Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

... 40 41 42 43 44 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1016   2013. 08. 04. vasárnap 21:35
ggperverz ggperverz
Nagyon vonzódom anyósomhoz. Többször lestem már meg fürdés közben, begerjeszt.
Ilyen melegben egy vékony felső van rajta melltartó nélkül, ami rásimul a melleire.
Lapos kicsi lógó mellei, bimbói átsejlenek, ez megőrjít.
Pár napja egyedül voltam a lakásba, elővettem a használt bugyijait, szagolgattam, befeküdtem az ágyába, úgy felizgultam hogy gyorsan eldurrantam.
Nagyon csinos a párom, mégis nagyon rá vagyok gerjedve anyósra.
#1015   2013. 07. 04. csütörtök 16:23
srác33 srác33
worship én éjjel lestem meg, mikor wc-re ment, pont láttam ahoyg háloing fel, ráül és csorog....
és ahogy finoman törli meg ujjacskáival.
a férje elhanyagolja, elképzeltem ahogy ugyan így izgatja magát, azok az ujak, és a szép rózsaszín puncikája, oly finom, kívánatos, csalogatóbb mint a lányáé....
Ismét a bugyiát szagolva olvadtam el ... mhhhh
#1014   2013. 07. 04. csütörtök 10:28
X Törölt felhasználó (881598)
egyszer elcsípem napozás közben!
#1013   2013. 07. 04. csütörtök 10:17
X Törölt felhasználó (884007)
Hát Gabika te az a típus vagy, aki komp akart lenni, aztán nem komplett... eplus2
(Ez egy válasz Gabika1980 üzenetére (2013. 07. 03. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 03. szerda 21:29
Én elképzeltem hogy én vagyok az ipari áram és nagyom megb@aszom az anyósom.
#1012   2013. 07. 04. csütörtök 09:44
az enyémnek mindig áll a mellbimbója.remélem,miattam! smile
#1011   2013. 07. 03. szerda 21:29
Gabika1980 Gabika1980
Én elképzeltem hogy én vagyok az ipari áram és nagyom megb@aszom az anyósom.
#1010   2013. 07. 03. szerda 12:06
X Törölt felhasználó (884007)
Érdekes, hogy mennyi anyóstörténet van! (Köztük jónéhány kamuszagú, de legalább színesíti a képet...) Szerintem ez az egész igazából a fiatal pasi + idős nő felállásból (micsoda szavakat használok... nyes ) táplálkozik! Izgalmas dolgok ezek, de alapvetően nem normális! Még ha vannak is néha ilyen gondolatok, ha megtörténik az csak bonyodalmakhoz vezet és nem ér annyit, ráadásul eléggé fura erkölcsökről tesz tanúbizonyságot, főleg ha - ahogy némely esetekben olvastam - rendszeressé válik a dolog! Persze nem vagyunk egyformák és ez így van jól! Azt viszont be kell, hogy valljam, némely írást olvasva bizseregni kezdett a farkam, pedig nem vagyok már 20 éves... lookaround
#1009   2013. 07. 03. szerda 09:58
X Törölt felhasználó (812093)
Nekem ugyan nem lett az anyósom annak idején, de az egyik ex csajomnak az anyukája na az megért volna egy szakítást... fiatalon lett anyuci így mikor a lányával együtt voltam még ő is bőven fiatal volt. Titkárnőként dolgozott mindig tipp topp volt, szolibarna, szilikonmellek, mindig igényesen sminkelve szóval adott magára ahogy kell. Válófélben volt, igyekezett pasit fogni annak idején. Többször összefutottunk az éjszakában, szeretett eljárni bulizni a barátnőivel. Egyik ilyen alkalommal a pultnál vártam a szeszt mikor egyszer csak belemarkolt a hátsómba valak. Namondom itt a csajom pedig úgy örültem, hogy csak a spanok vannak itt és kicsit szabad lehetek. De nem a csajom volt hanem a kedves anyuka spiccesen a barátnőivel. Megfordulok hát brutál ahogy kinézett... Azok a csöcsök ahogy kirakta őket, mindig azon járt a fantáziám, hogy egyszer közéjük rakom a farkam! smile Szóval megfordulok és ő az. Átkarol puszi puszi szeretném bemutatni a kislányom