Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

... 45 46 47 48 49 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#916   2012. 10. 24. szerda 01:00
X Törölt felhasználó (860531)
Semmi ne tartson vissza,remélem odébb lesz,hogy anyós legyek,azért,szeretném tudni hol a helyem az ágyban melyik oldalon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 24. szerda 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846028)
2012. 10. 24. szerda 00:48
Köszönöm, nagyon aranyos vagy! Még gondolkodom a dolgon. /Neked szívesen adnék ötleteket, hogy leendő anyósként hova feküdjél!/
#915   2012. 10. 24. szerda 00:48
X Törölt felhasználó (846028)
Köszönöm, nagyon aranyos vagy! Még gondolkodom a dolgon. /Neked szívesen adnék ötleteket, hogy leendő anyósként hova feküdjél!/
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 23. kedd 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (860531)
2012. 10. 23. kedd 22:38
Írd csak tovább mert kíváncsiak vagyunk,minden topikban van akinek nem tetszik valami,nekem is van és kapom is a választ,nem foglalkozok vele, nem vagyunk egyformák hál.istennek ettől színes a világ,jogunk van kimondani amit gondolunk,legfeljebb törlik,és mivel,hogy én is anyós leszek tudjam,hogy az ágy melyik felére feküdjek nyaralás esetén......úgyhogy légyszíves írd ne hagyd abba !!!!!Köszi.
#914   2012. 10. 24. szerda 00:45
Igen így van. Köszönöm a biztatást, de most tényleg leállok. Ha úgy adódik a jövőben majd folytatni fogom a sztorit, vagy egy másik történetbe kezdek. Persze ha lesz rá igény!
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2012. 10. 23. kedd 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 23. kedd 23:35
Épp az amit nem látsz! Sehol egy negatív észrevétel, de arra hivatkozott, hogy kamunak mondták, sértegették. Később megtudtam, hogy törőlték ezeket a bejegyzéseket. Engem nem zavar, ha kitalált történet íródik, ha az érdekfeszítő és megfogja az embert a stílus és tartalom. Én is kíváncsian várom a folytatást! Jó a történet, ez a lényeg!
#913   2012. 10. 24. szerda 00:29
Mohó vággyal nézte, tapintotta, simogatta, markolta, ízlelte és illatozta a péniszt. Majd szájába vette és lágyan szopni kezdte. Közben egyik kezével lágyan morzsolgatta Zoli heréit, a másikkal pedig mellbimbóját. Zoli fantasztikus gyönyört élt át a forró száj és nyelv kényeztetése során, s érezte, hogy hamarosan elélvez. Anyósa azonban nem hagyta abba a szopást. Egyre mélyebbre nyelve, egyre gyorsabban folytatta a hímvessző kényeztetését. Zolinak hatalmas orgazmusa volt, lüktetve, nagy adagokban, erős lövellésekkel spriccelt anyósa szájába. Éva élvezte a sperma keserédes ízét. Nagyot kortyolva nyelte le a kívánt férfi testének nedvét, majd lenyalta és leszopogatta a lankadó hímvesszőn maradt spermacseppeket. Éva szájon csókolta vejét, majd visszacsúszott a helyére. Kata pedig csak aludt, mit sem hallott az egészből. Ezen az éjszakán mindhárman mélyen és jót aludtak.
#912   2012. 10. 24. szerda 00:29
Egyik este Kata a szokottnál korábban feküdt le, Zoli helyén, a franciaágy fal felöli szélén vackolta be magát. Már napok óta szenvedett parlagfű okozta allergiás tüneteitől. Égett a szeme, folyt és teljesen eldugult az orra. Hulla fáradt volt, s hogy végre kialudhassa magát az allergiára kapott gyógyszere mellé még nyugtatót is vett be. A gyógyszerek aztán megtették a hatásukat, Kata úgy elaludt, mint a tej.
Zoli a vacsora után lezuhanyozott és szintén ágyba bújt. Nyáron mindig meztelenen szokott aludni, de most, hogy anyósával egy szobában, sőt egy ágyban volt „kénytelen” aludni, esténként mindig felvette rövidszárú pizsamáját (amit aztán éjszaka a takaró alatt gyorsan le is vetett). Most azonban mégis más volt a helyzet, hiszen anyósa közvetlenül mellette fog aludni. Ez a gondolat aztán beindította fantáziáját. Felidézte az elmúlt napok titkos éjszakai átsimogatásaikat, a kölcsönös vonzalmat, vágyat, ami ott szikrázott közte és anyósa között. A felidézett élmények és az elképzelt, várható erotikus kaland lehetősége kellőképpen felizgatta Zolit. Duzzadó, ágaskodó hímvesszeje jókora „sátrat” növesztett pizsamaalsóján.
