Rendszeresen szoktam masszirozni otthon!
Pár hónapja bejelentkezett sz anyosom egy masszazsra!
Úgy kért időpontot,hogy egyedül legyek itthon!(tudta mikor dolgozik a lánya )
Mikor megérkezett már akkor elég fura volt mert puszi helyet egy kis csókot kaptam!
Bementünk a szobába,ő levetkozott bugyira es felfekudt az asztalra!
Teljes testes masszazst kért!
Elkezdtem masszirozni es éreztem a bizsergest kettőnk között!
Ahogy végeztem a hataval a feneket kezdtem el simogatni

Nagyon jó feneke van !
A simogatastol egyre jobban szetrakta a lábait!
Szépen lassan a puncijat is elértem!
Egyszer csak megfordult es azt mondta,hogy így simogassam tovább!
Jól beolajoztam az egész testét,simogattam a melleit es a puncijat is !
Addig idoztem a puncijanal amíg egy hatalmasat élvezett

Én azt hittem ,hogy akkor ennyi volt de tévedtem!
Amíg én elmentem kezetmosni addig ő lemaszot az agyroles ott várt!
Azt mondta,hogy szeretné viszonozni a dolgot,majd megcsokolt!
Elkezdett simogatni vetkoztetni,majd szép lassan leterdelt ed szopni kezdte a farkamat!
Egy kis idő után felfektettem az ágyra es elkezdtem nyalni a nedves pinajat!
Elvezesig nyaltam,majd elkezdtem dugni a lucskos pinajat!
Dugtunk elorol,lovagolt is,es hátulról lett vegem!
Hatalmasat sexeltunk!azóta többször volt massziroztatni

azért mentem el vele többször is mert isteni a sex vele!
Hihetetlen,de igaz

Mert az anyós nem tudott volna már gyereket szülni!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 09. 04. szerda 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 04. szerda 13:09

Bár tipikus férfitémakör ez, de azért az uraktól megkérdezném akik itt ennyire aktívak: A pasik nagy százaléka úgymond fél, retteg is az anyósától, de legalábbis a köznyelvben nincs jó véleménye róla. Itt meg igen csak rá vagytok kattanva "anyukára". Az azért érdekel, hogyha ennyire jó nő az anyós, miért a lányát vettétek el?

-mert anyuka már foglalt volt! De attól még lehet jó Nő! És ha el van hanyagolva és igényli, és bennen is van akkor miért ne tennénk meg ami neki is és nekünk is jó?!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 09. 04. szerda 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 04. szerda 13:09

Bár tipikus férfitémakör ez, de azért az uraktól megkérdezném akik itt ennyire aktívak: A pasik nagy százaléka úgymond fél, retteg is az anyósától, de legalábbis a köznyelvben nincs jó véleménye róla. Itt meg igen csak rá vagytok kattanva "anyukára". Az azért érdekel, hogyha ennyire jó nő az anyós, miért a lányát vettétek el?

Én is szeretném anyósomat megkapni, de a féltékeny apósom útban van. Volt hasonló korú hölgy , akit megkapta tőlem, amit neki szántam.

Jaaaaaaa,még annyit,h azért mikor egymásra nézünk,mindig bazsajog és már beszéltünk kettesben,arról is,h annak idején milyen volt együtt!! Amugy meg pont olyan csaj volt akit nagyon kivántam,mert asszonyos alkat, olyan van mit fogni rajta,de a legfőbb h fekete volt mindenütt a szőre,amihez addig sosem volt szerencsém,egy csajom sem volt fekete!!! és igen csak nagyon bozontos,mivel a combjára is le volt nőve ,de még a popó bejárata is dús fekete bozontos volt és gondolom még most is olyan,mert mikor lazább nyári ruha van rajta és egészen fellehet neki látni amint ül,most is igen csak látszanak a combjain lévő szőrcik!! és ha szégyen,hanem, még mindig kivánom!!!!
Sziasztok!!! Háttttttttttttttt,én is elmondom az én kis történetem az anyósommal!!! Igaz tőlem idősebb, 11évvel, csak hogy mikor egy munka helyen dolgoztunk,akkor én 27 éves voltam ő meg még 40en sem!!! Ráadásul,kis gyerek korom óta ismertem vagy inkább Ő engem hisz a nővérem barátnője volt és sokat volt nálunk is!! na,de az a lényeg h sikerült vele 27évesen jóba lenni és sok sok nagyon kellemes és élvezetes együttlétben lenni!!! Csak akkor lett aztán bibi,mikor elváltam 39évesen, és az ő lánya is elvált lett,mert biza már 13éve együtt lakunk a lányával és eleinte nagyon utált, amit ki is mutatott felém, de hála azóta,elég jó viszonyba vagyunk, és ez a kettőnk titka marad örökre!!!! Olyan csajszi aki a részeg butykos apósomtól nem kapott semmit soha és a sex is csak annyi volt hogy feküdj hanyatt, de leginkább akkor,mikor be volt rugva ,mindig akkor akart kefélni!! Én meg bizony megizleltettem a Drága mamával annak idején,h milyen az ha valakit simogatnak,kényeztetnek,és a csiklóját is szájjal is kielégitik,és kipróbáltattam vele a szopizást,amitől eleinte ódzkodott, de később nagyon megszeretett!!! és egy igazi szeretővé vált!!! Hát ez az én kis történetem az anyósommal!!!!
Na Öreg ez kurva jó. Még mindig nevetek. "huszárkapitány"
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 21. szerda 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 21. szerda 12:31
Törölt felhasználó (760203)