udvarlóját... közben én meg szemtelenül markoltam a fenekét ahogy ő meg átölelt és magyarázott a barátnőinek. Na mindegy itt nem lett semmi több csak ment az egymásra mosolygás mikor összetalálkozott a tekintetünk. Másnap megyek át hozzájuk TVzünk stb a csajommal aztán kimegyek a mosdóba pont rányitok ott áll egy szál tangában. Gyorsan visszacsukom az ajtót, de mondja hogy jöjjek nyugodtan. Totál zavarban voltam benn ő ott sminkel én meg mosom a kezem a tükörben végig őt bámultam. Aztán egyszer csak megszólalt végre megtörve a kínos csendet, hogy hát látja rajtam azt ami tök nyílvánvaló, de a lányával nem teheti meg hogy... Így belegondolva jobb is, ha kiderült volna hogy levarrtam az anyucit akkor tuti tönkretettem volna a kapcsolatukat örökre. Na szóval megbeszéltük, hogy nem szabad stb volt egy csók és ennyi. Ez volt ésszerű mondjuk ettől függetlenül rommá basztam volna az anyucit abban a pillanatban mert akkor totál a farka irányítja a fiukat engem legalábbis tuti. Aztán volt egy storym az anyu barátnőjével is mert hogy aznap este szimpatikusnak talált aztán lett is folytatása, de ez már más tészta. A mostani anyósomat szeretem nagyon, de sose tudnám megcsinálni... smile
#1008   2013. 07. 03. szerda 07:32
srác33 srác33
worship Télanyó néven írt valaki tisztelettel! (figyelek hogy ne üssek el betüket, az eslő bejegyzésemet éjjel írtam éjszakás után) Teljes mértékben egyet értek gondolataiddal. Minden normásli értékrendü ember ezt nem teszi meg. Én is így álltam hozzáhogy nem szabad, nem gondolok rá.
De amikor érzelemmel jön a vágy éspróbálod hesegeted és akkor is ott van...
- elárulok mégy egy "titkot" nem mertem volna soha kezdeni, évekig húzódott.... Volt olyan hogy késő este már mindenki nyugovóra tért akkor értem haza, lezuhanyoztam, dobom a szennyestartóba a ruhát, és ott látom anyósom bugyiját mhhhh hosszasan nézek,
jöbbra is meg barra is hogy ki lát, mintha körbe kellene nézni, pedig egyedül vagyok bezárkózva a fürdőbe, lassan lenyulok, felveszem eme textildarabot, tapogatom, beleszagolok... mhhhhh (szennyesből, levetett bugyija, de annyira finom, kívánatos az illata) hosszasan és mélyen szagoltam, !! -hihetetlen, de elkezdett merevedni, izgalomba jöttem....
szégyen vagy nem szégyen, mindenki alszik, párom korán kel nem nagyon ébreszthetem fel hogy ki kezdjek vele, én meg izgalmi állapotba, hát hát "elolvadtam"......
Ezek után a jövőben még kerestem is, melyk az övé, párom bugyija is kezemnbe került abba is beleszagoltam, de nem éreztem semmit, nem fogott meg, az csak egy mosni való ruhadarab, persze éreztem illatát, hogy az az ővé, de nem volt izgató, nem volt különleges....
Érdekes dolgok ezek. kerestem az alklamakat hogy CSAK lássam anyósom, volt is alkalmam meglesni...
És ez sem úgy indult hogy akarok tőle valamit, nagyon megfogott,
az érzelmeket meg nem lehet befolyásolni.
#1007   2013. 07. 03. szerda 07:12
X Törölt felhasználó (786849)
Tovább!
(Ez egy válasz srác33 üzenetére (2013. 07. 03. szerda 02:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 03. szerda 02:23
worship szerintem mindenki fejábe megfordul akinek jó Nő anyósa van.
Csak sokaknál megmaradkósza gondolat, vagy fantáziálgatás, kevés esetben kezdeményezés, vagy "esemény"
Képzeljétek én amikor hosszas udvarlás után odaköltöztem a menyasszonyomékhoz akkor kezdődött minden.
Már előtte is jóba voltam az anyós jelöltel, mindig kávéztatott, kedvemre főzött, jókat beszégettünk stb.
De odaköltözve, még többet együtt, melezúgtam.