Éva az esti tisztálkodás után még keresztrejtvényt fejtett a nappaliban. Nem sokkal éjfél előtt kapcsolta le a villanyt. Halkan lábujjhegyen járva jött be a szobába. Zoli az ablakfüggönyön át beszűrődő halvány utcai lámpafény mellett is látta, ahogy anyósa kigombolja és leveteti magáról a ruháját, majd azt a szék karfájára tette. Hálóingbe, szokásához híven, bugyi nélkül bújt be az ágyba. Tudta, hogy ma este nem a lánya, hanem veje fekszik mellette, és ez a tény őt is vágyakozással töltötte el. Sokáig nem mozdult, csak szemét lecsukva a hátán feküdt. Elképzelte, hogy az a szép testű, férfias férfi, akit annyira kíván, most csupán néhány centiméterre fekszik tőle. Csak a kezét kellene kinyújtania és érezhetné bőrét, szőrös mellkasát, hasát. Az évek óta elfojtott vágya, most a kivételes lehetőség pillanatában mindent elsöprő erővel tört elő. A férfitest érintésének vágya erősebb volt, mint a lebukástól való félelme.
Zoli Éva balján, a hátán feküdt. Vágya ellenére a meglepetéstől mégis összerezzent, mikor anyósa a takaró alatt halkan felé fordult s meztelen combjának belső puha bőrével finoman végigsimította vejének szőrös combját, és hasát fekvő péniszét. Beleborzongott a gyönyörbe, mikor Éva keze a mellkasára siklott. Ujjaival finoman kőrözni kezdett Zoli érzékeny mellbimbói körül, majd tenyere a köldököt érintve lecsúszott veje szőrös hasára. Éva a vékony takaró alatt veje meredező pénisze fölé hajolt. Lassan, kiélvezve annak minden négyzetcentijét ajkaival feltérképezte a lüktető forró hímtagot és a heréket. Nyelvével a tövétől kiindulva egészen a hegyéig lágyan végignyalta a hímvessző érzékeny alsó felét. Külön figyelmet szentelt a makk alsó felének, ami a férfiak számára a legnagyobb gyönyör forrása. Éva már régen érezte arcához, ajkához ily közel ezt a vágyott, önálló életre kelt, csodálatos testrészt. Mohó vággyal nézte, ta
#911   2012. 10. 23. kedd 23:35
karpat57 karpat57
Épp az amit nem látsz! Sehol egy negatív észrevétel, de arra hivatkozott, hogy kamunak mondták, sértegették. Később megtudtam, hogy törőlték ezeket a bejegyzéseket. Engem nem zavar, ha kitalált történet íródik, ha az érdekfeszítő és megfogja az embert a stílus és tartalom. Én is kíváncsian várom a folytatást! Jó a történet, ez a lényeg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 23. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (337951)
2012. 10. 23. kedd 17:55
Bocsi de nem értjük ,hogy mi a problémád mivel "chinook" írását + értékeltük s várjuk a folytatást . crazya
#910   2012. 10. 23. kedd 22:38
X Törölt felhasználó (860531)
Írd csak tovább mert kíváncsiak vagyunk,minden topikban van akinek nem tetszik valami,nekem is van és kapom is a választ,nem foglalkozok vele, nem vagyunk egyformák hál.istennek ettől színes a világ,jogunk van kimondani amit gondolunk,legfeljebb törlik,és mivel,hogy én is anyós leszek tudjam,hogy az ágy melyik felére feküdjek nyaralás esetén......úgyhogy légyszíves írd ne hagyd abba !!!!!Köszi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 23. kedd 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 23. kedd 21:55
Sziasztok! Nem igazán értem ezt a nagy vihart ami írásommal kapcsolatban kavarog. Még egy részt írok (mert megígértem) és aztán tényleg befejezem a sztorit. Köszönöm azoknak, akik biztattak, támogattak, s erőt adtak a folytatáshoz, de nem szeretnék több vita forrása lenni.
#909   2012. 10. 23. kedd 21:55
Sziasztok! Nem igazán értem ezt a nagy vihart ami írásommal kapcsolatban kavarog. Még egy részt írok (mert megígértem) és aztán tényleg befejezem a sztorit. Köszönöm azoknak, akik biztattak, támogattak, s erőt adtak a folytatáshoz, de nem szeretnék több vita forrása lenni.