Hát nálunk ez pont fordítva volt! Én bejöttem az anyósomnak, de ő nekem nagyon nem! Olyan bajsza volt, mint egy huszár kapitánynak! A hideg rázott, amikor találkozáskor megpuszilt!

így sokal jobb, mertha csak kikezdél vele, annak van kockázata, így meg felméred mit szólna hozzá! (Ez egy válasz srác33 üzenetére (2013. 08. 25. vasárnap 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Amikor megismertem a feleségem anyját ( már 19 éve) elgondolkodtam hogy kit is kéne megdugni?
Egyszer mikor ott aludtam és az akkor még barátnő elment melózni ketten maradtunk anyóssal. Épp rejtvényt fejtettem az ágyban amikor mellém feküdt segíteni. Na akkor elbaltáztam hogy nem mozdultam rá. Csak akkor még annyira nem ismertem. Csak később derült ki hogy állítólag a nagyon szereti kategóriába tartozik. Ha igaz akkor pár évvel később emiatt vált el apóstól. Sajnos már nagyon kiment a formából de valami megmagyarázhatatlan vonzereje még mindig van. Lehet hogyha adna rá okot azért megmásznám. Csak a kiváncsiság kedvéért.
Egyszer mikor ott aludtam és az akkor még barátnő elment melózni ketten maradtunk anyóssal. Épp rejtvényt fejtettem az ágyban amikor mellém feküdt segíteni. Na akkor elbaltáztam hogy nem mozdultam rá. Csak akkor még annyira nem ismertem. Csak később derült ki hogy állítólag a nagyon szereti kategóriába tartozik. Ha igaz akkor pár évvel később emiatt vált el apóstól. Sajnos már nagyon kiment a formából de valami megmagyarázhatatlan vonzereje még mindig van. Lehet hogyha adna rá okot azért megmásznám. Csak a kiváncsiság kedvéért.

Ha megvan, oly izgató az az óvatos kacérkodás, próbálkozás!
Azt hiszem én sosem fogom kívánni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nézd meg az anyját és vedd el a lányát! Ez örök igazság!

Hát nálunk ez pont fordítva volt! Én bejöttem az anyósomnak, de ő nekem nagyon nem! Olyan bajsza volt, mint egy huszár kapitánynak! A hideg rázott, amikor találkozáskor megpuszilt!

De ha vala valósággá vállik az egy fantasztikus élvezet azzal a plusz izgalommal, hátha még nem is egyszeri az alkalom.... mhhh
Az anyósod is észrevette hogy tetszel neki, kacérkodik veled, vagy csak kedves mert a lánya pasia vagy???
Ha kacérkodik, célozgat, az jó, bár nem jelenti hogy meg is meri tenni, én is így jártam! (Ez egy válasz ggperverz üzenetére (2013. 08. 04. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 04. vasárnap 21:35
Ha kacérkodik, célozgat, az jó, bár nem jelenti hogy meg is meri tenni, én is így jártam! (Ez egy válasz ggperverz üzenetére (2013. 08. 04. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon vonzódom anyósomhoz. Többször lestem már meg fürdés közben, begerjeszt.
Ilyen melegben egy vékony felső van rajta melltartó nélkül, ami rásimul a melleire.
Lapos kicsi lógó mellei, bimbói átsejlenek, ez megőrjít.
Pár napja egyedül voltam a lakásba, elővettem a használt bugyijait, szagolgattam, befeküdtem az ágyába, úgy felizgultam hogy gyorsan eldurrantam.
Nagyon csinos a párom, mégis nagyon rá vagyok gerjedve anyósra.
Ilyen melegben egy vékony felső van rajta melltartó nélkül, ami rásimul a melleire.
Pár napja egyedül voltam a lakásba, elővettem a használt bugyijait, szagolgattam, befeküdtem az ágyába, úgy felizgultam hogy gyorsan eldurrantam.
Ez érthető,ha csinos akkor az ember meg kivánja. Jó érett punci nagyon is fincsi.
(Ez egy válasz ggperverz üzenetére (2013. 08. 04. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 04. vasárnap 21:35

Nagyon vonzódom anyósomhoz. Többször lestem már meg fürdés közben, begerjeszt.