Szerelmes lettem az anyósjelöltbe. Lenyügözött a hangja, a mozdulatai, a mellei a teste, illata, minden.
Tekintetével mintha bátorított volna, vagy szerette volna, csak nem tudta mitévő legyen., véletlen szerü érintések, surlódások, olyna mint egy évekig tartó előjáték.
De csak szép fokozatosan tzdtam rávenni, hogy csak előbb mutogattam magam, "elolvadtam" előtte és egyre közelebb és közelebb engedett magához....
#1006   2013. 07. 03. szerda 06:30
Télanyó Télanyó
Számomra ez a témafelvetés, még fantázia szintjén is furcsa.A fantázia a legbelső, még magunknak is alig bevallott vágyak agyi kivetülése, arról fantáziálunk, mire titkon vágyunk, legfeljebb soha nem manifesztálódik ez tettben, a feleségem anyjáról - lett légyen akármilyen vonzó nő - fantáziálni nekem tökéletesen elképzelhetetlen.Soha nem a nőt láttam benne, csak a szeretett párom anyját.Ellenben, ha tegyük fel mégis..., iszonyú sérülést okozhatna, és a kiderülése esetén, egy kapcsolat igen csúnya lezárását jelentené.Ráadásul utólag, ha csak kicsit is normális értékrendű mindkét fél, ők is megbánnák, és lehet, hogy állandó feszültségforrássá válna, ez a "kis" titok.Van elég nő, vagy épp izgató szituáció, miről vagy kiről lehet fantáziálni, és nincs vele különösebb gond.
#1005   2013. 07. 03. szerda 02:23
srác33 srác33
worship szerintem mindenki fejábe megfordul akinek jó Nő anyósa van.
Csak sokaknál megmaradkósza gondolat, vagy fantáziálgatás, kevés esetben kezdeményezés, vagy "esemény"
Képzeljétek én amikor hosszas udvarlás után odaköltöztem a menyasszonyomékhoz akkor kezdődött minden.
Már előtte is jóba voltam az anyós jelöltel, mindig kávéztatott, kedvemre főzött, jókat beszégettünk stb.
De odaköltözve, még többet együtt, melezúgtam.
Szerelmes lettem az anyósjelöltbe. Lenyügözött a hangja, a mozdulatai, a mellei a teste, illata, minden.
Tekintetével mintha bátorított volna, vagy szerette volna, csak nem tudta mitévő legyen., véletlen szerü érintések, surlódások, olyna mint egy évekig tartó előjáték.
De csak szép fokozatosan tzdtam rávenni, hogy csak előbb mutogattam magam, "elolvadtam" előtte és egyre közelebb és közelebb engedett magához....
#1004   2013. 06. 29. szombat 10:01
de gondolom sokszor megfordult már a fejedben a dolog :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (885746)
2013. 06. 28. péntek 16:02
Lehet,hogy olvassa,tőlem max egy jó seggbe rúgásra ,meg egy maflásra számíthat.....ennyi részemről.
Maradjunk a topiknál,inkább!!!!
#1003   2013. 06. 28. péntek 16:02
X Törölt felhasználó (885746)
Lehet,hogy olvassa,tőlem max egy jó seggbe rúgásra ,meg egy maflásra számíthat.....ennyi részemről.
Maradjunk a topiknál,inkább!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (761321)
2013. 06. 28. péntek 14:32
Arra nem gondoltál, hogy a vőjelölt is olvassa a topicot???
#1002   2013. 06. 28. péntek 15:01
X Törölt felhasználó (857830)
..a lányodnak ettől se jobb, se rosszabb nem lenne, még egyszer
leírom, ha nem veled, hát mással fog "félrelépni" ez van, veled legalább a családban maradna, és tudnád, mit kap a lányod...tekintsd egyféle hozománynak..