#908   2012. 10. 23. kedd 20:08
vazelinator vazelinator VIP Admin
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Ezt a legkönnyebb csinálni!!

ki tudod zárni azt, hogy chinook az elbeszélő történetének hatássá alá került, hogy részletes beszámolót kapott?
ti is képesek vagytok, történteket fel turbózni a hézagokat kitölteni, végig gondolni vajon, hogy éli meg a másik, sőt a harmadik fél.
kamuzni a legkönnyebb!
de fikcióitok is elférnek ide, mint annyiszor írtátok meg álmaitok és hogy képzelnétek.
téma le zárva.
(meglehet jegyezni, hogy szerinted kitalált történet nincs baj vele, de szabályos lincselést ,ezért? mert kizárni nem tudod, hogy nem valódi, de ha még is a fikció is el fér ide)
#907   2012. 10. 23. kedd 17:55
X Törölt felhasználó (337951)
Bocsi de nem értjük ,hogy mi a problémád mivel "chinook" írását + értékeltük s várjuk a folytatást . crazya
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2012. 10. 22. hétfő 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 22. hétfő 13:21
Tán levélben kritizáltak?- mert itt egy negatívumot sem olvastam!
#906   2012. 10. 23. kedd 10:06
maxx77 maxx77
.... eljen várjuk tovább....
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 22. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 22. hétfő 23:30
. Egyszer aztán úgy adódott, hogy Kata korábban feküdt le mint a többiek és férje helyén, az ágy szélén aludt el. Zoli így „kénytelen volt” aznap éjszaka közvetlenül anyósa mellé lefeküdni.
………………………………….. Folytatom!
#905   2012. 10. 23. kedd 06:56
X Törölt felhasználó (804640)
Na, ugye mondtam, hogy írói vénád van. smile
#904   2012. 10. 22. hétfő 23:30
. Egyszer aztán úgy adódott, hogy Kata korábban feküdt le mint a többiek és férje helyén, az ágy szélén aludt el. Zoli így „kénytelen volt” aznap éjszaka közvetlenül anyósa mellé lefeküdni.
………………………………….. Folytatom!
#903   2012. 10. 22. hétfő 23:28
Éva számára furcsa, és egyben felettébb izgató volt a tény, hogy vejével és lányával egy ágyban kell töltenie az éjszakát. Persze ezzel mindhárman így voltak. Bár lányával, és az utóbbi időben vejével kialakított kapcsolata a normálisnál jóval szorosabb, bensőségesebb volt, a közös ágy élménye mégis szokatlan és szexuálisan izgató volt. Az éjszaka sötétjében megindította fantáziát, hogy csupán néhány centiméterre alszik egy számára vonzó férfitól. Bár lánya köztük feküdt, az erotikus izgalom ott remegett a nagy franciaágy takarói alatt. Éva félálomban volt már, mikor halk neszre, lánya halk nyögdécselésére lett figyelmes. Egy pillanat alatt elszállt az álom a szeméből. Figyelte és elképzelte lánya élvezetét. Már nagyon régen élte át ezt az érzést, pedig nagyon vágyott rá. Testét elöntötte a forróság, gyorsuló szívverését, szaporább légzését próbálta titokban tartani. A félhomályban halványan látta, vagy csupán a zajokból érezte, hogy Zoli lánya fölé hajol, majd lecsúszik Kata combjai közé. Éva a felfokozott vágytól izgatottan combját ösztönösen veje lábához érintette. Maga is meglepődött merész tettétől, és combját rögtön vissza is húzta volna, de érezte, hogy Zoli nem bánja a titkos közeledést. Aztán leheletfinom érintéssel egy kéz siklott végig hasán, becsúszott hálóinge kivágásán és mellére simult. Szinte megbénult a meglepetéstől és a félelemtől, hogy lánya semmit ne vegyen észre. Kimondhatatlanul jólesett a férfikéz simogatása, mellének enyhe szorítása, mellbimbójának finom morzsolgatása, ingerlése.