Amellett, hogy logikailag sem állja meg helyét amit írsz, de még viccnek is rossz. Szabolcs-Szatmár, vagy Borsod-megye egyes településein biztos nagy egyetértésre találnál, de már ne is haragudj, kissé elveted a sulykot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804968)
2013. 06. 28. péntek 12:17
...te Salsa, én azt olvasom ki a soraidból, hogy nagyon is kedvedre való volna, ha gabalyodhatnál a lányod fiújával....hát, úgy hiszem, ha téged megkapna, akkor abban biztos lehetsz, mást is megkap - a lányodon túl, és ez nem biztos, hogy baj, inkább az a baj,. hogy majd a túlvilágon az orrodra húzzák a kimaradt tutiságot...a lányodnak ettől se jobb, se rosszabb nem lenne, még egyszer
leírom, ha nem veled, hát mással fog "félrelépni" ez van, veled legalább a családban maradna, és tudnád, mit kap a lányod...tekintsd egyféle hozománynak smile
#1001   2013. 06. 28. péntek 14:32
X Törölt felhasználó (761321)
Arra nem gondoltál, hogy a vőjelölt is olvassa a topicot???
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 14:11
Egy gyerekem van,majdnem mindenre képes lennék érte de nem ellene!!!....ez nekem nagyon fontos,kedvemre való mert helyes csinos udvarias,figyelmes ennél jobbat nem is kívánhat egy anya a lányának,de sosem tennék olyat vele ,család az család!!!!!! én így akarom ,és nincs bonyodalom smile
#1000   2013. 06. 28. péntek 14:11
Egy gyerekem van,majdnem mindenre képes lennék érte de nem ellene!!!....ez nekem nagyon fontos,kedvemre való mert helyes csinos udvarias,figyelmes ennél jobbat nem is kívánhat egy anya a lányának,de sosem tennék olyat vele ,család az család!!!!!! én így akarom ,és nincs bonyodalom smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804968)
2013. 06. 28. péntek 12:17
...te Salsa, én azt olvasom ki a soraidból, hogy nagyon is kedvedre való volna, ha gabalyodhatnál a lányod fiújával....hát, úgy hiszem, ha téged megkapna, akkor abban biztos lehetsz, mást is megkap - a lányodon túl, és ez nem biztos, hogy baj, inkább az a baj,. hogy majd a túlvilágon az orrodra húzzák a kimaradt tutiságot...a lányodnak ettől se jobb, se rosszabb nem lenne, még egyszer
leírom, ha nem veled, hát mással fog "félrelépni" ez van, veled legalább a családban maradna, és tudnád, mit kap a lányod...tekintsd egyféle hozománynak smile
#999   2013. 06. 28. péntek 12:17
X Törölt felhasználó (804968)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 16:16
Amióta ezt a topikot olvasom ,azóta mikor jön a lányom barátja aki 24 éves ,nyakig beöltözöm ,nem sminkelek ,direkt ne látszódjon semmi ,nehogy a kis agyában megforduljon valami ,mert neki annyi,némelyik olyan mozdulatnál elmosolyodom ,mert eszembe jut a topokban be írt fiúk mondata,nem könnyű mert a srác nagyon jóképű magas és szívdöglesztő mosolya van de,sosem kezdenék ki vele !!!!!!..lányomat annál jobban szeretem smile ezért is kerülök minden olyan helyzetet hadd szeressék egymást smile
#998   2013. 06. 28. péntek 08:55
Azzal nincs gond,anya vagyok,tudom hol a helyem ,a tisztelet fontosabb részéről ,még mindig magáz ,igaz úgy is el tud küldeni a jó fenébe ha akar smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (786849)
2013. 06. 28. péntek 06:47
Inkább a viselkedésedre figyelj mint az apáca ruhát erőltesd magadra.
#997   2013. 06. 28. péntek 06:47
X Törölt felhasználó (786849)
Inkább a viselkedésedre figyelj mint az apáca ruhát erőltesd magadra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 16:16
Amióta ezt a topikot olvasom ,azóta mikor jön a lányom barátja aki 24 éves ,nyakig beöltözöm ,nem sminkelek ,direkt ne látszódjon semmi ,nehogy a kis agyában megforduljon valami ,mert neki annyi,némelyik olyan mozdulatnál elmosolyodom ,mert eszembe jut a topokban be írt fiúk mondata,nem könnyű mert a srác nagyon jóképű magas és szívdöglesztő mosolya van de,sosem kezdenék ki vele !!!!!!..lányomat annál jobban szeretem smile ezért is kerülök minden olyan helyzetet hadd szeressék egymást smile

... 40 41 42 43 44 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: men27 men27
Nyitás ideje: 2007. 02. 11. vasárnap
Üzenetek: 1836db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!