Zoli, anyósát simogató kezét visszahúzva, feljebb csúszott Kata hasán és ágaskodó péniszét becsúsztatta a felesége forró, nedves hüvelyébe. Ütemes mozgását az ágy rezgése és nyikorgása közvetítette anyósa felé. Zoli számára izgató volt a tudat, hogy anyósa kiéhezett nőként figyeli, és kívánja őt. Szeretkezésében szándékosan volt hangos. Meglepő módon Katát sem zavarta, hogy édesanyja pár centiméterre tőle mindent hall. Orgazmusát hangos kiáltások kísérték. Felesége első kielégülését követően Zoli tovább folytatta az ütemes közösülést. Ekkor érezte, hogy anyósa tenyerével, ujjbegyeivel finoman végigsimítja combját, kemény fenekét és izmos hátát. Majd a misszionárius pózban szeretkező fiatal férfi tenyerébe csúszott a lágy női kéz és a gyönyör perceiben mindvégig szorította azt. A két nő vágya nagy hatással volt Zolira. Az együttesen átélt gyönyör következtében hangos és tökéletesen kielégítő orgazmusa volt. Óriási adag spermát lövellt felesége hüvelyébe. Egy darabig így maradtak mozdulatlanul, majd Zoli még egyszer megszorította anyósa kezét és visszacsúszott a helyére.
Másnap reggel Zoli zavarban volt, de Éva úgy tett, mintha semmi sem történt volna az éjszaka. Ezt követőem éjszakánként már rendszeresen megismétlődött a szeretkezés közbeni „átsimogatás”. Kata persze semmit sem vett észre férje és édesanyja titkos szexuális játékából. Egyszer aztán úgy adódott, hogy Kata korábban feküdt le mint a többiek és férje helyén, az ágy szélén aludt el.
#902   2012. 10. 22. hétfő 21:32
Ha gondoljátok folytatni fogom a sztorit. Tudnotok kell, hogy amit írtam az javarészt nem a fantáziám szüleménye, hanem igaz történet. Ráadásul évfolyamtársam sztorijába nagyon sok olyan élményt vegyítettem ami velem történt meg.
#901   2012. 10. 22. hétfő 21:20
Köszönöm a biztatást és bár " tudom, hogy" megvan a maga topicja" az e fajta "életszerűtlen "szappanoperának" folytatni fogom. ...és én is magyar vagyok! Nem a magyarsággal van gond, hanem azzal a népi játékkal, melyben "ha jót nem tudunk tenni, legalább ártsunk" avagy "dögöljön meg a szomszéd tehene is!"...ha érted.
#900   2012. 10. 22. hétfő 19:00
maxx77 maxx77
ígéretedhez híven folytasd!!! bazz ha lenyomod a sztorit végig én is tolok eggyet! beka2
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 22. hétfő 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 22. hétfő 13:12
Jó magyar szokás szerint tettek helyett inkább bölcsen kritizálunk. Megmondjuk a frankó, hogy mit és hogyan kellene. Tudom, hogy történetem sok kívánnivalót von maga után, de hát nem vagyok író, sem építészmérnök (200 négyzetméter), sem filmkritikus (Szomszédok), sem Kovi stábjának tagja. A közzétett sztorim lehet, hogy egy "SZARSÁG", de részben valós (ráadásul személyes tapasztalataimon nyugvó ) történet. A sok igényes kritikusomnak sikerült elvennie a kedvemet a további folytatástól, remélem most boldogok!
#899   2012. 10. 22. hétfő 14:54
wertz41 wertz41
Ne törődj a marhákkal, folytasd!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 22. hétfő 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó magyar szokás szerint tettek helyett inkább bölcsen kritizálunk. Megmondjuk a frankó, hogy mit és hogyan kellene. Tudom, hogy történetem sok kívánnivalót von maga után, de hát nem vagyok író, sem építészmérnök (200 négyzetméter), sem filmkritikus (Szomszédok), sem Kovi stábjának tagja. A közzétett sztorim lehet, hogy egy "SZARSÁG", de részben valós (ráadásul személyes tapasztalataimon nyugvó ) történet. A sok igényes kritikusomnak sikerült elvennie a kedvemet a további folytatástól, remélem most boldogok!
#898   2012. 10. 22. hétfő 14:10
astronomo astronomo
Szia!
Sajnálom a dolgot, ezek szerint csata nélkül nyert az "ellen". Néha már szégyellem magam, hogy magyar vagyok.... :-(
Üdv!
#897   2012. 10. 22. hétfő 13:53
X Törölt felhasználó (859702)
Folytasd! smile

... 45 46 47 48 49 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: men27 men27
Nyitás ideje: 2007. 02. 11. vasárnap
Üzenetek: 1836db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!